Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
Trident, ez is egy olyan cheat videó, amilyet keresel.

Nieleen

Yossarian
honnan tudnám? 😊

Nieleen

tobias88
aaaaaaaa, elõször nem is ismertem fel melyik rész, az emberek meg pirossal jelennek meg mi 😄?
G.I.JOE
Az én cheatemet úgy hívják, hogy Creative Inspire T5900. (Meg a tudás, persze.) <#nyes> Sok sztereós láma ... Persze a jelenlévõk kivételek. <#vigyor> Nos, a mi csapattársunkról (aki, mint mondtam kérésre wh-zott) is készültek fekete fotók, de úgy gondoltuk, hogy a pb majd kidobja a picsbe, de nem! <#confused>

Csirke4
Nálam is maxon van de tökmind1 min van úgyis csítereznek meg aimos meg WH-s meg mittudomén még mi vagyok 😄
Nálam is maxon van minden grafika. Így legalább szép körülmények közt halok meg<#nyes>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

trident
thx😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Imobe
Azt élvezi hogy noob és csak igy tud téged észrevenni messzirõl is.. amúgy ez multihackes cucc..

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

Malakai
A cheateken alapból mit lehet élvezni? 😛

Én spec amúgy fullra nyomtam a grafot, tudom, nem egy pro hozzáállás, de ez van, én így szeretem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
És még engem piszkáltatok a lebutított grafika miatt, hogy élvezhetetlen a játék. Ez a faszi vajon mit élvez rajta? 😊))

Nieleen

Yossarian
Fraps-szel, de útyis érted 😊

Nieleen

Yossarian
szerintem a demót WH-val játszották le és fraps-szal felvették. Vagy legalábbis úgy tudom, hogy demó lejátszás közben is müxik a WH. Bakó oldalán is láttam ilyen videót, valami neves külföldi fasziról . De ezt csak én gondolom. Amúgy szerintem valahonnan a netrõl szedték a videót és feltették "extraként" a honlapra 😊 Ha pontosan akarod tudni, akkor gyere fel a szerverre amikor Robin játszik és kérdezd meg tõle! Õ csinálja az oldalt.

Nieleen

KM
Sokszor csuklott már miatta...<#hehe>

Malakai
És már mondtad neki?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KM
Szeretem a PB-t...

Malakai
Yup, persze, ha sok shotból mind fekete, az már gyanús. ^^
Amúgy a windowed mód is bezavar a PB shotnak, pl róllam shotokon gyakoriak a hibák, amit én egyébként nem látok. :$

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Igen, a csapatod oldalán.😊
Ott vagyok megakadva, hogy -kliensoldali- videón (demó?) látom a csalást. Ez nekem nagyon új.
(a pb shot és a demó oké, maximum az is ha valaki wh-t bekapcsolva vesz demót, de itt nem ez a helyzet)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hy
Yossarian
a KHG honlapon, vagy hol? nem vagyok ám képben.

Nieleen

trident
A cheaterek menüpontra gondolok. Vacakol a munkahelyi bõngészõm, most nem tudom megnyitni rendesen, de már néztem õket.

Yossarian
milyen csitervideók?

Nieleen

trident
Nálam is elõfordul fekete shot. Ilyenkor általában van egy felirat is hozzá, hogy pl. "corrupt", vagy nem sikerült. DE olyan nem amikor csak fekete shotokat kapok mindig, ergo elõfordulhat tört szerveren hiba, de sorozatos fekete vagy nem elkészült shot = pb blocker.

Amúgy Yoss én arra vagyok kíváncsi, hogy a csítervideók hogy készültek el? Akár priviben is.

Yossarian
tudom, hogy nem bizonyíték, ezért nem is hoztuk szóba nekik, ill ezért nem mondok se klánt, se nevet.

