Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
másolt cshez nem adnak ?

Csak tört szerveren megy.
www.callofduty.hu
Ott nézd meg a szervercimeket,oda tudsz menni.
És nem árt beszerezni az 1.3-as patch-et sem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mit tegxek? nem tudok játszani a neten cod ot, mert azt írja ki, hogy adjam meg a cd keyt, de másolt cshez nem adnak. Mit tegyek? segítsetek. légyszi
WEEN!
Ha windows XP prof. verziód akkor a szolgáltatások között le kell állítnai a következõt: Üzenetkezelõ szolgáltatás.
Leállításhoz használd a vezérlõ pult -> felügyeleti eszközök -> szolgáltatások funkciót.
Üdv: Sammyy
szia Oppi! helyzet? 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Helló Vitéz!

http://epica.nl

na mán Teis? 😊)))
áááá nincs semmi különös,épp punnyadok 😊
Felétek vmi?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Nemhaagacc
Na mi a helyzet? Láttalak reggel, támasztottad a buszmegállót! 😊

adj isten 😊

rezsofiz
Jónapot!

sazl : c

Nemhaagacc
Jónapot!

Dichter
Ajánlom az F-secure nevû firewallt. Fentvan, és nem enged szinte semmit át. Ezért egy kis medium skill kell a belövéséhez (kommunikáció a 28960-28969 ig CoD szerverek ugye 😛) FTP-portok, stb. De asszem rá is kérdez, hogy engeded-e ezt neki. Szedd le, és próbáld ki sztem.

Egyetértek, HQ a legkirályabb játékmód. Egyszerû lenne egyébként megoldani, hogy a cél érdekében nyomuljanak az emberek: a rádió lerakása/felrobbantása érjen mondjuk 5 pontot. Az összes fragvadász átalakulna mûszerésszé egy pillanat alatt.
Hátha benne lesz egy patch-ben... Vagy a Mohira nem lehet egy ilyen modot föltenni?

Nekem angol Xp-m van, ha Üzenetküldõ = Messenger, akkor a control panel - add/remove Windows componentsbõl lehet uninstallálni service pack 1 óta.

wEEn
Errõl bõvebben néhány szó? Mi a prog neve? Mit blokkoljak?

Persze,még legalább egy HQ szerver szerintem sem ártana.Mert a játékmód nagyon is jó,csak néha a játékosok nem az igaziak.Na nem mintha én olyan nagy játékos lennék.
Meg nem akarok én klánszintû csapategységet,és ha kikapunk,hát kikapunk.Csak jó lenne ha mindenki a cél érdekében áldozná az életét,nem támadóként is a pálya másik végében bujna egy bokor alatt.Na de ez már ezerszer kitárgyalt téma.

Dichter
Nálam egy Firewall blokolja õket.

wEEn
Szeva insp! Teljesen el vagy veszve mostanában!

insp
Ugyanez a tapasztalatom. Ennek ellenére szerintem kellene sokkal több HQ szerver az SD helyett. Ott egyszer kinyiffansz, aztán vársz 2 percet...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

wEEn
Az "Üzenetkülõ szolgáltatás"-t h lehet végérvényesen eltüntetni? Kezd idegesíteni h war közben beugrik az ablak közepére, természetesen magára húzva a fókuszt, igy a háttérben azért még láthatom h az ellenfél odaballag hozzám és agyonver kézigránáttal. Eltüntetni meg csak úgy tudom, ha ALT-ENTERREL ablakba pakolom a CoD-ot és bezárom az ablakot... ez legalább fél perc, de inkább több, mire újra aktívan részt vehetek a gaméban. Gondolom mondanom sem kell, h ennyi idõ alatt legalább 2x meghalok 😞

Nektek a Bocage pályán nem esik vissza a frame-rate-etek? Nekem ott sokkal szarabb, mint a többin, csak eggyel kisebb felbontásban tudok ott játszani.

wEEn
Csatlakozz 1 klánhoz és akkor a war-okon végre valóban csapatjátékot játszhatsz (jó esetben). Publictól szerintem ne is várjatok javulást...

