Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Ez most komoly?

Botrány az IW-nél!

Iktatva: 2004.04.01. 19:31

Érdekes hír jelent meg az IW hivatalos weboldalán:
A készítõk nyilatkozata szerint hiába lett a Call of Duty több hónapig listavezetõ az eladási listákon, mégse tudta teljes mértékben fedezni a játék fejlesztésének "egyéb költségeit".
Az EA, féltve jóhírét, nyomozást indított az ügyben. Kiderült hogy a fejlesztõk a fejlesztés költségeihez az alábbi tételeket is elkönyvelték: (az Activision pénzére!)

- 5db Ferrari F550
- Dr.Wang masszázságyak
- 250 adag pepperonis pizza
- Playmate táncosok (27 alkalommal)
- 3 jegy egy bizonyos "2 hét Európában" nevû utazásra.

Az activision ezek után úgy döntött, megvonja az IW-tõl minden jogát a játékhoz, a jogdíjakat pedig már árverésre is bocsátották, hogy a számlákat rendezni tudják. Az árverésen az Orosz Zdragdabosevsz (sry, nem írom cirill betûvel) játékfejlesztõ cég fizetett a legtöbbet, így õk kapták meg a jogokat a játék további fejlesztésére, valamint forgalmazására. Az új tulajdonos megszakította a kapcsolatot a Punkbustert fejlesztõ céggel, így úgy néz ki, elmarad a PunkBuster játékba iktatása is.

Feszülten várjuk az újabb híreket, ha bármi új infó befut a dologról azonnal írunk. Addig is a kommentekben olvashatjátok a legfrissebb információkat az ügyrõl.

http://epica.nl

Felõlem jelentgethet engem, vagy bárki mást, mert magasról leszarom, meg közlöm hogy mindenki más leszarja, és a gatyája is rámegy ha perelni akar, ugyanis nehezen tudja bizonyítani hogy honnan szereztem az infot. És mi van ha azt mondom hogy csak kitaláltam, és ez pont egyezik a nevével, akkor viszont már õ a hülye. Na mind1, jobb lesz ha ezentúl meghúzza magát, és békénhagyja Dichtert és az egész OLP klánt. Amúgy nem félek hogy a zsarukat rámhozza, és szerintem nem én lennék az egyetlen aki örülne a nevének és a címének. Vagy ha mégis akkor így jártem 😄D

0ppika
Jó volt!

zaki
most jövök Obi DEM szerverérõl, Harboron lenyomtam egy 30-4-et, büszke vagyok magamra

Jó régóta játszhat, én még emlékezem rá a videoton fallabda Multiplayer idõkbõl, akkor is wallhakkozott!!!!!!

zaki

Õ VÓT AZ

0ppika
GSD, jó kis demo az.

tmk
Melyik gandalf?

aha...hát,persze...hihető volt

zaki
neménvótam 😊
ez még a régi, Gandalf-os. csak sztém, hogy lássátok 😊
semmi köze a Far Cry-hoz, mivel nem játszok vele (nem indeul el egy hibaüzi miatt a game, na de ez már off ), egyszerûen így jött össze

zaki
nem mondtam, hogy csaltál. de miért álnéven játszol? azt mondtam, hogy sztem az álnéven játszók 30-40% tuti csal. különben miért játszanak álnéven?

wEEn
Már megint WH-ztál?
Amúgy mostanában teljesen elvesztél a topicból! Van ennek valami köze a Far Cry-hoz?

zaki: sry az elobb OBI-n en voltam please KILL ME!!!!!, es nem csiteltem

zaki
hmmm, van 1 cuki WH-s demo-m... hova tudnám feltölteni, hogy mindenki lássa?

Nekem aztán édes mindegy, hogy mit csináltok, felõlem meg is nyúzhatjátok, csak okoskodom itt. Ha kirakod a nevét, akkor azt nyilván a szolgáltatótól szerezted meg. Szolgáltató meg nem ad ki csak úgy címet, csókosnak kell ott lenni. Szal ha kirakod akkor az illetõ feljelentést tehet a szolgáltató ellen, a supergamez ellen, és az ellen aki kirakta. Elég sok ember szívna szvsz.

ReTeK
azért annyi büntetést nyugodtan megérdemel, hogy kíírják ide a nevét

Azért én ezt óvatosan csinálnám. Mert ugye nicket hamisítani nem bûncselekmény, meg csítelni sem az, viszont címet kikérni, azt kiadni már bûncselekmény. Ki tudja, lehet az a célja a gyereknek, hogy így szivasson meg titeket.

