Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Én imádom amikor lecsítereznek, mert a csávó azt hiszi, hogy azért vagyok olyan kib@szott jó, mert csítelek.
es amikor elkezdik anyazni akkor beszol hogy azer mer lelolek akkor mar csitter vagyok mi?nembirod elviselni hogy valaki jobb mint te.... Na az ilyenektol tenyleg elmegy a kedvem neha a jatektol
pl. nekem baromi "jól" esett mikor a Smoke lecsíterezett + leanyázott, csak úgy hirtelen a semmibõl, akkor el is döntöttem hogy itt vége a cod-nak számomra (talán ha lesz pb akkor megváltozik valami a fejekben is)
peace

Ez igy igaz 

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
http://epica.nl
én pl nagyon sokszor láttam dem szerveren olyat,hogy a srác nem azzal foglalkozott,hogy a lerakott bombát hatástalanította volna,hanem a többit... na de ilyen ritkán van,remélem úgy is marad 😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Demo sajnos nincs, szoval csak szolok hogy figyeljetek oda ki mit csinal a clanban.
f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Ez nekem suszter megoldásnak tûnik.
kliensoldalon is le kell tölteni, futtatni stb stb...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
OBI-ék ti ismeritek? Tudtok mondani valamit róla?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.