Hát lehet hogy a HQ szerver mindig tele,de nem sok javulást tapasztaltam mióta nemnagyon játszottam /BF Vietnam,Far Cry meg ilyenek okán /,már ami a célirányos játékot illeti.
Legalábbis most megint sikerült németként kifognom egy olyan alakulatot,hogy 4 zsinórban elvesztett pálya alatt mi soha nem haladtuk meg a 60-80 pontot.Azt a nyomorult rádiót rajtam kivül ha kétszer leszedte más,sokat mondok.Én hülye meg mindig törekszem a cucc közelebe,persze hogy örökké lelõnek.
Szóval sokaknak még mindíg csak a frag a lényeg...

Dichter
195.56.172.138:28900
195.228.156.200:28968
195.56.172.138:28901
195.228.156.200:28971
195.56.77.19:28960
82.141.128.117:28960
152.66.236.88:28960
62.112.194.21:28960
195.228.156.200:28965
193.225.82.94:28960
195.70.37.188:28960
195.228.156.200:28964
195.228.156.200:28964

A warservereket kihagytam. De ha van IRC-ed, akkor #cod.hu csati, és !servers parancsra kiad egynéhányat.

Tudnátok jó 1.3-as servereket amelyek törtek, mert nálam csak 3 van beállítva és mind tele van. Köszönöm elõre is!!!

Dichter
A mapokról nem nagyon tudok nyilatkozni, azt Rewonka intézi. Ha igény van rá, akkor feltesszük a szóbanforgó mapot. A másik map nem jut eszembe amirõl beszélsz, de létszámfüggõ a foglalás. Azt pedig biztosra tudom, hogy van olyan pálya, amin németbõl elég 1 ember, míg alliesból legalább 2 kell.

Punker
tudom most jöttem ki 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Most jó.

Punker
nektek müxik a mohi szerver? nekem ASE 1,5 órája 9999-s pinget és ugynazt a pályát írj aki 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

értem én 😉

Bandew
Jól van, nem épp szõnyegbombázásra gondoltam. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

vadászgéppel bombázni, grattulálok 😄

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82

Itt mindenki cheater!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
Van ám repülõ csít is. Beül a gyerek a vadászgépbe és lebombáz mindenkit. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

MICIMACKO86
😄

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

0ppika
Biztosan van ilyen cheat. Én azt láttam az egyik pályán, hogy a tankal a gyerek és elindult, áttörte a falat, majd kinyírt mindenki.

http://epica.nl

MICIMACKO86
Az agyamat eldobom hogy eben a társaságban milyen hülye emberek vannak...(tisztelet a kivételnek) ma jászotam a mohiklan serveren ha 2 ora alatt 10* nem halotam azt hogy valaki valakit le csiterezett akor 1*sem 😄

u.i: az egyik páyan azt látam hogy a gyerek vagonban ult lotem rá és becsukta azajtot van ilyen? (erre is azt mondtak hogy csit)

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Bandew
Áááá, ma király formámban voltam.

szerintem van amit egyedül is el lehet foglalni. négyen játszottunk és marhanagykikko egyedül elfoglalta. lehet hogy a létszámtól is függ?
wEEn
Szerintem 1edül nem tudsz foglalni. Legalább 2 ember kell hozzá.

HOB tudósok segítségét kérném (azaz OLP-sek biztos tudtok segíteni) miért nincs a HOB szerveren a railspike pálya? A másik: miért van a reviersbeta pályán két kör egymás mellett a német bázisnál és hogyan lehet elfoglalni? Többször próbáltam, ott hegesztettem súlyos mp-ket de nem sikerült...mindig lelõttek😊
a tört exet is megtalálod a gamecopyn ill. a linkworldon. nekem 1.3 után is megy a single
Milka
bundy!tõled van a szerver asziszem,te tucc segíteni?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Milka
!Tud valaki segíteni?van pár hangom amit be szeretnénk rakni a szerverünkre,úgy hogy gombra legyen állítva,
pl.:megnyomod a 9est,és ezt hallod játék közben:Hát ez szívás haver!(vagy ijesmi)aki ért ehhez léccives szóljon
thx😄hyz klántagok

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

nem lesz gebaszt.. tegnap énis megsináltam... engedi.. csak az sp.exevel leszenk gondjaid..😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

lokista12
ha sikerül bettenem akkor nagyon köszi

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

pcdome.hu

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

lokista12
honnan tudok 1.3-mas pachet felnyomni a gépre?

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....