Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A VPK szerveren nem látom a legények feje felett a jelzést ,én állítottam el valamit vagy itt nincs?
Sokszor nem tudom ki kicsoda.
a kérdés:töltöttem le "avatarokat",azaz kis logókat a fej felé,pl a németnek egy horogkerszt,nos ezt hogy kell betenni a játékba?és én is gyárthatok magamnak ilyen avatart pl a szerverünkön néhány tagnak generalsos logók voltak de az is elég ha megmondja vki hogy tegyem be a már letöltött avatart...
Ha vkinek lenne kedve este egy könnyed funwarra írjon priviben pls..
Mi eddig sof2--t nyomtuk és nyomjuk os, de most ki szeretnénk próbálni a CoD warhangulatát is
5v5; 6v6...bármelyik pálya.😉) kb 21-22 óra
Nem tom, hogy az-e (szerintem az) de mindenki döntse el maga.
A F2K serveren játszott HulyePicsa néven.
Csitter
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elvileg keressek egy tapasztalt katonát, de nem látok senkit, és szét is lõnek!
Ja és SZVSZ!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Holnaptól ismét mehetek a háborúba 😊 csak elöbb mindent újra kell pakolnom (game, patch stb.)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem tom, elvileg sértetlenül kell eljutnod a partig.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Single player játékban Sztálingrádnál vagyok, de mielõtt irányítani tudnámk az embert, kilõnek a hajón. Mi a teendõ ebben az esetben?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
http://epica.nl
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
na rég nem COD-oztam
1.3-as patch mennyire szedi szét a single gammát? semmenyire? mert olvastam hogy sokan panaszkodtak......
de látom minden server 1.3-al fut.....brühühü
mi az újítás.....
gránátok végre tarthatóak a kézben?????
vielen köszi
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
És akkor meghallottam!!!
Kis cipõkopogások a fagerendán. Ránéztem az iránytûmre. Nem csapattárs volt. Pontosan tudtam hol van!
Szó szerint hangtalanúl suhantam felé a bokrokat kikerülve, nehogy az megzörrenjen. Bementem az épületbe.
Fent volt a leomlott emeleten. Hangjából megítéltem a pontos helyet. Készen álltam az akcióra! Kidugtam a fejem a padlózat alól. Ahogy megláttam õt a célkereszt már a fején volt. Akkor meghúztam a ravaszt és... meghaltam!
Ezután abban a csodás élményben lehetett részem, hogy végignéztem az utolsó másodperceket ellenségem szemszögébõl.
Folyamatosan az ablakokon nézett ki. Én nem voltam hallható. Hirtelen hátrafordult pont abban a pillanatba, mikor a sisakomon lévõ felsõ festékrétegen lévõ porszemcse legszélsõ atomja elõtûnt, és pontosan egy tölténnyel leterített.
Valahogy elment a kedvem a játéktól.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tiszta szenilis vagyok komolyan mondom. Milyen hatalmas botrány?

mind