Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
ez mi?

Na épp az ilyen trükkösebbeket már nemigen lehet észrevenni.Vagy legalábbis nehéz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ricsi1
nem tud vki egy olyan war ,vagy SD servert ,ahol lehetõleg vannak új mapok-?(nem kell magyarnak lennie)

0ppika
Ja, van ilyen bug. Az jólenne ha tényleg átlehetne lõni a falakon.

http://epica.nl

Bandew
Majd idegbajt kaptam!!!
Egy csávesz azért tudott megölni, mert a lábam átlógott a falon.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nemtom, ti az aimbotos csitert hogy veszitek észre? Nem a leglámábbra gondolok, aki nem is titkolja, és 200m-rõl lõ fejre sorozatban, hanem a rafkósabb fajtát, aki ki-be kapcsolgatja.

Fõleg, hogy elég mázlialapú a dolog közelharcban. Én is lõttem már fejbe embert úgy, hogy szinte nulla hp-n csak odarántottam a fegyvert, mert a szemem sarkából láttam, hogy jön vki.

Szóval hogy lehet eldönteni spectatorban, hogy a delikvens csak jól célzott pl puskával, és nem a bot húzta a célkeresztet az ellenfélre?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

wEEn
Úgy érzem nagyon kezd ellaposodni ez a topic. Most már kb minden 2-3. hozzászólás a csiterekkel/csiterezésekkel foglalkozik. Azzal h naponta el kell olvasnom 44,3-ed "csiteres" hozzászólást nem fog változni semmi. 1 kicsit szerintem hanyagolhatjuk a témát és várjuk ki a PB-t.

ricsi1
nem...
mikor lesz az a progi a servereken,melyik kiszûri az ilyet?

ricsi1
és az mit tesz??(nálam is jelezte)

HuAn82
"Nagyszerû", hogy eddig max hetente egyszer sikerült találkoznom cheaterel, most pedig már napi szinten jelentkeznek a ro#&@·*ok. Ráadásul még nem is tagadja(ják). Nagyon nem lesz ez így jó...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

wEEn
Tegnap az OBI/DEM szerver olyan szinten lagolt nálam h néha nem sikerült bemenni az ajtókon, nemhogy célozni 😞(

Dietrich
ASE új modot jelez.
http://www.fileshack.com/file.x?fid=4401

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Közben ilyeneket írt:
"méghogy nem lehet szerverekre bejutni csíter progival...írta itt valaki korábban"
Ezzel célzott arra a másik csíterre akit nem tudtam demora venni de elkapom akár milyen néven fog is játszani. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Tegnap volt egy aimbotos csíter code.exe vagy milyen néven...ha nem vallja be akkor is tudja mindenki hogy az.
Utána bejelentette hogy kikapcsolta és úgy játszik. Az addigi 22-1 fragje rögtön 1-5-re váltott. 😊

Dietrich

Ritka ha valaki ezt beismeri. 😊
Nekem azért szar a fragom mert legtöbször a rádió megszerzése közben,alatt,után lõnek le viszont a csapat jól jár..én kevésbé.

Tegnap este mondjuk jól beégtem Headquarters-ben.A Rocket-en megy a küzdelem,kiegyenlitett jó kis csata.Ellenfél már négyszázakárhány pontal megy,ugyhogy utolsó esély.Van az a beton örbódé,amibõl lépcsõ vezet le a föld alatti részekbe.Na ebbe az irányba mutatja a rádiót a kijelzõ.Az állás elõt egy ellen,lelövöm,gépfegyver kifogy,gyors csere a pisztolyra,amivel meg kinyirom a bent posztoló tagot /mondhatni egy egész jó támadás/.Erre bemegyek,egybõl le a lépcsõn,indulok ki tudja hova.Valaki beirja hogy "frodo lol" /Frodo néven szoktam szerencsétlenkedni/.Mondom,ennek mi tetszik ennyire,addig csodálkoztam,hogy le is lõtt valami kósza ellen.Erre amikor átvált a kamera hogy más,még élõt mutasson,hát látom hogy a rádió ott volt az örbódéban,én meg ahelyett hogy leszedtem volna,lerohantam a lépcsõn,nem tudom hova-minek.Végülis én még menthettem volna a csapatnak a pályát,ha nyugodtan odahasalok és leszedem a rádiót,igy meg kikaptunk...
Szóval régebben irtam hogy HQ-ban hülyeségeket csinálnak játékosok,hát most én csináltam,ráadásul ez igazi fõ-baklövés volt.

