Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
+set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1
vagy, akinek a fenti nem megy, ezt:
+set thereisacow 1337 +set developer 1 +set sv_cheats 1 +set monkeytoy 0
Indítsuk el a játékot és a ~ gombbal hívjuk be a konzolt:
setrandom sv_cheats 1 - Cheat aktiválása
god - Sérthetetlenség
give - Tárgy
give health - Max. egészség
notarget - Ellenség nem lõ (ránk)
noclip - Falon átmenés
give all - Összes tárgy (nálunk lefagyott)
give ammo - Töltények (nálunk lefagyott)
lv_? - Szintugrás (a ? helyére a szint nevét írjuk be pl. lv_Depot)
spawn_? - Fegyver (a ? helyére a fegyver nevét írjuk be pl. spawn_BAR)
Zoomies - 20x zoom
999 - 999 töltény a nálunk lévõ fegyverekbe
GunsGunsGuns - Különbözõ országok fegyverei
Megj.: Ha a kódok beírása után a következõ jelenik meg: "sv_cheats are read only", akkor próbálkozzunk ezt beírni a konzolba "setrandom sv_cheats 1" (idézõjel nélkül). Ha pedig a "cheats are not enabled on this server" üzenet jelenik meg, akkor írjuk be "spdevmap burnville" (szintén idézõjelek nélkül).
Azt kérdezném én hogy mér nem müxiznek nekem a kódok Single playerben? Azt Írja ki hogy cheats are not eneble on this server. Mit kéne tegyek hogy menjenek? aki tud az kérem segítsen v. mondjon v.mi cheatot!
Köszi!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Olyan megoldás nincs h maradna az eredeti dm_2 demo, de a 30 percbõl engem a közepén érdekelne csak 2 perc, azt valahogy kivágni?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Már magát a kérdést nem értem. 😊 Hol vannak ezek? Az ASE-ben vagy a game multi részénél?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem bejönnek a szerverek, de van pár cím, minek 1-es a pingje (ezt nem értem miért van).
Nem tudod, a WD és az LD, meg a jobb oldalon a barna r betû mit jelent?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Van egy progi ami élbõl avit csinál de túl nagy méretben (15 mp valami 35 MB volt)ez a Fraps nevû progi.
(remélem az 1.3-ban már javítják ezt is)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Jó8 
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
újra a favoritesig utána majd látni fogod.
Ja és ha eltünnének szerverek akkor ugyanezt csináld.
Nálam is csinálja ezt, remélem ezt is javitják majd új patchben.
aha...hát,persze...hihető volt
Léteznek olyan progik amikkel avi kiterjesztésû moviet tudsz késziteni bármirõl amit a windowsban csinálsz.
Én igy próbálnám meg, több ötletem nincs majd vmikor kipróbálom, de ha sikerült pliz oszd meg velünk.
"Videofelvevõ, amely AVI-ba menti mindazt, amit a Windows-ban mûvelsz, beleértve a kurzor mozgásától a hangokig minden tevékenységet."
Hypercam(magyar)
Késöbb pedig tetszés szerint vághatod az avit pl Virtualdubbal, amit szintén az elõzõ oldalon megtalálsz.
jó szórakozást
ui: hivatalos 1.3 patch még nincs
aha...hát,persze...hihető volt

akkor az OBI-n...
De most remélem, hogy nem egyenként pötyögted be õket...
(152.66.93.27:28960 )
-- COD S&D 1.2 | obi.servegame.com
(152.66.93.30:28961 )
-- CoD S&D 1.2 | ClanBase Port
(152.66.93.30:28962 )
CoD Server | Realism | No Freespectate
(193.224.50.166:28960 )
.Clan>>Code Hun Public 1.2 SD Server
(193.225.82.94:28960 )
.Clan>>Code 1.2 War Server
(193.225.82.94:28961 )
-- | Call Of Duty | S&D Public server v1.2 + Ventrilo server
(195.70.37.188:28960 )
COD HQ 1.2 | Powered by OBInet
(195.228.156.200:28965 )
=>HiGH<= Clan's CoD custom maps (highclan.uw.hu)
(193.6.243.215:28960 )
-- CoD DEM 1.2 | Powered by OBInet
(195.228.156.200:28964 )
1.2 Clan server <+ ventrilo server>+ ventrilo server>
(195.56.172.138:28900 )
-/AR-Army Rangers CoD S&D Szerver 1.2 | Powered by OBInet
(195.228.156.200:28966
-::-CoD Server
(217.27.212.22:28963)

Hogy lehet demo-ból AVI-t csinálni?

callofduty.hu-n körbenéztél a letöltések között? lehet, hogy ott is fent van

Thx 😄 Nem jössz kicsit?