Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wEEn
Még senki nem favorizálja az 1.3-at, ugyhogy maradj az 1.2-nél!

Hogy lehet AVI-t csinálni???

R@in
1.2

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Gfreiter
Mondjuk az valami Beta patch... Mitévõ leek?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Bázz, most nézem, hogy létezik CoD v 1.3 patch... én az 1.2-õt szedtem le...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Juppie, felment 😊 Kell a CD a multihoz?

zaki
ja, és az eredeti exe meg rajta van a cd-n

zaki
felmegy a patch a crackelt exe-re, ezt tapasztalatból mondom 😛

Gfreiter
Ööö, valakinek nincs véletlenül egy eredeti exe-je? Elfelejtettem másolatot csinálni, amikor rátoltam a cracket, és most nem biztos, hogy felmegy a patch.

wEEn
Hogyan lehet a demo-kat AVI-vá konvertálni?

Dietrich
nem kell lejátszásnál a /

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Inkább hihetetlen...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ubi
visszjátszás /demo (file neve)
pl: /demo lol1
ubi
/record (file neve) pl.: /record lol1
/stoprecord
zaki
ez fantasztikus

ricsi1
Hogy leeht videót készíteni a játékban?

ricsi1
1 percen keresztül helybenfutott

ranGer2
de HÜLYE VAGY!!!! áá de már megszokhattam volna!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dietrich
"Eg moddolt csoda"

Über brutál! 😊

Jó kis vízhûtés, egy p4 2400-bõl lett így 3000-es.
De ezt egy jó léghûtéssel is el lehet érni.
viszont senki nem mondta, hogy a modderek normálisak

0ppika
Jó képek! A 247-249 szépen néz ki, mibõl van? 😊

http://epica.nl

van több kép, akit érdekel, a linket irjátok át 0231-0256 tartományba.

Persze, szigorúan baráti összeröffenés, jó dolog megismerni azokat, akikkel nap-mint-nap "beszélgetünk" a neten. Néha meg is lepõdtem egy picit.

Itt van néhány fénykép, kicsit sötétek, mert kevés volt a fény...
Tudatlan1
TudatLan2
TudatLan3
Az -/AR- egy kis része :-)))
Eg moddolt csoda

wEEn
De ez csak fun-party, nem pénzdíjas, igaz?

50 körül, mármint a gépek száma

wEEn
Mennyi volt az összlétszám? kb...

0ppika
OK!!!

Hi mindenkinek!
Most jöttünk meg a TudatLan-ok által Kisújszálláson szervezett monstre LAN partyról, nagyon jól szervezett és kellemes hangulatu rendezvény volt.
Erre a csit témára visszatérve itt bebizonyithatták a jó játékosok, hogy mire képesek, és bizony nemegyszer láttunk itt is kiemelkedõ statokat, pedig 20-an álltunk mögötte. Szóval gyüjtsétek szorgalmasan a skill-jeiteket, és járjatok efféle rendezvényre, utána senki nem mondhatja hogy csalsz.
Oppi, a következõnél megállunk ám Pakson is és lesz véletlenül 1 hely!!!!!

Dietrich
😊)

wEEn
Igen érdekes lett ez a kérdéssorozat! 😊 Mintha ellent mondanának egymásnak.
Amúgy ASE-ban belövöd a modifyket és olyat keres neked amilyet csak akarsz!

ricsi1
ahol vannak új pályák(nem muszály TDM)

ricsi1
nem tud vki egy TDM servert?

Dietrich
Nos a retken megy a SW asszem nézem inkább azt mint idegeljem magam a csítereken meg azokon akik leszarják mi a játék lényege a HQ és dem módnál. 😊

Én néha olyan xar tudok lenni hogy csodálkozok magamon. Most carentanon nyomtam americaval. Bemegyek abba az épületbe ami az átjáró a német spawn hely és az amerikai spawn hely közt, nincs benn senki. átmegyek,emberke az ajtónál,lelövöm. hátbatámadom a németeket, lelövök 2õt, azt van egy (szintén háttal áll) aki lõ valakit és mozog. becélzom a feját,lövök,nem talál,lövök,nem talál. Szép komótosan megfordul és fejenkúr. Elcsodálkoztam nagyon magamon...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
Inkább mazochista. 😊

ricsi1
hö-hö

zaki
😄DD

Dietrich

HuAn82
Ha lány vagy talán...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

lokista12
jön valaki háloba????

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

zaki
lassan az lesz cheater aki nem használ csalást 😄

Dietrich
Úgy legyen mert nagyon jó game csak ezek a gyökérek basszák el a szórakozásunkat.
Nekem ez az elsõ játék amivel multin játszom és nem akarnék megválni tõle.

0ppika
Reméljük!

De a PB-t frissitik elég gyakran.
Szóval az a csit kb 2 hétig fog csak futni és jön az ellenszer.

Dietrich
Nálam ez már nem lesz hátra lévõ éltemben így legalább a család is örül hogy hozzáférhet a géphez. 😊
Aztán lehet hogy még sem.

0ppika
Asszem egy darabig felhagyok én is vele, úgyis ideje lesz már elkezdeni tanulni 😊 Már csak 2 hónap és vizsga 😞

Dietrich
Tegyük hozzá sajnos...
Szóval ahogy látom a reagálásokat ma nem fogok multizni. 😊 😞

0ppika

Dietrich
Ja jól van mert rám hivatkozik...mondom a profi az oké 😄 de a többi nem.

0ppika
Nem emléxem rá, de biztos mondtad, és milyen igazad van!