Sziasztok!
Itt nem játszik senki:1.3 MT_wss 195.56.172.138:28900
Nem tudom ki ez a bizonyos haragosunk, de már kezd elegem lenni belõle!
A lényeg hogy kicsit nyomozgattunk és adsl netje van, valamint a budaörsi datanet a szolgáltatója. Címet egyenlõre nem tudunk szerezni, de tõlem csak addig van biztonságban amíg anoním a kisgyerkõc!
Ha egy szimpla csíter lenne le se szarnám, de itt a klánom és egy barátom, akit már lassan 8 éve ismerek, hírnevét akarja bemocskolni. Most bejelentem hogy amint a cím tudomására jutok, kirakom ide a fórumra a pontos címet aztán mindenki azt tesz vele amit akar, a személyes bosszút meg máshogy oldom meg, miután a kisköcsög biztos olvasgat itt is, ezért az az OLP berkein belül marad egyenlõre!!!

Pano
jó, leesett 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
tudom, én vagyok a lama, de nem vágom a shot mondandóját 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

lol

[/cen ter]

tegnap minden osszejott pavlovon, és ami a legszebb egyszer se csitereztek le😊

Loller két Dichter! Jól nyomod Hurtgenen 21-3.
A viccet félretéve valakit nagyon magatokra haragítottatok szvsz.

Dud [OBI]
Félelmetes... és egyúttal szánalmas is ami itt kezd kialakulni...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dichter
Azt hiszem ez tanulságos: Madcow cimboránk szólt ircen, hogy menjünk már be a code public szerverre, mert igen érdekes ami ottvan
public

Dichter
Átolvastam mégegyszer. Sorry az elõzõért, de legalább leírtam a véleményem.

Dichter
Szóval szerintetek annak ellenére, hogy a kiadása óta játszom klánban a Call of Dutyval, soha egyszer nem próbáltam csítet, publicon is csak egyszer lettem meggyanúsítva, (noname ember szerint én wh-ztam) most rámjött a csalhatnék, és az eredeti, klános nevemmel felmegyek, és a legfeltûnõbb csíttel égetem magam, a klánom stb.. Hát ez brilliáns logikára vall.

KM
Jobbat!

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Jóreggelt ^^

jóóreggelt.

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Az is gyanús,aki nem gyanús...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én is. Csak furcsa, hogy másodszor jön ezzel, pedig senki sem gyanúsította meg semmivel. Olyan, mint aki lebukott és elõre menekül. De nem, ez szerintem is kizárt. Hagyjuk is a témát.

wEEn
Kizártnak tartom!

Hmmm... Érdekes mekkora a jóisten állatkertje és azok mire képesek. Hacsak nem... bár erre gondolni sem merek.

Dichter
A kivételes esetek egyike. általában teli van.

The Garrett
^3^7 COD HQ 1.3 | Powered by OBInet|26ms|195.228.156.200:28965

ez mindig HQ és most 20 an vannak rajta.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

193.202.89.40:28961 a cod.hun olvastam, hogy ez a SIR klán szervere, na ez most hq. csak sajnos üres:/
Ém május1-én születtem a régi regem szar ^^
De köszi dich 😊

Nem neked írtam, de ha így gondolod sajnállak!!!

Dichter neked köszi mégegyszer. csá
Punker
nem tudjátok mikortól lesz az új HQ szerver?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Heppi börszdély Depi

ricsi1
(vpk public

)

ricsi1
mér van az,hogy már rég megvan egy pálya,de ha fel akarok csatlakozni a serverre ahol épp az fut,le akarja tölteni?

Dichter
Ja, a mai ip: je: 195.56.229.157. Remélem nem dinamikus 😛

Dichter
Jaaaajj, nagyon jó kis demót néztem ma. Épp magamat láttam, amint aimbotolok egy szerveren. Hát mit ne mondjak, kicsit meglepõ volt, mert már szóltak 1-2 en emiatt, hogy valaki a nevemben csítel. Na mind1, a lényeg, ha valaki aimbotos Dichterrel találkozik, az nem egyenlõ velem, az igazi Dichterrel. Ha esetleg a srác olvasgatja ezt a fórumot, akkor üzenem neki, a D!ch73r ben, a felkiáltójel is piros!!!! Szóval legalább ne almázzon, ha már le akar járatni. És csinálja nyugodtan, úgyse nagyon járok/jártam a magyar pubserverekre. Csak 1-2 re, ahová ezek után is nyugodt szívvel megyek, mert aki ismer, az tudja hogy nem csítelek. Szóval hajrá, ha valakinek ez okoz örömet.

Dichter
Köcce

Timber
Tudjuk magus ... es a multkori bulin is csak azert nyomtal be mert nem lattad, hogy amit iszol az nem kola ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
Megkernek mindenk, hogy amennyiben a .clan>>code-al barmi baja van akkor ezt a www.clancode.hu oldalon talalhato forumba irja. Ott van kulon a flamelesre fenntartott topik.

A SuperGamez forum maradjon meg egy altalanos (es legfokepp flame-mentes) forum.

A jovoben a klan tagjai nem fognak valaszolni az ide irt kerdesekre/megjegyzesekre/akarmikre, csak a klan forumaba irtakra.

(Nem, nem a szamlalot akarjuk novelni a latogatottsagi statisztikankon ^.^)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

The Garrett
ehe érdekes engem még nem lõttek le így

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.