Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
A VPK szerveren nem látom a legények feje felett a jelzést ,én állítottam el valamit vagy itt nincs?
Sokszor nem tudom ki kicsoda.
Ween nekem is küldd el a klán nevét priviben pls, csak hogy tudjam mire számíthatok!

0ppika
Hát ebbõl nemsok minden derül ki, de szerintem nem az.

http://epica.nl

Dichter
Eeredetit legegyszerûbben a bótba, vagy ha van valami ismerõsöd, aki ezzel üzérkedik, akkor tõle lehet olcsóér. Nem eredetit meg adnak a másolt játékhoz 😛

Dichter
Mivel ötödszörre teszed fel a kérdést, almesélem. Ha publicon szeretnéd hogy a te fejed felett más avatar legyen, akkor megkeresed azt a szerveradmint, akinek a szerverén ez mûködik, és azt mondod neki: Szeretném, ha egyedi avatarom lenne. Ez általában csak klánoknál szokott elõfordulni, úgyhogy nagy valószínûséggel elhajtanak, de próba cseresznye.

szasztok,
a kérdés:töltöttem le "avatarokat",azaz kis logókat a fej felé,pl a németnek egy horogkerszt,nos ezt hogy kell betenni a játékba?és én is gyárthatok magamnak ilyen avatart pl a szerverünkön néhány tagnak generalsos logók voltak de az is elég ha megmondja vki hogy tegyem be a már letöltött avatart...
rohadtgec
Hi all!

Ha vkinek lenne kedve este egy könnyed funwarra írjon priviben pls..
Mi eddig sof2--t nyomtuk és nyomjuk os, de most ki szeretnénk próbálni a CoD warhangulatát is
5v5; 6v6...bármelyik pálya.😉) kb 21-22 óra

Én elkértem a haverom cd-kulcsát, és lemásoltattam a Mister Minitben.

Asszem találtam egy ujabb csitert.
Nem tom, hogy az-e (szerintem az) de mindenki döntse el maga.
A F2K serveren játszott HulyePicsa néven.
Csitter

Punker
egy mesterlövészt keress, õ küld majd a radióshoz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Stann
A rádiósra gondolsz, aki tüzérséget kér? Mert ott hiába téblábolok, semmi. És más, fedezékben lévõ embert pedig nem látok, a tisztek sem reagálják túl, ha odamék hozzájuk.

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Stann
Ai rádión kér erõsítést? Mert õ nem csinál semmit. Más fal mögött ülõ faznt meg nem láttam, de jobban szétnézek, hátha.

nem tudjátok, hogy lehet cd-keyt szerezni azon kivül, hogy megvenném a bótba?
Dichter
Ja, de ha télleg érdekel, akkor siess, mert általában 1-2 nap után törlésre kerül

Dichter
Ahhoz rcon pass kell, de ha megvan a szerver, akkor szólj az adminnak, hogy nézze meg a logban. A szerver logol minden ip-t, ami felmegy rá

Malakai
Sorry, kicsit ingerült voltam akkor.. Azóta jáccottam még vele. De az viszont igaz, hogy kicsit kiegyensúlyozatlan a játék. Ha 2t kell robbantani, akkor a támadóknak alig van van vmi esélye, ha meg 1et, akkor bizonyos pályákon a védõknek nagyon nincs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Punker
egyeneses fuss a manuszhoz aki a falnal lapul õ fog fedezni és mondja merre menj....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Stann
Én kijutottam a partig, de mit kell csinálni???
Elvileg keressek egy tapasztalt katonát, de nem látok senkit, és szét is lõnek!

Malakai
Nemtom' volt-e rólla szó, de a DEM így, hogy 1 célt kell felrobbantani egy kiegyenlítettebb pályán már nagyon nem oké. Így egyszerûen általános a támadó csapat gyõzelme. Kivétel van, vagy ha sokkal erõsebb a védõ csapat, vagy ha a pálya olyan... De mindenesetre ez így eléggé.. ..gáz.
Ja és SZVSZ!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
Elég az 1.3 patch vagy kell az 1.2 is?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mészy
Azaz! köszi.
Sikerült.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

wEEn
Mivel semmi értelme/gyakorlati haszna nincs 1 nyilvános veszekedésnek (meg különben is azóta már lenyugodtam én is 😊 ) inkább priviben küldöm a választ...

magus
ez ki volt?