zaki
vmi rémlik. nem is tudom mit csináltam volna a helyedben. valszeg otthagytam volna a geccbe a játékot idegességemben

0ppika
Még anno leírtam. Powcampon fent a tetõn lövöldözött, a háta mögûl fejbelõttem és nem halt meg, megfordult és lelõtt, szinte alig ment le az élete. Megkézdeztem hogy mi volt, erre õ: "Csalok, de én legalább bevallom!"

zaki
mire?

ricsi1
gondolom nem arra akartad

ricsi1
nem tud vki egy olyan war ,vagy SD servert ,ahol lehetõleg vannak új mapok-?(nem kell magyarnak lennie)

zaki
igen? no comment

ricsi1
mert nincs meg az a map.Állítsd be a multi optionsben a letöltés engedélyezését

0ppika
Most láttam a MOHAA-t és a két kiegészítõt, csak 40$

0ppika
Én már igen!

Dietrich
És van már a csíterek elleni javítás?

lol ez is

lol

De ahoz folyamatosan jön a frissités...

Dietrich
Ha a cég kiadná már végre azt a rohadt 1.3 patchet benne a punkbusterrel valamit javulna a helyzet, igaz valszeg átmenetileg csak.

hello! eddig csak lelkes olvasoja voltam a forumnak, de most elhataroztam hogy irok. az ok pedig az, hogy a public szervereken szinte minden 5.ik ember csitel. ameddig ez a helyzet megmarad, felrerakom a cod-ot (sajna ennek a jateknak is az lesz a halala mint a MOHAA-nak 😞).

Dietrich
😊)))

php-s

zaki
én se, mert nem találtam meg, hogy hogyan is kell

zaki
jézusom milyen fórum ez? olyan csicsás bazzeg hogy az se tudtam, hol vannak az üzenetek

Dietrich
És én még nem is szavaztam 😊

Dietrich
Melyik game-t tartod királyabbnak ?

Medal of Honor: Allied Assault és kiegészítöi
18% [ 2 ]
Call of Duty
54% [ 6 ]
Battlefield 1942 és kiegészítöi
27% [ 3 ]

Szavazatok száma : 11

Bandew
Lehet, hogy azt hitték fegyegeted õket, hogy felveszed a pocsék játékukat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dietrich
Nem baj hogy látták addig se ment az anyázás...valszeg a döbbent arcok lehettek a monitorok elött.

Így van, szerintem is a /jel hiányzott. Mellesleg anélkül a konzolba írt dolgokból chat lesz, úgyhogy Dietrich barátunk valószínûleg a játékostársainak rendszeresen üzente, hogy record

Gabe, ha már annyira osztod itt az észt, hogy mit hogy kell írni, akkor jelezném, hogy a helyessen szót helyesen így kell írni: helyesen

lokista12
kösz

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

KM
Ezt is köszi!

Dietrich
Reggelt.
na majd akkor így próbálom.

Hát igen,mert ész nélkül osztom itt az észt...
Szóval a "record" elé kell még egy ilyen jel is /
Tehát helyessen a konzolba ezt kell beirni:
/record
a végén meg:
/stoprecord

zaki
hát igen, az S&D-t nem frag-re játszuk...

Bandew
Engem is idegesít, hogy páran magasról lesz@rják a játékot, csak az lebeg a szemük elõtt, hogy minnél több pontjuk legyen, amivel aztán gizdulhatnak. Meg azt sem szeretem, hogy nem érzõdik a csapatjáték, de nagyon! Rohadtúl idegesít, hogy pl egy csákó ki-ki les a fal mögül, én meg odamegyek mellé, hogy fedezzem, ha netán támadnának a másik oldalról. De õ már magasról leszarja az én hátamat, csak azt figyeli mikor ölhet, hogy aztán pontja legyen.

Dietrich
holnap majd rámegyek ha felenged...idejét se tudom mikor jártam arra.

Punker
igen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
obi - s&d ?

zaki
Railyard-on leteszik a bombát az oroszok, és állandóan pár ember ott szerencsétlenkedik bal oldalt az épületben az ajtó elõtt, és a hangáron keresztül akarnak (már ha akarnak) eljutni hatástalanítani a bombát. persze vagy kifutnak az idõbõl, vagy meghalnak, de én még nem láttam embert, aki így hatástalanítaná a bombát

zaki
hát ja. beállnak (mint a klinikai halál) egy helyre, és kempelnek, mikor nem is náluk van a bomba