Nieleen

Yossarian
Szóval miltihacknek hívják. Régen emléxem mennyit agyaltam rajta, mikor valakit kivágott a PB multihack miatt, hogy mi a szentszar lehet az. 😊
Amúgy nem volt róla 10 kép. Asszem csak 4 shot volt összesen, az viszont mind fekete. Nem nagyon sötét, hanem fekete 😊

Nieleen

G.I.JOE
Okosabb sokkal nem lettem, de legalább hülyébb se! <#guluszem1> <#kacsint>

Ha egy emberrõl 10-bõl 10 kép fekete, akkor Multihack ON<#wave>

Malakai
A fekete kép sajna nem bizonyíték, mert mástól is lehet, nem csak cheat/pbhack okozhatja, úgyhogy ez sajna egy elég bizonytalan dolog... 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
nem tom, hogy ki lehet-e védeni, mert nem vagyok se PB szakértõ, se WH-s 😊
Van amúgy vmi pbhack is. A múltkor is egyik warunk után nézegettük a shotokat és 2 fickóról tök fekete képeket csinált. az egyikrõl többet is...

Nieleen

Magnetic
Jajj szegény fejemnek....Utólag is Boldog Szülinapot Kotász doki ! 😊

G.I.JOE
Nem mi akarunk WH-zni, hanem ennek a lehetõségét szeretnénk kizárni bekapcsolt pb mellett. <#gonosz3> Egyik klántársunktól viselkedési és pont wh-s gondok miatt váltunk meg a minap! Magyarán waron, PB-s szerveren nem lehet 100%-osan kivédeni a wh-sokat? <#szomoru1>

Yossarian
Úgy lehet, hogy a PB sajnos nagyon keveset ér. Ez nem jelenti azt, hogy a sikeres "teszt" után nyugodtan használhatjátok, mert a PB csinál shotokat mindenkirõl és ha a szerver admin átnézi a shotokat, akkor gyorsan be lehet buktázni. És jó nagy égés lesz, ha véletlenül egy war-on készül róla WH-s PB shot. 😊

Nieleen

dr Kotász
Kösz mindenkinek 😊
G.I.JOE
Helló!

Srácok láma vagyok a szerver configolásban, csak érdekelne, hogy hogyan lehet, hogy az elvileg, és sztem gyakorlatilag is, pb-s szerverre az egyik klántársunk (kérésre) fel tudott jönni wh-val? Frissíteni kell a pb-t a szerveren, vagy ez hogy megy?

Malakai
sv_pure "1"?

Amúgy folyton üres a szerver, amikor itt ránézek... :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KM
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz!<#wave>

Dietrich
gondoltam felmegyek a szerverre hátha jönnek mások, de ilyen hibát nem pipáltam az eltelt több mint 2 évnyi codozással a hátam mögött.
"nem tudok tiszta klienst érvényesíteni"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
Sok boldog születésnapot!😊

Dietrich
Boldog szülinapot gránátos! <#wave>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
Boldog szülinapot <#hawaii>

Yossarian
Boldog szülinapot! 😄

Nieleen

gránát minták lesznek a tortán? <#vigyor>
B.SZ.! 😊

Magnetic
Hát szerintem én már biztos ki fogom hagyni. Sajnos közbejött más...

M.

<#worship>

Ki marad az alanti feltételek mellett?

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
Ha lehet egy javaslatom, akkor alap pályák menjenek. Akármilyen elcsépelt is, az emberek többsége még mindig szeret carentánon játszani 😊

Nieleen

Magnetic
Megtortent 😊
Ma elvileg lesz idom, hogy atrakjam csak HQ-ra.

M.

Hat erre írtam, hogy nekem még úgy is megéri ha csak ritkán futunk össze.

Magnetic!

Támogatom. Csökkentsük 12 slotra, próbából menjen egy hónapig HQ, aztán majd visszacsempésszük a DOM-ot😊
Lenne egy kérésem még Feléd. Tudom, hogy megszavaztuk de fel tudnád emelni a ping limitet 100-ra mivel a 80 mostanában nem jön össze nekem a radionetem miatt. A 100-at hozza általában de 80 csak álmaimban szerepel.

Yossarian
ha csak HQ szervert csináltok, akkor az mehet jármû nélkül és akkor már tök olcsó.

Nieleen

Dietrich
de ne a régit mert azon 3 féle mod volt..csak HQ-t!

Magnetic
Visszalovom a regi allapotot.
Majd kiderul mi lesz.

Dietrich
én meg azt mondom, hogy üres szervernek semmi értelme..próbából fusson csak HQ rajta ebben a hónapban, hogy kiderüljön a modokkal volt a gond vagy sem...