Dietrich
Jó estét!
Holnaptól ismét mehetek a háborúba 😊 csak elöbb mindent újra kell pakolnom (game, patch stb.)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hasalj katona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bandew
Kilõnek?
Nem tom, elvileg sértetlenül kell eljutnod a partig.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mészy
Sziasztok.
Single player játékban Sztálingrádnál vagyok, de mielõtt irányítani tudnámk az embert, kilõnek a hajón. Mi a teendõ ebben az esetben?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

0ppika
Akkor jó, te voltál. Zöld a neved 😊

zaki
ezek után elgondolkozom rajta, hogy nick-ket vátsak-e. csak mit érek vele, ha továbbra is a nevemben játszanak (cheatelek)

zaki
nem, simán Zaki vagyok, asszem kék a nevem. ha a Harboron találkoztunk, akkor az én voltam. kedvenc mapom, ha az megy mindig játszom rajta

0ppika
Tényleg Zaki, milyen néven játszol most, ottvan még a "nemkell klán" felirat? Délután veled találkoztam a Landoron?

zaki
de azt nem tudom, hogy miért nyomják a nevemben? néha-néha összeszólalkozok vkivel, de semmi komoly, vagy ennyire jól tolom a játékot? 😛

zaki
te, ez ellen mit tudok tenni? kéne az ip-je a gyereknek valahogy, azt hogy tudom kideríteni?

zaki
ige? ott a helyem, kösz, hogy szólsz

Hamed
Zaki, a landoron vki a te nevedben aimbotozik jelenleg, úgy néz ki te is beléptél a hatalmasok klubjába 😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

tmk
eddig is tarthatóak voltak

aha...hát,persze...hihető volt

ricsi1
ilyen se volt még..F2K SD szerverének apingje(hogy magyaros legyek)9999

Hamed
Single-hez kell krekk. Némelyik szerveren lehet mókázni a gránátokkal😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

üdv!
na rég nem COD-oztam
1.3-as patch mennyire szedi szét a single gammát? semmenyire? mert olvastam hogy sokan panaszkodtak......
de látom minden server 1.3-al fut.....brühühü
mi az újítás.....
gránátok végre tarthatóak a kézben?????
vielen köszi

nekünk is volt ilyen a CB-n, egy lengyel csapat. Csak õk még a demot sem akarták ideadni, kerek perec megmondták, hogy nem adják.

Dichter
LOL John|McLane 😄D

HuAn82
Na akkor az ellenfeled nagy mázlista volt, vagy hátul is van szeme!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hát ezzel nem vagy egyedül.

Kandurex

csítermind

várd a PBt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
A bombát leraktuk. Nyerésre álltunk. Én izzadt kezemmel készen álltam arra, hogy bármikor meghúzzam a ravaszt, kiiktatva ezzel az utolsó nácit a pályán.
És akkor meghallottam!!!
Kis cipõkopogások a fagerendán. Ránéztem az iránytûmre. Nem csapattárs volt. Pontosan tudtam hol van!
Szó szerint hangtalanúl suhantam felé a bokrokat kikerülve, nehogy az megzörrenjen. Bementem az épületbe.
Fent volt a leomlott emeleten. Hangjából megítéltem a pontos helyet. Készen álltam az akcióra! Kidugtam a fejem a padlózat alól. Ahogy megláttam õt a célkereszt már a fején volt. Akkor meghúztam a ravaszt és... meghaltam!

Ezután abban a csodás élményben lehetett részem, hogy végignéztem az utolsó másodperceket ellenségem szemszögébõl.
Folyamatosan az ablakokon nézett ki. Én nem voltam hallható. Hirtelen hátrafordult pont abban a pillanatba, mikor a sisakomon lévõ felsõ festékrétegen lévõ porszemcse legszélsõ atomja elõtûnt, és pontosan egy tölténnyel leterített.
Valahogy elment a kedvem a játéktól.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wEEn
Olyan elkeserítõ: most waroztunk 1 csapattal, 6vs6-ban. A saját mapon nyertünk, és addig nem is volt semmi gond. Da amikor aztán az õ mapjukon is végig partiban voltunk velük, sõt az elején vezettünk, na onnantól kezdve botrányos volt az egész: csitereztek bennünket, anyáztak meg amiot el tudtok képzelni. Nyálat fröcsögve követelték a demo-kat, mire mi mondtuk, h bármelyikünk szivesen odaadja! 2 csávó közülük kilépett mondva, h ilyen csiter bandával õ nem warozik (különben ez az egész hisztijük is fel van véve természetesen). Aztán innentõl kezdve fordult a kocka és szériában elkezdték nyerni a köröket, de úgy h akkor már az én fejemben fordult meg 1-2 megmozdulásuk után h demot kérek, de úgy döntöttem nem alacsonyodok le a szintjükre. Döntetlennel végeztünk, de érdekes módon a war végén teljesen elfeledkeztek arról, h a demo-kat 1általán szóbahozzák 😊 Komolyan mondom hányinger az egész. PB-t AKAROK!!!

wEEn
LOL!!!

Hali all! Rászántam magam az egyik hozzászólás miatt, hogy regisztrálom magam. Erre kiderült,. hogy csak 24 óra múlva lehet hozzászólni. Erre nem elfelejtettem mit akartam!?!?
Tiszta szenilis vagyok komolyan mondom. Milyen hatalmas botrány?

Viharmadár
Talán kérdezd meg tõle normálisan, biztos válaszol...
ranGer2
öö hát HATALMAS BOTRÁNY van de nem akarok belekevedni...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?