Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a kérdés:töltöttem le "avatarokat",azaz kis logókat a fej felé,pl a németnek egy horogkerszt,nos ezt hogy kell betenni a játékba?és én is gyárthatok magamnak ilyen avatart pl a szerverünkön néhány tagnak generalsos logók voltak de az is elég ha megmondja vki hogy tegyem be a már letöltött avatart...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
(A legnagyobb egyébként az, mikor az álneves marha lezavar pár jó menetet, és az utolsó körben átnevezi magát a "hivatalos" nevére, had lássa nép. Na az a szánalom😄D)
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
utána mondták klántársamnak priviben hogy majd elterjesztik rólunk, hogy csitelünk ^^
De lehet azá rakták be mert Neuwille-n 12-2 vezetünnk asszem ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Itt egy kis csiter videó a magyar HPNC klánról.
A beismerés:http://www.tar.hu/depresszio/Pocy.JPG
És a demo: http://www.tar.hu/depresszio/demo0004.dm_2
És én nevettem egy jót ^^
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Úristen hód, fújd már ki!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nemHa az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Csak úgy mondom. Annyira azért nem vagyok béna, csak türelmetlen...
na de ennyire hogy ennyire f*tyi legyen valaki?Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- van, hogy nem tudok lõni, pedig van fegyverem, Vagy
- csak követek valakit, anélkül, hogy én szerephez jutnék,Vagy
- egész egyszerûen nincs is fegyverem... és csak repkedek mint egy madárka.. 😊
MI a teendõ? 😊
De azért köszi.
És nem tudok beírni új IP címeket, nincs olyan, hogy FAVORITES...
Azt hiszem hagyom a fenébe.
Köszi!