Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem annyiránt 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punker
most értem haza...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
Nem

http://epica.nl

Jó Reggelt, mindenki alszik???

R@in
Lamebot is van 😉

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

MICIMACKO86
milyen komoly csitek vanak...
Granat csit,sebzes novelo csit,meg meg sorolhatnam mikor ezekez olvasom mindig rohogok 1 jo nagyot!
u.i:nem regen vagyok online vilagban de van egy ket ismerosom akik mondtak hogy milyen csitek vanak de meg ilyenrol nem halotam...(de lehet hogy tenyleg vanak?)😞

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Punker
HQ szokás szerint tele van 😞 nem értem miért nem csinálnak legalább még 1 hq szervert.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
De hát mondom hogy headshoot volt. Azt meg nehéz elérni egy bokalövéssel. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hamed
Akkor lehet vmelyik okos csapattársad lõtt hátba😊)

Bár amiket olvasok itt, lehet van már sebzésnövelõ csít is...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Bandew
Biztos hogy nem mert 1. hallottam volna 2. láttam volna a killcamben hogy eltalál 3. nem lehettett mert egy szûk helyen volt, mögöttem csapattársak elõttem, meg csak õ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hamed
Valszeg közben belédlõttek puskával is egyet ami levett 90%-ot, a thompsonos meg csak bevitte a kegyelemdöfést. Nekem is volt már ilyen halálom, aztán killcamben láttam, hogy a csóka mellett állt egy riflés, és egyszerre lõttek.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Én nem értelek, vagy ennyire láma vagy? Az 1.3 peccs eredeti exe kell? Mer a letöltési linkek ott vannak az oldalon, amit adtam, csak lejjebb kellene görgetni a hírek között.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Pano
mi a kukinak? 😊 csak felpatcheled a játékot és kész, nem kell crack (csak a singlihez)!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

az eredeti exe itt hol van ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

dehogynem,.... csak ugy szeretlek, szeretném ha foglalkoznál velem
pusza a hasadra ...

(na ez most speciel nagyon buzis lett)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nesze. Nem igaz, hogy nem lehet megtalálni.

deajazeredetiexe kelllene...😞

Nem kell krekk.

Punker
olvass vissza........

Hajjjajjj, nagy a gondoom tesók....

mennék gyaksizni netre h szétgyalázzam az arcotokat, de nem tudok mert 1.3as patchet akar õfelsége...
Honna szedhetem le pl crackeltenm ?

Dichter
Én is a kibiztosítás utánira értettem

Punker
most persze megint képtelenség bejutni

Punker
végre sikerült HQ-ban kipróbálni az új város pályát, igazi mészárszék

Emlékeim szerint realism szerveren is szaladgálhattál a gránáttal, csak miután kibiztosítottad akkor kellett hamar eldobni.

Dichter
Igen, a hwsw volt az elsõ ilyen realism-ös szerver. Egyszóval ahol van realism, ott visszaszámol a gránát, ahol nincs, ott körbe is futhatod a pályát gránáttal a kezedben.

Hehe HWSW-n is volt idõzítés. Railyardon pont a ruszkik pofájába lehet vágni a gránátot és azonnal robban. Le is csítereztek már ezért.

Dietrich
Ha minden jól megy kb. 2 hét és lesz egy új P4 konfigom aztán mehet a gyilok újra.
Bye.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Hi.
De még milyen szar...komoly elvonási tüneteim vannak. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
A gránátok idõzítése, nem attól függ, hogy nyeles-e , vagy kukoricagránát, hanem attól, hogy milyen realism van feltöltve. Az f2K szerveren pl asszem visszaszámol, még pl bármilyen warszerveren NEM. A gránátok robbanási ideje így kb 3-4 mp, akármeddig tartod a kezedben. És el lehet dobni a gránátot az átjárótól a német kezdõig, csak az a kérdés, hogy õk hogy jutottak el olyan gyorsan az átjáróig, amíg ti a kezdõn álltatok. Vagy nem is õk voltak a gyorsak?

ugyesek ezek a svedek

ejjjjj éljenek a krumplitörõk! 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

PB-tol se varjatok csodakat. Ez egy tipikusan olyan game ami a csiterek paradicsoma volt / van / lesz, PB vagy nem.

Nagyon remelem hogy be fog valni a PB, bar nem hiszek a mesekben..

