Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cska nem biztos ,hoyg jó😞(de amúgy itt van
azaz 😊)
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
meg még mitnem! 😄
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
1-2 buz33-ra ^^
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

amúgy spec sanq 60-as fragjeire gondoltam, azon rohogtem multkor nagyot😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a kérdés:töltöttem le "avatarokat",azaz kis logókat a fej felé,pl a németnek egy horogkerszt,nos ezt hogy kell betenni a játékba?és én is gyárthatok magamnak ilyen avatart pl a szerverünkön néhány tagnak generalsos logók voltak de az is elég ha megmondja vki hogy tegyem be a már letöltött avatart...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Slys állította hogy a kép fake.
És Pocy meg letagadt amit mondott tagnap ^^
Szerintem hanyagoljátok a CoD-ot.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Meg a demo nem bizonyít semmi.
És hogy mág halott sincs a demon meg nem is õ stb... ^^
LoL az egész klán.