Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rohadtgec
Most akkor én is beleszólok... Ugyan nem CoD-ban, de volt már szerencsém ilyen balfék porbafingókhoz, mint Pityuka....

Nem kell engedni, hogy bomlassza a scenet...egész pontosan le kell xarni a félkegyelmût.

A kézeltörésrõl meg... bármelyik hétvégi idõpontban állok rendelkezésedre én is. Bár a kezedet nem törném el, mert még - mint mondottam - kis phaszpörgettyû vagy, de azért egy istenes barackot rávernék a fejedre.... (majd lanon, ha lesz elég vér a pucádban...)

CODE-->> sirály a szerver..

Dichter
Jó a codliga oldal végre, Hál Istennek. A meccseket mindenki a kiadott terv szerint játssza le. Azt hallottam megszûnt a HSS klán, (ennek majd utánajárok) szóval lehet B ligában is az lesz mint az A-ban az x-plosivval. Az a hét mindenkinek üres marad. (nem játszik senkivel 😛) Amíg ez nem biztos, addíg tessék csak játszani, és az eredményeket egy adminnak (Deany, Elbandi, én) leadni. Az új infók, úgyis ki lesznek írva hírbe.

Hmmm látom emelkedett itt a hangulat. Én is hozzászólnék, ha lehet.
Elõször is Pityuka egy pöcs, mert lehetne normálisan is elõadni a problémát még az is lehet, hogy igaza van és az az admin is egy pöcs aki kirúgta. Akinek gyengék az idegei és nem visel el egy kis zrikát ne adminkodjon.
Másrészt viszont gusztustalan ahogy csapatba verõdött hiénák módjára letámadjátok, sértegetitek. Százan egy ellen igazán lovagias. Mint az ellopott lapáton feldühödött ovodások. Lehet már nem is lenne semmi probléma, ha normálisan próbáljátok meggyõzni egymást, de így egyik fél sem számíthat semmi jóra.
A CODE klánnal hatéves klán, vagy sem már másnak is volt problémája úgyhogy õket sem kell félteni.

zaki
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Punker
HQ szerveren az uj map Neunen nagyon jó!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rohadtgec
Este megkapjáátoook!😉

wEEn
upsz! nem kérdés, hanem kijelentés: a 3. heti eredmények nagyon hiányosak!

wEEn
hmmm... Most már jó a codliga honlapja, de a 3. heti eredmények nagyon hiányosak? Lassan lejátszuk a 4. heti meccsünket is, és nem tudjuk h hol állunk... Remélem h nem fulladt ki ennyi idõ alatt a dolog!

wEEn
ehhh... Tegnap este ez volt a téma amikor kiléptem, most még mindig (ebédszüneten vagyok), remélem este is mondjátok még 😊
Amúgy nem voltál haverom eddig se Pityuka alhonvéd, de legalább azt hittem h normális vagy. Láma voltam: belátom nagyot tévedtem. Remélem most h megjött a tavasz újra inkább a homokozóban játszol a matchbox-aiddal és nem nagyon CoD-ozol...

The Garrett
Ilyen hozzáállással pedig csak azt fogod elérni hogy hirtelen nem lesz szerver ami felengedne...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
* a CODE inkább 1 baráti társaság, akik mellesleg játszanak is 😊 legalábbis az én felfogásom szerint. 😊 )

The Garrett
Nah akkor szerverüzemeltetélsi vita 😊 i luv it.
Kezdjük a legelején. Mit csinálsz az interneten általában? Játszol! (tegyük fel) MIért is játszol? - Hogy jól érezd magad.
Nézzük sorra mi kell ehhez:
- Kell 1 szerver, ami jó minõsségû. Senki nem akar 300 as pinggel a havernál hostolt 4 fõs szerveren "JÁTSZANI".
- Kell 1 hely/társaság, ahova/akikkel szivesen mész fel JÁTSZANI! Ez a társaság lehet 1 klán, baráti társaság vagy csak a publicon összeverõdött alkalmi csapat.
- Kell 1 !admin! aki ügyel arra hogy a szerveren MINDENKI jólérezze magát, és ne legyen semmi a jÁTÉKOT zavaró tényezõ. Ilyen lehet a csítertõl kezdve az antiszociális 10 évesen net elé szabadult gyerekeken át, a mapváltás hibáig minden.

Na most akkor kezdj el picit gondolkodni... kitõl kapod meg mindezt? És kit szidsz ezért? és milyen alapon teszed ezt? Várom az értelmes választ. 😊

Pityuka mire vagy olyan gizda?
A CODE-ok nem rég lettek 6 évesek, nem tom hogy nevezheted õket LOL klánnak.
Kiv vaok ha te csinálnál 1 klánt medig tartana.
Meg mások játék tudását nem kéne szidni.
Mert te is elég nagy láma vagy. ^.^

insp
Jelentsd be, melyik szerverre mész be este, szervezhetnek Rád egy hajtóvadászatot!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
Gyakran láttalak a szervereken, ezt nem vártam volna Tõled...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

1etértek Gabe18 soraival. Héhány mondat még hozzá.
Ha magunkért csinálnánk a szervert akkor miért tartanánk szavazást hogy legyen-e új map? Miért teljesítenénk a többség kérését? Jó példa a tegnapi nap estéje amikor is a MOHI szerverén a pályákat úgy váltogattuk ahogy a játékosok akarták. Jól szórakoztunk együtt azzal a 20 emberrel aki ott volt.

