Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passz ez jókérdés,amúgy én eddig ezekrõl még csak nem is hallottam

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ricsi1
ezek az új modok(vietanm ,elitforce)hivatalosak lesznek?

dejól teszik,lehet estefelé emgyek énis 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Mindenki játszik!

http://epica.nl

ez a fórum is igencsak kong ma srácok,hát mi van veletek? 😊

ricsi1
konganak az OBI-k!e

lol igen, az ASE valamiert igy latja!!!
A szerver 26+8 private slotos, tehat ha bent van 26 player private pass nelkul, meg 1 private pass nelkuli nem tud feljonni! Mas kerdes hogy az ASE ugy latja mintha a private slotok es normal slotok lennenek..

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

ricsi1
nálam is,de minden f2k-s nál

zaki
ez a -- | Call Of Duty | S&D Public server v1.2 + Ventrilo server sem normális 27/34, és nem tok csatlakozni, azt írja ki, hogy tele van a server

zaki
üresek az obi serverek

Dud [OBI]
Up

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Nem lesz gáz! Még kezelhetõ a helyzet!

Pano
Jönnek elõ a kezdeti nehézségek itt is, látom 😊. Szegény OBI-t sajnálom, hányszor végigjátszottuk ezt a SoF II-ben, nem skacok?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kaszi46

igazad van, igy kerek a sztori

*Posse*T.W.D*

Dud [OBI]
Ebben nincs vita köztünk. Magam részérõl nemcsak hülyének és szánalmasnak tartom a csítereket de még a karjukat is eltörném... Nemcsak a saját magukat csapják be, de tönkreteszik mások játékát is...

Viharmadár
Dud :
Igaz CoD-ba csirke vagyok (pénteken kezdtem a játékot) de vannak tapasztalataim más fps-ekbõl a csalással kapcsolatban.Sokan gondolkoznak úgy,hogy war-on kívül nem számít semmi.Mindenki használ amit használ és játszak ahogy akar.De igazság szerint mindenki csak saját magát csapja be aki csal.Abban igazad van,hogy csak egységes fellépéssel lehet eredményesen küzdeni a csalók ellen.

Üdv:
Vihar
Dud [OBI]
Csá Kaszi!

Több dologban igazad van, de azért ferdítesz is rendesen.

1. A csít anticsít dolog úgy van tényleg, na de a víru és antivírus nem?! De ettõl még viszonylagos védelmet élveznek az userek, hisz azért a frissítések nem évek múltán jelentkeznek... Tény hogy jön a pb frissítés, lebuknak egy csomóan, nagy fikaáradat és egy darabig nyugi. Aztán kijön pár új széria csít lesz aki használja, majd az is lebukik, mikor jön a következõ update.... stb. Megy ez így egy darabig, majd eljön az az idõ, mikor senki se rak fel szívesen csítet, mert fél a lebukástól. Emlékezz vissza. SOF2 -ben kb 3 hónapig ment a "próbálokozás" idõszaka. Utána vagy fél évig senki se csítelt... Azóta is csak azért van hiszti emiatt, mert nem 2 hetente frissül a pb...

2. Ha következetesen lép fel minden szerver indító a csíterek ellen akkor van esély a megfékezésükre. Ez csak elszántság kérdése.

3. Nem szabad általánosítani, minden játékkal így van ez. Hogy ez miért a csíterek paradicsoma? Mert egyenlõre nincs védelem, mert iszonyat népszerû a játék, mert itt most van kitörési pont kezdõ klánok részére. Ezért vannak akik itt most mindent bevetnek. De hidd el a pb segíteni fog ezen. Lesz pár Magyar klán is, ahol látványos lesz a teljesítménycsökkenés a pb után...

4. Abban maximálisan igazad van, hogy egy 14 éves srác aki legalább fél éve látott elõször fps -t nem igazán tudja eldönteni egy playerrõl hogy csíter -e vagy sem... De mivel most forró a helyzet, mindenki szívesen csap fel önkéntes bírónak. Ezen ha felkapod a vizet a Te bajod, de ezért még több oljata önetni a tûzre hülyeség.

