Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gondolom a Te 9 hozzászólásod nem erõltetett meg nagyon
ja, és milyen harag? gyere az S&D szerverre, ott majd lejátszuk

(ha nem figyeled lent a hátralévó idõt, tényleg furi)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De ezt nem is várja el senki gondolom.
JA és nincs harag

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
engem aztán abszolút nem érdekel, hogy már nem én vagyok a házigazda, van ennél nagyob bajom is 😛
nem akarlak leváltatni sem, csak láttam, hogy több, mint 2 hete nem vagy itt, de úgy látszik igen, csak nem adsz hírt magadról
Ugyanúgy ki tudod törölni te is...
Mellesleg olvasom, de nincs semmi olyan, amire reagálnom kéne. Nem csetelni kell a fórumon.
Nem gondoltam volna, hogy 3 hónap után is szúrja a szemed, hogy beraktak házigazdának helyetted. Mellesleg nem kértem csak lettem. Errõl ennyit.
Ha el akarod érni, hogy ne én legyek akkor szólj az SG-s srácoknak felõlem az lehet házigazda aki csak akar.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
kisháromszögfelül egy nagyTé kisem nagyTé balraper balraper kisháromszögfelül kettõ Ó pé pé i
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?