LOL Jól van négerek eleget okoskodtatok húzzatok vissza szervert csinálni este elkenem a nagy pofátokat a saját szervereteken.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Dichter
Ugyanezt akartam válaszolni

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

pálinkásat emberek! 😊
Fõvezérke meg vegyen egy kicsit vissza,mert egyenlõre nem õ az isten,és abszolúte egyetértek Murd4-ával,de azt még hozzátenném hogy csupán egy kis proli pöcs a gyerek,ilyen hozzászólások után...
kiröhögni valakit mer éppen rosszul játszik. öregem az ilyeneknek télleg elkéne törni a kezét...
még jó hogy TE tényleg olyan überhipermetál gyerek vagy aki még az aimbotos cheaternek is fejest adsz 😛PPPPPPP
hát az ilyen tényleg elmehet melegebb éghajlatra.

egyenlõre megyek suliba,majd ha hazajöttem folyt. köv,addigis további kellemes napot! 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

"Ekkorát hazudni apám!"
Te már csak tudod...

Szerintem senki nem várja hogy elájulj.
De kicsit rosszul közelited meg a dolgot szerintem.
Ha a jelenleg szervert üzemeltetõ klánok csak saját maguknak csinálnák a szervereket,akkor megnyugodhatsz,egymás között is jól ellenének.És akkor egyszerûen lejelszavaznák az össze szervert ahova õk be tudnak menni,te meg soha.
Akkor mehetnél külföldi szerverre,aztán nézhetnéd a 200-as pinged,akkor meg az lenne a baj.Vagy esetleg onnan is kivágnának...
Szoktál te pl. a Mohi Hq szerverén lenni?Mert én elég gyakran,és csak néha van egy-egy klántag rajta,a szerver meg egész nap tömve van IDEGEN játékosokkal.Akkor tényleg csak maguknak csinálják?
Egyébként eleve nem értem hogy egy ilyen marhaságon hogy tudtad igy felhúzni magad.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ja es azert csinal par clan szervert hogy 1. sajat maganak jo legyen, 2. a normalis playerek jol erezzek magukat rajta.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Pityuka te egy 14 ev koruli IQ light retardalt kisgyerek lehetsz.
Szerintem senkit nem kene neked lamazni, mert sok-sok player van aki teged sz*rra alazna. Nem hiszem hogy orulnel ha utana meg lamaznanak is.
Az hogy kivagott az o dolga, minek kene neki hallgatni egy idiota kisgyereket ahogy lamazik.
Te biztos mindig mindenkit elsore eltalalsz, te kis pro world-class player.

Ilyen felfogassal ami neked van...egy szerverre sem lenne teged szabad beengedni.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

"...mi azért csinálunk szervert, hogy az ti jól érezzétek magatokat rajta"

Ekkorát hazudni apám!
Azért csináltok szervert, hogy TI jól érezzétek magatokat. És ehhez szükségetek van másokra is, hogy jáccanak veletek.
Szóval ezért nem fogok elájulni egy szervert üzemeltetõ klántól sem. Fõleg az olyan idióták gyülekezetétõl nem, mint a CODE.

Soha nem állt szándékomban innen barátokat szerezni. Van elég, nincs szükségem többre.

Dud [OBI]
Rengeteg barátot szereztél egy pillanat alatt! Csak így tovább!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

"pedig csak rabszolgák, akik szervert csinálnak, hogy jácchassak."

Ez egész szép felfogás,gratulálok.Talán nem kéne még hangoztatni is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem tartom pofátlanságnak, mert nem anyáztam senkit. Nem tudom ezt honnan veszed nagyokos. A kezedet meg szivesen eltöröm, ha megbeszélünk egy randit.

Sparxxx
Hát izéééééééé
Szetintem inkább "érthetõen és világosan" leírtad a lényeget Dichter!

nem voltál vulgáris, röviden leírtad a lényeget.

Dichter
SRY, ha picit vulgáris voltam

Dichter
ezt átolvastam mégegyszer, és nem tudok válasz nélkül elmenni mellette. Szóval. Kis tanmese: vannak a playerek. 2 csoportra osztanám most õket. 1: megveszi a játékot, és játszik vele. 2:letölti, és tört kulccsal játszik vele. Vannak továbbá a szervert csináló playerek, klánok. Mint pl az egyik legtöbb szervert adó klán, a code, vagy az OBI, vagy esetleg mi is hozzájárulunk az 1 szem publicszerverünkkel. Mondjuk a wart is bármikor, bárki kéri, odaadjuk. Szóval feljön a player, és nekünk (szervergazdáknak) el kell viselni, hogy csítelnek, anyáznak, a klánt szidják, etc. 1szóval. nem tartod KURVÁRA NAGY pofátlanságnak hogy mi azért csinálunk szervert, hogy az ti jól érezzétek magatokat rajta, TE meg kiröhögöd, meg anyázod azt aki a szervert a segged alá bassza???????? Hát tudod, törjön le az összes keze az ilyennek

Dichter
Sry. Fõvezér

Dichter
Kiegészítés ehhez: #12844 Pityuka tábornokok

The Garrett
hm.