Végeredményképp csak annyit akarok mondani, hogy bízni kell a pb -ben, mert lesz hatása. A szerverüzemeltetõknek, meg amit lehet be kell vetniük. Akár még egy szégyenfalat is létrehozhatnánk akár a cod.hu -n ahol közzétennénk a csíterek és a csíterklánok névsorát...

Viharmadár
Köszi!Bár én nem láttam a játék szerverkerezõ részében sehol IP címeket...
Kaszi46
ase elindít- insert bill lenyomé klaviaturán- játék kiválaszt- ip cim bemásol- pipa ki- pipa be- favorits1,2... kiválaszt
játékon belül a szerverkeresõ részben berakod a favoritsbe.
de sztem az aset használd

*Posse*T.W.D*

Viharmadár
Sziasztok!Tudnátok segíteni?Hogy lehet a CoD-ba IP címet beírni?Vagy az ASE-ba?Az én verzióm nem látja az összes magyar szervert amit pl. http://www.callofduty.hu -on láttam.
Elõre is köszi a segítséget!
Kaszi46
bocs félreértettél vagy én voltam félreérthetõ
én ezt általánosságban értettem és nem is kizárólag csak erre a játékra.

*Posse*T.W.D*

Sparxxx
Ne haragudj De Te most kiröl Beszélsz?Mert ha te erre a délutáni felhörrenésre gondolsz akkor nézd meg a Demot plzz!
Egyébként azzal egyetértek hogy nem kell csíterezni midnenkit orba szájba (pláne hogy már én is megkaptam hogy csíter vagyok, de erre van bizonyíték!!
Bárhova felmenni csíttel elég gázos, pláne olyan kijelentésel hogy "Mindenki kiprobálta"! HÁT ÉN NEM probáltam, mert nem baszom el a saját és mások élvezetét ezzel!

Kaszi46
srácok én nem akarok senkit elkeseríteni de eddigi tapasztalataim alapjána a helyzet nem sokban fog változni a pb eljövetele után. annyiban lesz más a helyzet hogy egy két embert valóban ki fog rúgni akiket csak akkor lehet véglegesen bannolni ha eredeti kulcsuk van, vagy fix az ip-ük. ez még rendbe is lenne csak sajnos a pb mindig a csitek után kullog. szoval megirnak egy csalást aztán amikor ez eljut a pb hez megirják az ellenszertés frisssül. szoval kijön a pb minden jo lesz pár napig aztán megirják azokat a acsiteket amiket pb nem ismer, és ujra özönlenek a csalók. aztán pb megint frissül elhullik pár ember kicsit nyugi lesz aztán jönnek az ujabb csitek....
van még egy dolog amiröl szolnék az pedig a másik állatfaj, a csiterezõ. szoval azt látom ebben a játékban(najo máshol is igy van de nem ennyire durván) hogy sok kezdõ vagy nem kezdõ akik igazábol aztsetudják mifán terem az mp fps acsitek szakértõi lettek és mindenkirõl 100%an meg tudják állapitani ki csal ki nem, és ennek persze bõszen hagot is adnak lejáratva ezzel sok jo playert. jönnek a felvettem demora más is látta és szerinte is csit volt, meg én tutira meg tudom állapitani hogy az volt e vagy nem dumákkal... hát no comment
hogymindez miert bukott ki belõlem annak ellenére hogy coddal igazábol nem is akarunk klán szinten komolyabban foglalkozni? hát csak azert mert 2 hete játszunk és már most folyamatosan csitereznek minket(mi lesz ha ugy igazábol ráérzünk?😊, ami eléggé el tudja baszni a kedvemet egy idõ után. mert egyszer elmondja szegény lámer ok, elmondhatja másodszor is csak amikor már folyamatos anyázás megy meg hátunkmögöttpofázás, hát az már eléggé xar dolog.
na mind1 az egész kis mondanivalómnak csak annyi a alényege hogy csiterek voltak vannak és sajnos lesznek is,DE amig erre bizonyíték nincs( pbshot.stb..) hogy valaki csitel addig kéretik nem inzultálni a játékostársakat!!
jaigen természetesen már rólam is vettek fel demót amibõl az arc tutkora megállapitotta hogy aimbotolok és azt mondta ne szoljak neki vissza mert feltölti valahova! hát akkor ezuton szeretném megkérni hogy töltse csak fel nyugodtan.
ui.: pb lesz, de nyugalom nem

*Posse*T.W.D*

Sparxxx
Aztán lehet a többi meg nem ismeri el!
Tudod körbeküldték a csíteket, azt azzal nyomni Waron elég gáz, meg publikon is kész!
Nem értem mi a jó ebben, na mind1, Õ tudja!

