Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szoktam sokat COD-ozni csak kb havi egyszer kétszer ha rámjön. De minden multis játékot szívesen kipóbálok. BF meg örörk.
És kaptam a bann-t!
Vajon mi válthatta ki belõle ezt a reakciót?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Láttom vetté uj alkatríszeket ^.^
Nem rossz, nem rossz 😊
egyébként is ki bántaná itt Depit????

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Végre lehet gránátot késleltetni, csatakiáltás, kiírja mennyi idõ/ember van hátra, stn. Nagyon hasznos kis dolgok, nem kell állandóan tabot nyomkodni defuse elõtt. A többi szerveren miért nincsenek ilyesmik? Legalább annyi, hogy alul mutassa mennyien élnek még csapatonként.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
jót moslyogtam reggel amikro dem szerveren ott kérték az újak h magyarázzuk már el mi alényege enne ka izénak 😄

én ajánlom Neked a DEM-et,egyik legjobb szvsz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DeP...:Felejtsük el
Dichter: Köszi. Igy gondoltam
Zaki: Akartam válaszolni, de féluton meggondoltam magam.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
HOB mod, általában üres
-- CoD DEM 1.3 | Powered by OBInet|24ms|195.228.156.200:28964
DEM mod, általában teli
^7.^1Clan^7>>^1Code ^7Hun Public 1.3 SD Server|28ms|193.225.82.94:28960
Meier mod, esténként tele
lol!!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nem ilyen lenézõen "kiröhögni".
BAZD meg.
A call of duty servereken ^.^
Mondjátok el PLS milyen MOD-ok mennek és melyik szervereken?

Szia Oppi!!!

FAKEDC OLDAL @ http://directconnect.srv.hu Hasznaljatok egezseggel!!!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Depit nem bántani me odacsapok
Ezzel a vitát lezártnak tekintem