Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ejnye bejnye nem kekeckedni..

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Gabe18:alltalaban igen..
Mindig ilyen ha ezt a pályát betölti?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nah ez micsoda?

Anticheat
Mert én már naon álmos vagyok ahhoz, h kivesézzem...
ez volt az:
PRM_Realism_Ver_3.5.pk3
main könyvtárban van.
neked van ilyen ?
másnak is ez volt ?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ne öld meg õket, csak szeretik egymást ennyi az egész. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Meg a Powcamp-et is szeretem. A Rocket-et nem csipázom.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Te is a conairbõl vetted a nevedet ? bitorló ! Nekem több üzim volt már mint neked.. én vagyok a rangidõs...tehát követel : azonnal változtassad meg a nevedet jól, mert ha nem akkor baj lesssssz !!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lehet hogy most is tudna rajtad segiteni....
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack