Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
1:52 pavlovnal a szlovakt erdeksen szedted ki hallod😄

magus
ezt moddal csinaltatok?😊 csak mert vannak igen erdekes lovesek benne😛

amugy jatszik vki moddal egyaltalan?

ricsi1
jah,hoyg ez a Heot of Batle..sztem ott mostanság sok embert nem találsz,én is kivettem a kedvencekböl

ricsi1
az milyen:?

0ppika
Hol maradnak a színkódok, kötõ- és egyenlõségjelek?

http://epica.nl

kösz té em té per per Oppi

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

0ppika
82.141.128.117:28960

0ppika
Szerintem igen.

kérhetnék egy HOB szerver IP-t?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

BlackShadow
tmk lehet h rosszul jött le töröld ki és a szerverrõl(!) connectelés közben told le 😊 amúgy az ember nem vérzik csak menstruál egy "picit" 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tmk
és az mitõl van hogy nekem fent van a blood.pk3 a szerveren is fent van,mégse látok vértócsát? videókari?

aha...hát,persze...hihető volt

Herold
Brutális lesz!

ricsi1
nice

ricsi1
tudsz küldeni?

a vért be lehet kapcsolni, nem?(Options->performance_>Show Blood)
vagy az másfajta?

zaki
az elsõ képek az õsszel érkezõ kiegészítõrõl, a United Offensive-bõl:

Dichter
Berax egy bármilyen pk3-at (blood.pk3) és ilyen véres lesz. Csak menjen a pk3 manager, különben unpure miatt kivág.

megnézem a klippet, és megyek CoDozni!!

kááár...
HOB megvan, még fel se tettem...

Az egy mod ^^
Heat of Battle és abban ilyen a snipa.

HuAn82
Nagyon jóóóó!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Egyébként nagyon CoD hangulatcsináló a múvi..

Dichter plz kérdezd már mög Ahouse-t, hogy aztt hogy csinálta meg, hogy a snipa célkeresztjén kívüli terület is olyan átlátszós?

Elõre is köszönöm 😄

cseri001

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Baromi jó, érdemes megnézni! 😊
A zene tényleg jó, illik...

Én még nem láttam de biztos jó. /No Seggnyalás/ ^^

0ppika

zaki
jóóóó 😊

ricsi1
fasza,kicsit el is gondolkodtat😊

adhatnál egy IP-t ahol folyik a vér😉

rezsofiz
atomcsászárság!HATALMAS!😄

sazl : c

ricsi1
rég voltam már itt..
van hír a PB-rõl?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLATT!!!!!!!!!!!!!!4

Meglestem a vidiót.Hehehehe, naggyon állat gg

Elkezdem letölteni, de ha meglátom, hogy best of Dichter letörlöm eccerre. Lámázás nem érdekel😄DDDDDDD
100Megát összehozni az igen, grat.

Scorpy.hu
Jaja nekem nagyon bejön és a zene a legjobb!

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

Dichter
Ezt ajánlom mindenki figyelmébe, aki szereti a Call of Duty-t, és a klippeket. OLP|Ahouse által készített CoD promo múvie. 100 mega, de megéri letölteni. Nagyon tuti.Ezt

Scorpy.hu
Jól beszélsz Dietrich!!!

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

Hiába, kezdõdik a húsvéti szünet a suliban, minden kis pöcs rászabadul apuci gépére, és kiéli komplexusait. Az aadminok figyeljenek oda egy kicsit jobban nincs más megoldás

zaki
hála istennek pont akkor mentem el, mikor kezdõdött ez a map (nem csípom a pályát nagyon)

Hamed
Most a landoron sajna megint volt egy majom kisgyerek jozsisun néven. Jó kis hurtgen 8v8-ban erre ez a nulla pöcs sorra ölte a sebesült csapattársakat. Miért nincs a szervereken autokick -4 pontnál?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

HuAn82
Gratula!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Heheheh, végre nem felejtettem el mit akartam, ez már a javulás jele😄DDDD

Jut eszembe, aki van regelve cb-n húzzon már szavazni magyar ladderre lécci. Ott van egy ideje, de basznak rá. Lehet kicsi az igény? Szal irány jelentkezni!

v@p lol, tényleg.Szándékos tk hegyeket utoljára decemberben éltem át, érdekes módon manapság senki nem volt perverz erre élvezkedni. Most megint?Na ja nosztalgia. De van egy megoldás, hát nem köll odamenni. Ti télleg nyomatjátok szinglit. Még nem tudtam rávenni magam. Ha szerencsém lesz ezt is elfelejtem😛P

Dietrich
csíter!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cseri001
A v@p Publis Server-en meg Teamkillerek vannak, dögivel...
Ma már kénytelen voltam kilépni, mert indulásnál taroltak.
Orvul, hátbalõttek egy jó párszor... Szólni merészeltem, akkor meg aztán pláne, egymás után vagy ötször-hatszor... -ezt nekik! 😊

zaki
gecc, LAndorra felmentem 1 körre, Harbor volt, lenyomtam egy laza 7-0-t az utolsó körben 😊

Timber
stfu ^.^ nem kapsz!

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

The Garrett
inkább ut2k4 szervert plz 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Timber
Skacok plz olvassatok el es szavazzatok. Fontos lenne minden input:
Klikk ide!

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~