LOL

The Garrett
Nem vagy te picit antiszociális véletlenül?
Ha itt ilyen a hozzáállásod, bár hozzáteszem életbe nemláttalak játék közben, ( lehet mer nem codozok)
... szal ha az itteni beírásaid alapján kellene hogy megitéljelek bizony eztmondom...
Eleve nem így kéne hozzáállni hogy "övéké a szerver aztcsinálnak amit akarnak basszákmeg bemegyek másnéven"
1. A Szerver nem a miénk.
2. Van egy elég vaskos szabályzat amit közösen alkottunk, ahogy SZERINTÜNK HELYES. Ebben szerepelnek a szerveren való !viselkedés szabályai!, amelyek egyaránt vonatkoznak pistikére,jancsira, gézára, mindenkire aki a szeveren játszik. Admint pedig nem szidjuk akármilyen laminger legyen. Ha olyan nagy pró vagy ez az elsõ amit meg kellett volna tanulnod.
Szerepelnek benne továbbá a szerveradmin kötelességei és !JOGAI!.
- Jogában áll bárkit kitenni a szerverrõl, aki õt vagy a klánt bármilyen formában sértegeti. Ez nem a NAGYSÁGOS PITYUKA FÕTÁBORNOK személye ellen való fellépés, hanem 1 olyan viselkedésforma ellen, amit nem tûrünk sem tõlled sem mástól.
remélem kultúrált voltam.

Bandew
Én nem állok senki oldalán. :-)
Egyszerüen csak úgy gondolom, hogy ez egy tök béna vita, ami nem vezet sehova, szal hagyjuk az egészet a jó büdös francba!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

magus
jo nyilvan hulyeseget csinalt, de nem igazan itt kene a hatunk mogott reklamalni...

clancode.hu/forum

odabaktatsz, eloadod, nagy valoszinuseggel igazat adunk neked

magus
ja értem, hát adok a szavadra😊 most erre mondanom kéne vmit, vaagy magadtol is rajottel hogy hulyeseget mondtal?😊

En spec leszarom, de ezen nehogy besertodj mar mert ki lettel rugva, ez van, ha a szerverunkon jatszol, akkor ez szerintem belefer, veszitesz 1 percet mig visszajossz, esetleg egy "bocs" vagy ilyesmi. Meg amugyis hany embert ismersz a klanbol? Kirugott a sever, jajj picike pityuka😛PPP Mondom engem nem erdekel de ne szidd az eegsz klant, mert egy ALNEVEN jatszo code-s kibaszott mert elkezdtel gunyolodni hogy milyen bena, mikor hat hadd ne mondjam lattalak mar jatszani es nem hiszem hogy jogod lenne barkin is gunyolodni. na megyek aludni

Pedig de.
Amúgy részemrõl téma lezárva egy nagy LOL klán vagytok azt jólvan.

Bandew
Szerintem ez a kirugás meg kinevetés kb pont egyenértékû.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

magus
rabszolgák? ejnye... Igen, néhány ember hirtelen haragu es felelotlen, de en nem hiszem hogy csak azert mert megejtettel egy lol-t kirugott volna. Esetleg épp álnéven játszott vki és azért, de nem hiszem... Amugy is tényleg felesleges kiröhögni vkit azért mert láma, mert hadd ne mondjam hogy (minden beképzeltség nélkül) hogy mi sem röhögünk azokon akik nálunk bénábbak, mikor vannak páran.

Ja bocs tényleg. Így már aztán marhára jogos, hogy kirúgtak. De végülis mindegy, mert az övék a szerver azt csinálnak amit akarnak, de attól még lehet véleményem. Amúgy meg bekaphattyák bemegyek más néven oszt jólvan.

wEEn
hmmm...talán az is 1 kicsit ovis dolog h kiröhögöd, mert "mekkora nagy láma mán"

ReTeK
így jártál

Na benn voltam a code szerveren. Hát ez a code klán hülyék gyülekezete. Kiröhögöm az egyiket, mert a láma sniperrel csak harmadikra tudott leszedni erre kirúgnak a szerverükrõl. Mint az ovisok, akik élvezik, hogy õk az urak a homokozóban, pedig csak rabszolgák, akik szervert csinálnak, hogy jácchassak.

wEEn
opsz! Ez a csávó nagyon belelépett 1 gránátba...

Dichter
Ilyenem nekem is van 😄D Gravity 500-on rullah 😛