Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Sajnos néha mindenkivel elõfordul hogy úgy csíterez le valakit, hogy az illetõ ártalmatlan. Sajnos ennek az az oka, hogy nagyon sok a csíter, és már mindenki mindenhol azokat látja. Én általában csendben tûrök, sõõt, még élvezem is, amikor széthentelem a srácot. Szóval Smoke, és még sokan mások is, néha alaptalanul csítereznek, de nem rosszindulatból, meg azért mert 5x 6x lelõtted õt, hanem mert tényleg sok a csíter.

mas dolog ha valakit lecsittereznek mer tul jol jaccik es mas dolog amikor egyertelmuen aimbotol/wallhackel...

És közben nem is, hanem gyárilag vagyok eszméletlen király.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Nem kell ezzel foglalkozni, sõt!
Én imádom amikor lecsítereznek, mert a csávó azt hiszi, hogy azért vagyok olyan kib@szott jó, mert csítelek.

hat orowenkornal undoritobb lenyt meg nemlattam a codos vilagban aimbotol mint allat es amikor call voteval ki akarjak kickelni akkor a tobbi alma kerdezi hogy -miert?
es amikor elkezdik anyazni akkor beszol hogy azer mer lelolek akkor mar csitter vagyok mi?nembirod elviselni hogy valaki jobb mint te.... Na az ilyenektol tenyleg elmegy a kedvem neha a jatektol

ReTeK
khmm, kicsit személyeskedhetek ?
pl. nekem baromi "jól" esett mikor a Smoke lecsíterezett + leanyázott, csak úgy hirtelen a semmibõl, akkor el is döntöttem hogy itt vége a cod-nak számomra (talán ha lesz pb akkor megváltozik valami a fejekben is)
peace

tmk
az jó, piere pedig 0rowenkor néven aimbotolt

aha...hát,persze...hihető volt

MICIMACKO86
Ez igy igaz

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

rezsofiz

sazl : c

szabi mar megint nembirsz magaddal ?

.......................

ubi
pontosan
hat adam-al tenyleg van valami problema agyi teren meg kultura ismeretben de Sizemore meg Zuzi eleg jo arcok

én eddig egy tehenészest láttam,azzal nemvoilt semmi gáz,igaz a nickjére már nem emlékszem..

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dichter
Nem kell felvenni ezeket, a legegyszerûbb, ha feldobsz valami izgi témát az idõjárásról, vagy egyáltalán semmit nem teszel. Akkor meg csak hadd anyázzanak. Azt mindenki tud

zaki
nevetséges. leaglábbis a fejük, adam. olyan mocskos a pofája, hogy rossz nézni miket ír. mindenki aki lelövi az köcsög geci kemper, mázlista, faszszopó stb... és ha rászólsz, hogy vissza lehetne venni aegy kicsit, még neki áll feljebb

Dichter
Miért õk milyenek?

ubi
detto mint a tehenész klán
Dichter
Sajnos amíg a CoD scene nagy részét, ilyen Duglipaffok, meg Rylanderek teszik ki, addíg sajnos így is marad. Eddíg az volt a fõ problem, hogy mindenki anyázott, ha esetleg kérdezni merészeltél valamit pub.-on, mostmeg elõjöttek ezek az infantilis gyerekek, akik nagyon el tudják rontani a játékélményt. Senki ne értse félre, nem a fiatalabb közösséggel van a bajom, csak az anyázós, csítelõs, beszólongatós rétegével.

zaki
thx

0ppika
konzolba: demo fájlnév, vagy van erre 1 progi.

http://epica.nl

zaki
demot hogyan is tudom lejátszani? elfelejtettem

Jaja én is reménykedem.

wEEn
A próféta szóljon belõletek, és már tényleg csak pár napot kelljen kibírnunk...

Dichter: az éremnek két oldala van tudod.. 😞
én pl nagyon sokszor láttam dem szerveren olyat,hogy a srác nem azzal foglalkozott,hogy a lerakott bombát hatástalanította volna,hanem a többit... na de ilyen ritkán van,remélem úgy is marad 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

😊

zaki
érdekes klán lehet, tegnap Gandalf-ot vettem fel 8 körön keresztül, olyan feltûnõen wallhackelt, hogy lol, de ezt már a #12791-ban is leírtam

az nem GBS hanem GSD

GBS Gabos nevu playeretek van? Tegnap f2k pubon WHzott, raszoltunk es ki is lepett.
Demo sajnos nincs, szoval csak szolok hogy figyeljetek oda ki mit csinal a clanban.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

KM
Hogy melyiket?

Dichter
Még mielõtt valaki félreértené, Kata képei a legjobbak

Dichter
Garrett jók a képeid a fotóalbumban

rohadtgec
GBS NÉZZETEK GBS FÓRUMOT PLS!!!!!!! FONTOS!!!!
GBS NÉZZETEK GBS FÓRUMOT PLS!!!!!!! FONTOS!!!!

Dichter
HQ szerverek nagyon jók, de sztem egy giganagy probléma van velük. Nem publicra valók. Mintahogyan a HoB sem, mert a publicolós emberek, nagyrésze, nem foglalkozik a csapatjátékkal. Õk csak az élen szeretnék látni magukat a listában. Mondjuk legalább HoB-nál gondoskodtak arról, hogy az obj. elfoglalása után is jár stat. (meg Demolotion-ben a bomba hatástalanításért) És így már nemcsak a buta hentért játszik valaki. Sztem ennek az egyik fõ oka, hogy nincsen TDM szerver, ahol ezek az emberek játszhatnának. Az egészbõl azt akartam kihozni, hogy egy-két TDM szerver megoldaná a HQ szerver állandó telítettségét.

Dichter
HoB mode-os OLP szerver updatelve 1.3-ra. Fut rajta a 2 új map is. Lehet jönni -ni.

nekem meg csak 40.41-es detonatorral megy a game osszes tobbivel szaggat ez eleg kinos mer allandoan cserelgethetem a drivert far cryhoz

De csak az 1.3-as verziónál? Nekem mindhárommal

Beléd is gyerekem.

széééééépjóreggeltet

Mu*][*h4pHu|{4
hõ nekem is elõfordul ez a problem 1.3al csak én azt hittem kifagyot.Van amikor lassan indul van amikor nekem ,tudja a tököm mi lehet ez a prob!

Pilu OBI
Nyugalom, mindjárt itt a PB.
Ez nekem suszter megoldásnak tûnik.
kliensoldalon is le kell tölteni, futtatni stb stb...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Megnézhetjük, de már nincs értelme. Tényleg csak pár nap és itt a PB. Legalábbis nagyon remélem.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

MICIMACKO86
Miért nincsen tobb HQ server?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

nemtom ki kene probaszni egyebkent amiket en ismerek aimbot/wallhack azok mind1 opengl32.exe-re epulnek ha jol tudom...

wEEn
Mindenki itt sír, h nem jön a PB, meg sok a csiter, de ezt senki nem nézi meg (aki nálam okosabb és jobban ért hozzá), h tényleg használható-e a dolog és szûri-e a csitereket? Állítólag openGL hack-ek ellen jó...
OBI-ék ti ismeritek? Tudtok mondani valamit róla?

jó, én csak azé kérdeztem, mer léming vok 1 cseppet, nehogyasziggyétek én ien pontra játszós man vok...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

az nem elliminalni ?

Bandew
Ájjj de rohadt fáradt vagyok én is...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
Mohi-n szokás szerint 27/24 így soha nem fogom tudni kipróbálni az új map-t HQ-ban 😞(((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"