Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Star a new server-nél meg bejön valami hülye zöld ablak, és onnan meg nem csinál semmit...
Úristen hód, fújd már ki!!!
Hurrá!
Csak még azt nem tudom, hogy fogok fellépni a szerverre, vagyis magyarra. Kipróbálom.
Köszi!!!
Nem engedi installálni a patch-ot, kiírja, hogy írjam be a Multiplayer Option-ban a kódot, beírtam, de így se csinálja! Mi lehet a gáz? Mit lehet csinálni vele???
Kösz a segítséget! Ha valami nem okés, akkor megint jövök panaszkodni 😊
Kerestem közben, de azért csak egyszerûbb. Egyébként többet is találtam: 1.3 beta patch, meg final patch meg ilyenek.
A http://www.gamershell.com-on.
Kösz!
http://epica.nl
Tudsz valami tuti címet a patch beszerzéséhez?
Vagy keresgessek? 😊
Csak ma játszottam a Single-lel elõször, de kipróbálnám a multit. De minden választásnál kiírja, hogy foglalt a szerver, vagy valami ilyen hülyeséget. Mit kell csinálni????
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vagy aki olvasta április 1.-én , vagy aki figyelmesen elolvasa az alul lévõ linket ^^
Botrány az IW-nél!
Iktatva: @ 2004.04.01. 19:31
Jelentést készítette: Garrett
Érdekes hír jelent meg az IW hivatalos weboldalán:
A készítõk nyilatkozata szerint hiába lett a Call of Duty több hónapig listavezetõ az eladási listákon, mégse tudta teljes mértékben fedezni a játék fejlesztésének "egyéb költségeit".
Az EA, féltve jóhírét, nyomozást indított az ügyben. Kiderült hogy a fejlesztõk a fejlesztés költségeihez az alábbi tételeket is elkönyvelték: (az Activision pénzére!)
- 5db Ferrari F550
- Dr.Wang masszázságyak
- 250 adag pepperonis pizza
- Playmate táncosok (27 alkalommal)
- 3 jegy egy bizonyos "2 hét Európában" nevû utazásra.
Az activision ezek után úgy döntött, megvonja az IW-tõl minden jogát a játékhoz, a jogdíjakat pedig már árverésre is bocsátották, hogy a számlákat rendezni tudják. Az árverésen az Orosz Zdragdabosevsz (sry, nem írom cirill betûvel) játékfejlesztõ cég fizetett a legtöbbet, így õk kapták meg a jogokat a játék további fejlesztésére, valamint forgalmazására. Az új tulajdonos megszakította a kapcsolatot a Punkbustert fejlesztõ céggel, így úgy néz ki, elmarad a PunkBuster játékba iktatása is.
Feszülten várjuk az újabb híreket, ha bármi új infó befut a dologról azonnal írunk. Addig is a kommentekben olvashatjátok a legfrissebb információkat az ügyrõl.
Link:

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
pcdome.hu
megy.....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
1.3-as pecset hol találok?
1.3-as pecshez kell crack, vagy megy anélkülis?
inkább nem is írok be semmit, minden 2. hozzászólás anyázás...

Segítségeteket szeretném kérni hát ha valaki járt már így,a VPK Publik szervert TDM 152.66.236.88:28960-at ha be próbálom allítani a kedvencekbe mindig azt írja ki, hogy a szerver már fel van véve a kedvencekbe, de ez nem igaz nem jelenik meg. Mi lehet a gond??
Elörre is köszönöm válaszotokat!
Zaki(nem kell klan)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
YESSSSSSSSSSSSSSSS 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Link: <-- ez van a végén
No comment ^^