Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszeruen nem vagom miert van az hogy mostanaban kb 10bol 9 szer ugy lonek le hogy nezek elore es egyszercsak elolrol lelonek mert nem lattam hogy ott van. es nem a szemem rossz
Ha haza mentél bevághatod a címet.
csá

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Tudtok 1.3-as magyar TDM szerverrõl? Ha igen osszátok már meg velem a címét.
Ellõrre is köszönön!
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
jó volt Murd4 😊Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Nagyon jó!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Lehet baromságot mondok de akkor majd a nálam okosabbak kritikáját csendben tûröm.
Megnéztem a linket amit adtál és ammenyire szerény angol képességeimbõl tellett elolvastam az ott leírtakat.
Nekem igazából úgy tûnik hogy a program nem az igazi csít programok szûrését végzi hanem inkább különbözõ adatok és beállítási lehetõségek segítségével az adminok munkáját könnyíti meg.

hmmm... nem lehet h mégis utána kellene járni ennek a dolognak?
es egyebkent se adok a velemenyedre mer nemkerdeztelek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Te ha annyira okos vagy gondolom alul láttad, hogy sv_punbaster 1-en van és 1.4-es...

De tényleg nem értem. Ha engem valaki tök szépen kicsinál, akkor gratulálok neki, mások meg egybõl anyáznak, ha meghalnak.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hogy van ezaz aimbot?még repülni is lehet vele?!