Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
nagyon surgosen kene pb...

egyszeruen nem vagom miert van az hogy mostanaban kb 10bol 9 szer ugy lonek le hogy nezek elore es egyszercsak elolrol lelonek mert nem lattam hogy ott van. es nem a szemem rossz

wEEn
Heppibörszdéj Dichter!

De rendes, megengedi hogy berakd a címét ^^

Dichter
^1V^3P^1K.^3Publ.TDM.^1(PRM)|19ms|152.66.236.88:28960
ehule

Köszönöm válaszod!
Ha haza mentél bevághatod a címet.
csá
Dichter
VPK public tdm. A cymét nem tudom, de asszem cod.hu oldalon fentvan, az archív híreknél. Ha nem találtad meg, akkor írj, majd otthonról bevágom a címét.

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Sziasztok!
Tudtok 1.3-as magyar TDM szerverrõl? Ha igen osszátok már meg velem a címét.
Ellõrre is köszönön!
szépjóreggelt 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Jó reggelt!

http://epica.nl

jó volt Murd4 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

HuAn82
Nagyon jó!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dichter
thx

Sparxxx

ranGer2
nagyon jó amugy! tetszik! csak az a baj hogy CS !

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ranGer2
Ekkora LOL!

http://www.gumicsizma.hu/swf/pb.swf

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

A MOHI szerverén vállalom a feladatot! 😊
WEEN!
Lehet baromságot mondok de akkor majd a nálam okosabbak kritikáját csendben tûröm.
Megnéztem a linket amit adtál és ammenyire szerény angol képességeimbõl tellett elolvastam az ott leírtakat.
Nekem igazából úgy tûnik hogy a program nem az igazi csít programok szûrését végzi hanem inkább különbözõ adatok és beállítási lehetõségek segítségével az adminok munkáját könnyíti meg.
Dichter
Nem tudom mostanában mennyit jártok publicon, de valakinek, (valami rajongóm lehet) az a mániája, hogy az én nevemen aimbotol. Szóval ha ilyet láttok, akkor az elsõ admin rúgja ki. Köszönöm

akkor en kerek elnezest

wEEn
Nem akarok nagyon türelmetlennek látszani (ami pedig igen nehéz, tekintettel arra, hogy már nagyon türelmetlen vagyok), de a jó múltkor (kb 100-150 hozzászólással ezelõtt) belinkeltem ide valami anticheatet, azzal a kérdéssel h valaki tud-e róla bõvebbet mondani, aki ért is hozzá. Akkor OBI-ék nyugalomra intettek, mondva h már csak napok kérdése és itt a PB. Azóta már megintcsak eltelt pár nap, de hire-hamva sincs a PB-nek 😞
hmmm... nem lehet h mégis utána kellene járni ennek a dolognak?

ricsi1
nem is gondoltam komyolyan...szted mér volt ott az a smájli?!!

Dichter
Nagyon jó kérdés, lehet h. csak napok, lehet, hogy hónapok kérdése.

nemvagyok csitter es egyebkent se adok a velemenyedre mer nemkerdeztelek...

ricsi1
mikor lesz már PB??????

ricsi1
az ANONIM...sztem meg lelõném ha ott repked😄

ricsi1
hát pedig te az vagy

ricsi1
nasszerû...aakkor minek raktad be te "iqfájter"?

A többi biztos azt nézte hogy a saját cheatjei miért nem mûködnek rendessen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mimég jó hogy zárt te IQ fighter ez TESZTserver és itt a IW szokta tesztelni a dolgokat a cod-hoz.
Te ha annyira okos vagy gondolom alul láttad, hogy sv_punbaster 1-en van és 1.4-es...

na ma egesz kellemes meglepetesben volt reszem dawnwillen amcsikent barral leadtam vagy 10fejlovest 21/4es statom volt a vegere es senki nem csitterezett le ilyen se volt meg..

Dichter
rcon pass te paraszt 😛

Dichter
Lehet, ilyenrõl még nem halottam, de szerintem itt csak az econ passal való szórakozásról van szó. Mégpedig a g_gravity beállítást állítják el benne. Tulajdonképpen ki az a hülye aki ilyen csítet használ, hogy mindenki levágja??

0ppika

http://epica.nl

Nem ezt flybotnak hívják. A legújabb csít.

ricsi1
ez USA i szerver,és zárt...

ricsi1
õõõ...tehát akkor csak a törteket látja?nekem nem azér kéne,de azé rköcs.

ricsi1
hogy van ezaz aimbot?még repülni is lehet vele?!

rohadtgec
Jogos.... sry mindenkitõl, de hirtelen nagyon felment a pumpa....

Hali! Tudtok segíteni? Multihoz szeretnék bot-ot letölteni, de nem találok. Ha tud valaki címet lécci segítsen kösz.
van server az IW hivatalos teszt servere:66.77.144.200:28960

Dichter
Vajon mikor lesz 1.4? Mert azt hallottam, csak abban lesz PB, de már tesztfázis alatt van. Annyira, hogy állítólag szerver is van 1.4 Info: kraft

Dichter
Akkor talán zizzenjünk az egész témáról.

Bandew
Ja!
De tényleg nem értem. Ha engem valaki tök szépen kicsinál, akkor gratulálok neki, mások meg egybõl anyáznak, ha meghalnak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát nemtom, biztos melegfront van, hogy mindenki meghülyült.

akkoaz ^^

Bandew
Nekem is nagyon elegem van abból, hogy mindenkinek csak agresszív reakciói vannak!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Na pont errõl beszélek. Ugyanakkora pöcs vagy, mint pityuka. Nem igaz, hogy egy intelligens arc sincs a sceneben aki kultúremberhez méltóan rendezné a vitás ügyeket. Az IRL fenyegetés pedig igazán tapló dolog.