Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
Én spec amúgy fullra nyomtam a grafot, tudom, nem egy pro hozzáállás, de ez van, én így szeretem. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nieleen
Nieleen
Amúgy a windowed mód is bezavar a PB shotnak, pl róllam shotokon gyakoriak a hibák, amit én egyébként nem látok. :$
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ott vagyok megakadva, hogy -kliensoldali- videón (demó?) látom a csalást. Ez nekem nagyon új.
(a pb shot és a demó oké, maximum az is ha valaki wh-t bekapcsolva vesz demót, de itt nem ez a helyzet)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amúgy Yoss én arra vagyok kíváncsi, hogy a csítervideók hogy készültek el? Akár priviben is.
Nieleen
Amúgy nem volt róla 10 kép. Asszem csak 4 shot volt összesen, az viszont mind fekete. Nem nagyon sötét, hanem fekete 😊
Nieleen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Van amúgy vmi pbhack is. A múltkor is egyik warunk után nézegettük a shotokat és 2 fickóról tök fekete képeket csinált. az egyikrõl többet is...
Nieleen
Nieleen
Srácok láma vagyok a szerver configolásban, csak érdekelne, hogy hogyan lehet, hogy az elvileg, és sztem gyakorlatilag is, pb-s szerverre az egyik klántársunk (kérésre) fel tudott jönni wh-val? Frissíteni kell a pb-t a szerveren, vagy ez hogy megy?
"nem tudok tiszta klienst érvényesíteni"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
B.SZ.! 😊
Ki marad az alanti feltételek mellett?
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Nieleen
Magnetic!
Támogatom. Csökkentsük 12 slotra, próbából menjen egy hónapig HQ, aztán majd visszacsempésszük a DOM-ot😊
Lenne egy kérésem még Feléd. Tudom, hogy megszavaztuk de fel tudnád emelni a ping limitet 100-ra mivel a 80 mostanában nem jön össze nekem a radionetem miatt. A 100-at hozza általában de 80 csak álmaimban szerepel.