Dud egyenlore nehez barmit is tenni, bar ha van olyan hulye mint dugli, aki clanos taggal bukik le....nos sztem az mar eleg. Ki fog utana megbizni benne? Hat en biztos hogy nem.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Na igen, de egy másik tag is elismerte, hogy "kipróbálta: <+Tovi>- ezek szerinte kipróbáltad? :]
-<Cyrus>- 😊
-<Soldier|XXXX>- igen ki!Es?

A nevet kixeltem, nem fontos végül is

Sparxxx
Elvileg õ volt a leader!
Na ez is elég LOL!

zaki
érdekes klán, hogyha még védik is a csítert

Sajna ott is az van, hogy nincs mi alapján bannolni, a legális CD kulcs kizárása az egyedüli megoldás. Név és IP alapján semmi értelme

wEEn
Megkezdõdött az imidzs helyreállítása a soldier-klánnál: kirúgták dugli-t. Állítólag. Vagy lehet csak névváltoztatás lesz?

Bandew
Vagy az még milyen hülye duma lenne, hogy:

"Lécci hadd csíteljek! Úgyis annyira béna vagyok, hogy még csíteléssel sem érek a nyomotokba. Csak szeretném én is jól érezni magam."

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ReTeK

remélem ha megjelenik a PB akkor az elkapott csítereket, örökre bannolnák, és nem bocsájtana meg SENKI a csíter gec*knek, hogy "csak kipróbáltam" meg "bennmaradt, már nem használtam rég" tipusú divatos szövegeket meg el lehetne felejteni

zaki
bazzeg, olyan szánalmas, hogy az valami hihetetlen. nem is értem mi a jó abban, hogy csítelnek. hihetetlen

HuAn82
Ezt a szemétládát... "publicon ugyis mindenki próbálta már" Gondolom már az egész klán így játszik.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mondom az iyleneknek kéne mariot játszaniuk kb...

Sparxxx
Hát minnyááááá én is! Miaz hogy csak kiprobáltam publikon!!!
Na ez LoL!!!!

Én is az #obi.hu csatin

Dud, a PB fog menni CD kulcs nélkül?? Már elõre félek, hogy csak az eredeti játékkal megy, mert addig publikra sem megyek, és nem szeretnék sokáig várni....

wEEn
Most voltam a cstijukon ahol 1 kicsit felizzítottam a tüzet. Lényegében elismerte h kipróbálta és ezt pont felvették. De a többiek gyorsan melléálltak, h : j! csak kipróbáltad? akkor ok. publicon ugyis mindenki próbálta már". Leszopom magam!

dekár pedig felmentem volna megnézni,hogy most hogytolja

Sparxxx
Dugli fõcsíter!! De már elhúztak!

mellik?

Sparxxx
Csak tudjátok mi a gáz, hogy most is nagyba nyomta Clan-Code-on a gyerek!

tmk
redrõl nem mondanám meg 100%-an h csiter-e (mindig riflézik)
de ez a másik gyerek...
és még neki állt feljebb amikor a végén irt neki a srác.

szvsz a ligából is ki kéne tiltani az egész klánt

aha...hát,persze...hihető volt

az iyleneket kéne valahol ténylegesen fõbelõni valamelyik sarkon...

pffff ez a duglis nemsemmi. na errõl lerítt hogy tudta hogy hol a gaz ellen...

ezek után még kíváncsibb vagyok erre a másikra is 😄DD

an végignéztem a Little-eset,nemgyenge az tény

ezer hála,majd fizetek egy sört érte! 😄

Dud [OBI]
Vagy seismovison legfrissebb példányát letöltöd és azzal, vagy a leröltött demot berakod a COD / main / demos alá és belépve a játékba konzolba beírod: /demo demoneve