Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Granat csit,sebzes novelo csit,meg meg sorolhatnam mikor ezekez olvasom mindig rohogok 1 jo nagyot!
u.i:nem regen vagyok online vilagban de van egy ket ismerosom akik mondtak hogy milyen csitek vanak de meg ilyenrol nem halotam...(de lehet hogy tenyleg vanak?)😞
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bár amiket olvasok itt, lehet van már sebzésnövelõ csít is...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
pusza a hasadra ...
(na ez most speciel nagyon buzis lett)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
mennék gyaksizni netre h szétgyalázzam az arcotokat, de nem tudok mert 1.3as patchet akar õfelsége...
Honna szedhetem le pl crackeltenm ?

Bye.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De még milyen szar...komoly elvonási tüneteim vannak. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Nagyon remelem hogy be fog valni a PB, bar nem hiszek a mesekben..
f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
HALÁL RÁJUK

No mindegy, múlt idõ, ugyhogy ne untassuk itt a többieket.
Amúgy tök jó volt egyszer a Harboron, pont az orrom elé dobtak egy gránátot, de olyan közel volt, hogy az egész képernyõt betöltötte. Ez annyira megdöbbentett, hogy nem is csináltam semmit, csak néztem a gránátot, majd egy lol kiséretében szépen kinyiffantam. :-)
Létezik valami "gránát-csít"?
1 ház (egyház
) + 4 doboz még lehetséges.One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ja! Meg a tûzharcokat szériában õk nyerték ellenünk, úgy h a pingjük nem volt soha 150 alatt (de sokszor 200-as volt)...
Mikor is jön az a PB? Már csak azért, h ne maradjon bennem kétség: most ezek ennyire baromi jók, vagy csiter seggfejek gyülekezete?
Teljes életerõm van, mire egy náci bokán lõ Thompsonnal (csak egy töltény talált) erre egybõl meghalok, mintha headshot lett volna.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof