Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.callofduty.hu
Ott nézd meg a szervercimeket,oda tudsz menni.
És nem árt beszerezni az 1.3-as patch-et sem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha windows XP prof. verziód akkor a szolgáltatások között le kell állítnai a következõt: Üzenetkezelõ szolgáltatás.
Leállításhoz használd a vezérlõ pult -> felügyeleti eszközök -> szolgáltatások funkciót.
Üdv: Sammyy
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
áááá nincs semmi különös,épp punnyadok 😊
Felétek vmi?
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Hátha benne lesz egy patch-ben... Vagy a Mohira nem lehet egy ilyen modot föltenni?
Meg nem akarok én klánszintû csapategységet,és ha kikapunk,hát kikapunk.Csak jó lenne ha mindenki a cél érdekében áldozná az életét,nem támadóként is a pálya másik végében bujna egy bokor alatt.Na de ez már ezerszer kitárgyalt téma.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
/,már ami a célirányos játékot illeti.
Legalábbis most megint sikerült németként kifognom egy olyan alakulatot,hogy 4 zsinórban elvesztett pálya alatt mi soha nem haladtuk meg a 60-80 pontot.Azt a nyomorult rádiót rajtam kivül ha kétszer leszedte más,sokat mondok.Én hülye meg mindig törekszem a cucc közelebe,persze hogy örökké lelõnek.
Szóval sokaknak még mindíg csak a frag a lényeg...
195.228.156.200:28968
195.56.172.138:28901
195.228.156.200:28971
195.56.77.19:28960
82.141.128.117:28960
152.66.236.88:28960
62.112.194.21:28960
195.228.156.200:28965
193.225.82.94:28960
195.70.37.188:28960
195.228.156.200:28964
195.228.156.200:28964
A warservereket kihagytam. De ha van IRC-ed, akkor #cod.hu csati, és !servers parancsra kiad egynéhányat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Itt mindenki cheater!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

http://epica.nl
u.i: az egyik páyan azt látam hogy a gyerek vagonban ult lotem rá és becsukta azajtot van ilyen? (erre is azt mondtak hogy csit)

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

pl.:megnyomod a 9est,és ezt hallod játék közben:Hát ez szívás haver!(vagy ijesmi)aki ért ehhez léccives szóljon
thx😄hyz klántagok

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]