Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen hq-ban is sokszor van olyan, hogy a csapattárs-sniper-kemper nem a rádió környékét fedezi-támadja, hanem tök más irányba lõdözi a népet...
wEEn
öööö... hogy lehet könnyen "imitálni" az ellent?

Bandew
Ja, tök kiakadok amikor olyan csapattal vagyok, ami ezt elfelejti. Komolyan mondom csomószor áldozom fel az életemet, csak hogy az ellen elõbújjon, és könnyen imitálható legyen, erre akinek fedeznie kéne, szépen bebújik a sarokba, mert neki épp kempelhetnéke van, hogy jó sok pontja legyen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

b3n*c lol ez nem statra megy hanem csapatjatekra csak ezt sokszor elfelejtik vagy inkabb mindig

Bandew
Én nem szoktam nézni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Eddig kinek mi a legjobb statja?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Punker
ja, akkor nem tom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wEEn
Asszem összekevesrsz Oppival. Én tényleg 1 anticheat linket tettem be...

Punker
valaki nagyon anyázott érte, jó ötlet volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wEEn
hmmm... senki nem próbálta h mi az az anticheat dolog, amit belinkeletm kb. 60 hozzászólással ezelõtt?

kelll csinálni sg-szervert 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zaki
tele van, mint a déli busz

Punker
HQ szerver megint tele van

Ircen nyomta ezt be Kraft:
A PC Gamer legújabb számában nagy hírverés és fegyverropogás közepette bemutatták a Call of Duty elsõ, hivatalos kiegészítõjét Call Of Duty: United Offensive címmel. Az eredeti játékot az Infinity Ward készítette a három különálló szingli kampányt (amcsik: Battle of the Bulge, ruszkik: the Battle of Kursk és egy eddig ismeretlen csata a britek részérõl) magába foglaló küldetéslemezt viszont a Return to Castle Wolfenstein fejlesztõ... edig nyomta be
Ujjongás rulZZ 😛

ricsi1
amikor mapot töltesz ez van,nálam is..

menj be a multiplayerbe, és ott a CD-Keyt ird át, utána jó lesz

zaki
sajnos...

Gfreiter
De ha lenne is, azt is át lehet vágni, bár nehezebben.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
igen mer nincs pb...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Szasztok!
az 1.3-as patchet sehogy se, tudom felrakni mert az irja
couldnt locate valid cod cd-key ,azaz nem találja a jo utat az igazi cd_kulcshoz, de a patch read-me jében
azt irta hogy ha ilyen van erõsítsük meg a cd_kulcsot , én
akárhogy erõsítem nem megy😄 szóval nem tom mit kéne tenni
PLZ HELP

insp
Akkor az 1.3-as patch mellett is orrba-szájba lehet csítelni?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zaki
na, most már én is büszkélkedhetek 1 olyan demoval, amit én vettem fel 😊 GSD Gandalf az illetõ, kicsit Wallhackes, elég feltûnõ volt, asszem 8 körön keresztül vettem fel, 2.2 mega a cucc. vhova feltölthetem?

MICIMACKO86
Nekem nem tetszik

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Újra.

Persze akkor ezt csak egyszer kell kivárni, úgyhogy ok a szitu. De az ASE sokkal kényelmesebb.

Akkor is.

SP1 van. Azon kívül csak biztonsági frissítések vannak, nem?

gammát újratelepítetted? mer ha nem akkor telepítsd újra,lehet az a baj

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

s ha nem az ase-rõl mászol a gammára?

XP frissítések esetleg?

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Semmi, csak újrainstall. Arra gondolok, hogy talán valami XP beállítást kéne módosítani. Nincs köztetek egy nagy XP-guru?

a gépben nem cseréltél ki semmit ? mi változott meg benne ? (gép hardver, szoftver)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

9b, mondom, hogy 5 hónapig rezzenéstelenül futott, és most is teljesen jó, csak lassan indul. Szerintem a grafikához nincs köze a problémának.

Lehet meg vagy átkozva. Bocs nincs ötletem.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

dx9 sima ? mert ennek asszem 9.0b kell....

Légyszi segítsetek!

Következõ a problémám: friss WinXp install után a CoD úgy indul el, hogy felugrik a logo, majd az égvilágon semmi sem történik. Vinyó sem dolgozik. Ez az állapot 40-50 mp-ig tart, utána bejön a fõmenü, tökéletesen fut a játék. A gond az, hogy így rohadt nehéz ASE-bõl csatlakozni, mert betelik a hely, mire betöltõdöm. A játék ugyanezen a konfigon (P4 2,4/GeF4 Ti4400/1GB RAM) megy a megjelenés napja óta,
eddig 3-4 mp alatt betöltõdött, soha nem fagyott le. Csak a tegnapi XP reinstall óta indul ilyen lassan. DX9, Forceware, minden szükséges cucc fent van.

Van valami ötlet?

Dud [OBI]
Tudod Te azt nagyon is jól.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Jaj DUD neked mi a bajod?

Dud [OBI]
Szánalmas kis hülye vagy, menthetetlenül...

zaki
lol, de szép szivárvány 😛

zaki
amikor indul a kör, akkor van ez az üvöltés... mondom, elõször amikor meghallottam majdnem szívrohamot kaptam 😄

p@cM@n a porba fingo..😄

tessék?😄 igen Zaki tõled meg merészeltem kérezni... i'm sorry

zaki
ne mi, hanem tessék. és tõlem kérdezed?

mi?

zaki
f2k szerveren most voltam, gecc az durva volt, amikor elõször meghallottam a RUUUUUUN üvöltést, majdnem beszartam

rohadtgec
Rylander! Te egy igazi kis bjúúzi vagy! Miért nem tudsz kussolni és normálisan viselkedi??
Csak nehogy kib@sszunk veled....

Dud [OBI]
Neked meg nem kéne folytatnod ezt a stílust és akkor nem utálná a gyerek pofádat mindenki...