Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Na próbálkozok még mert játszani akarok! 😊
Ja és kiszínezni a nevet egy progival lehet (éljen a lustaság) 😊 a totenkopf vagy melyik klán oldalán van fenn a leírás meg a progi hozzá.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amirõl én hallottam, az meg Jászxxx (Jásztelek, Jászszentlászló, a fene tudja hol) lesz...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Tud valaki valamit mondani a most vasárnap rendezendõ Lan-Party-ról, ami Jász(valahol) lesz? Kell-e gépet vinni? Kezdés? Feltételek? Kibickedni is lehet-e?
Köszi
lacibacsi
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
így nem jó a game.tönkreteszi a gamet.az tuti
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
http://epica.nl
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Valaki segítsen