Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
obcén volt ?

nah, el akartam olvasni amit amágus írt

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hamed
Ez a Mágus csóka volt?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

zaki
legalább tudom az ip címét az illetõnek, aki a nevemben játszott, és cheatelt, kösz szépen

zaki
nem tudok törölni?

Punker
még újonc hagyd rá......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ez roppant értelmes volt.....
Gondolom a Te 9 hozzászólásod nem erõltetett meg nagyon

zaki
nyugi nem is kell egész nap a fórumot bámulni, de azért néha adhatnál magadról egy kis hírt

ja, és milyen harag? gyere az S&D szerverre, ott majd lejátszuk

azt 10 mp-vel késõbb szedi ki .
(ha nem figyeled lent a hátralévó idõt, tényleg furi)

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Pilu OBI
Ez tény, hogy nem ülök egyfolytában a gép elött a resresh-t nyomogatva.

De ezt nem is várja el senki gondolom.

JA és nincs harag

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

zaki
hmmm, nem lázítalak
engem aztán abszolút nem érdekel, hogy már nem én vagyok a házigazda, van ennél nagyob bajom is 😛
nem akarlak leváltatni sem, csak láttam, hogy több, mint 2 hete nem vagy itt, de úgy látszik igen, csak nem adsz hírt magadról

ricsi1

ricsi1
hát ha én azt tudnám..😛

Pilu OBI
Mit lázítasz Zaki!

Ugyanúgy ki tudod törölni te is...

Mellesleg olvasom, de nincs semmi olyan, amire reagálnom kéne. Nem csetelni kell a fórumon.

Nem gondoltam volna, hogy 3 hónap után is szúrja a szemed, hogy beraktak házigazdának helyetted. Mellesleg nem kértem csak lettem. Errõl ennyit.

Ha el akarod érni, hogy ne én legyek akkor szólj az SG-s srácoknak felõlem az lehet házigazda aki csak akar.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ki mondta, hogy nincsenek bugok? 😄

ricsi1
miért is?

zaki
ne kérdezd miért, én sem tudom

zaki
én lettem leváltva 😛

ricsi1
na-na ,csak nem a címére páyázol?

Dichter
Én sem tartom jó 5letnek, hogy ide csít linkek kerüljenek, de sajnos aki csítelni akar, az könnyedén rátalál ezekre az oldalakra. 😞(

zaki
lol, hogy a házigazda már 2 hete nincs is itt 😛

zaki
nem toltam rosszul 😊

kedves Op-ok, töröljétek a 13481 hozzászólást, van igy is elég csíter. Csíkszem te meg látogass másik topicot, ne ide linkelgesd a cheat linkeidet!!!

Dichter
Nincs semmi mod, a hob-on kívül. A jelenetek többsége egyébként beállított (hajlongás ugye 😛). De aki szeretné viszontlátni magát egy ilyen múviban, az vegye bõszen a demokat, és ha valami igazán poénos dolog történik vele, akkor azt jelezze Ahouse felé, ugyanis hamarosan lesz ennek a múvinak folytatása is 😛

Jót lámultam mostan is CoDban..Ugye Zaki? 😉

zaki
lol

zaki
ja...

zaki
ledaráltak, egy másik nácival eggyütt, aztán jött a felmentõsereg, és...

ricsi1
belevertem a fejét a falba

ricsi1
méghogy nincsenek bugok..

ricsi1
ott volt õ is?

Serpa
és mi történt ???

zaki
looool, Harboron beszól a ruszki iq harcos a chatbe, hogy CIGÁNY KEMPEREK, erre a köv körben megakarom kerülni õket, és a kezdõpontjuknál az 1ik doboz mögött 3an (😄DD!!!) ott feküdtek, és arra vártak, hogy mi németek elrohanjunk elõttük 😄DDD

ricsi1
a fenti linket találtok hozzá infót.

magus
ohoohooooh, hadd ne kelljen elkezdenem jatszani rendesen😛PP

ricsi1
játszottam "egyedül az OBI dem en..1edül le lehet rakni minda 3 bombát

ricsi1
ez milyen nyelv?cigány?

ricsi1
fuss a dombon

nem háromszög 😄

nem tom pontosan a neved de lásd kivel van dolgod:
kisháromszögfelül egy nagyTé kisem nagyTé balraper balraper kisháromszögfelül kettõ Ó pé pé i

Stann
Áááá! Biztos én vagyok a hülye, de nem látok semmiféle mesterlövészt, csak a rádióst, de ott meg nemtok csinálni semmit!!!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

zaki
majd közelrõl megtapasztalhatod

Serpa
az a robbanás effekt elég szépre sikeredet.
mozgásban milyen lehet ?

ricsi1
télleg,hoyg lett abból video?

rezsofiz

sazl : c

ricsi1
bisszamesz az idoben?😛

Az nehez lesz 😉

magus
amugy grat, jo video, enis elkezdem mostantol venni a makjaimat😊

magus
az ahajlongas kurva nagy😄DD