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Herold
A nyeles gránát csak az eldobás pillanatában élesedik, a mûködésébõl adódóan. Ennélfogva Harboron oroszként nem lehet a gránátot idõzíteni. Kukoricagránáttal viszont meg lehet oldani, mint pl. Brecourton.

na az hótziher hogy csiterek voltak...a nyakam rá
HALÁL RÁJUK

wEEn
Nem tudom, h 5mp-e vagy sem, de még akkor sem gömbölyû a dolog, hiszen a 3mp-ig kézben tartás csak általánosságban, körülbelülre jó. Nem mindegy h 40m-re vagy csak 10-m re hajitod, meg h milyen szögben!
No mindegy, múlt idõ, ugyhogy ne untassuk itt a többieket.

Bandew
Asszem aktiválás után 5 mp-el robban, tehát ha tartod 3 mp-ig, majd elhajítod, kb pont az ellennél fog robbanni és neki nem lesz ideje a menekülésre.

Amúgy tök jó volt egyszer a Harboron, pont az orrom elé dobtak egy gránátot, de olyan közel volt, hogy az egész képernyõt betöltötte. Ez annyira megdöbbentett, hogy nem is csináltam semmit, csak néztem a gránátot, majd egy lol kiséretében szépen kinyiffantam. :-)

wEEn
Persze, az meglehet h nem véletlenül dobták oda ahová dobták, de még akkor is ott marad a kérdés, h hogyan lehet, h pontosan a "célszemélynél" robbant mindig pontosan? Nem pattant tovább, hanem mp-re pontosan akkor durrant, amikor a legnagyobb hatásfokkal rombol?

Bandew
Lehet hogy wallhackkal dobta át a falon. :-)

wEEn
Igen én is 1 kicsit neccesnek éreztem a dolgot, pedig így történt...
Létezik valami "gránát-csít"?

Bandew
A ház fölött el lehet dobni, de a start pontig semiképp.
1 ház (egyház ) + 4 doboz még lehetséges.

wEEn
hmmm... Harboron az oroszok az átjáróból (ahol be szokott szorulni a tömeg publicon is, 1ik oldalt dobozok a házfal mellett) vagy annak környékérõl el tudják dobni a gránátot a német start pontig??? Mert most egy svéd srácnak sikerült és véletlenül cm-re pontosan a lábam elõtt robbant. Ez közvetlen azután történt, miután 1 másik szintén 1 házat + 4 dobozt átdobva cm-re pontosan kistársam hátán robbantott fel 1 gránátot. Többször haltunk meg gránáttól, minthogy lelõttek bennünket, pedig nem vagyunk 1 láma gránátelérohangálós fajta 😞
Ja! Meg a tûzharcokat szériában õk nyerték ellenünk, úgy h a pingjük nem volt soha 150 alatt (de sokszor 200-as volt)...
Mikor is jön az a PB? Már csak azért, h ne maradjon bennem kétség: most ezek ennyire baromi jók, vagy csiter seggfejek gyülekezete?

magus
nemtom, en ma kibasztam egyet. nem foglalkoztam demovevessel meg ilyenekkel. kimegyek spectbe nezni, a hulye lama, 3 koron at neztem, egy helyben kempelt, csak az volt furcsa, hogy mindig pont kovette a fejet, mikor eleg erdekes ivet irt le. amikor meg oge ugrott vki es o hirtelen megfordult es fejenlotte, egyszeruen kibasztam. Ez igy megy tovabb akkor punkbuster nelkul lassan atmegyunk csbe

zaki
lol 😄DD

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Na ilyenkor megy el a kedvem a játéktól:
Teljes életerõm van, mire egy náci bokán lõ Thompsonnal (csak egy töltény talált) erre egybõl meghalok, mintha headshot lett volna.

Bandew
Minden szerver teli van.

Én csak azt nem értem, hogy most jött ki az 1.3 és már aznap ment a csíterezés. Ennyi idõ alatt hogy tudják megírni/terjeszteni, hogy kis géza született lúzer este már azzal nyomja?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

wEEn
Miért vált át néha MAGÁTÓL a fegyverem 1eslövésre??? Azt is elõszeretettel war közben, nem holmi publocon vagy gyakorláson. Kezd bosszantani, h kilesem az ellent aztán jól kiugrok a sarok mögül, h jól agyonsorozzam, erre 1et pukizik a fegyverem. Természetesen az ellen (arcán végtelenül elégedett mosollyal) telepumpál ólommal

ReTeK
nem

Dichter
Ezt átolvastam. Nem úgy értem, hogy te az lennél, mert lehet így hangzik.

Dichter
De sajnos tenni nem lehet ellene.