Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Ha ugyanolyan sebességgel reagálnak rá, mint ahogy a PB-t csinálják, akkor b@xhatjuk...

ricsi1
nem azt kérdeztem..

Pano
Had nyomja csak alinkeket, elküldjük az evenbalance-nak és beleteszik a következõ frissítésbe õket . SoF II-be is ez volt, valaki bejött egy cheater oldal címmel, szépen küldtük a punkbuster srácoknak elemzésre és a köv. frissítéstõl baszhatta a csíteit.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dichter
Lehet hogy ezt már nem olvasod el, de a csít mindannyiunk ellensége. És lehet hogy a PB nem fog segíteni rajta, de mindenképp nehezíti a csíterek dolgát, és redukálja a számukat. Azzal hogy csak bemásolgatod a linkeket, annyit érsz el, hogy törlik a hsz.-t. Sok újat nem fox mondani ezekkel a linkekkel, sajnos tudjuk mikkel állunk szembe. Annyit érsz el vele, hogy aki eddíg azért nem csítelt, mert lusta volt ezekre a linkekre rákeresni, az mostantól talán fog. De ne legyen igazam, és neked se a PB-vel kapcsolatban. Azthiszem ezt beláthatod

csá

zaki
hehe

zaki
õsszel...

Kedves #13490 és #13493! Olyan topicot látogatok amilyenhez kedvem van legfeljebb törlik a hozázólásomat. A linkeket az összes magyar public szerveren is be fogom dobni mégha örök ban-t is kapok csak hogy tisztán lássa mindenki hogy senkinek sem lehet hinni.Az anticsitet kikerülõ csiteket meg nem is emlitettem még.Az egyik leglelkesebb rajongója voltam a játéknak elég nagy közösségen belül ismernek és csak a reményt akarom elvenni mindenkitõl aki abban bizik hogy játszhat bosszankodás találgatás nélkül ezzel a fasza játékkal.Ja és hogy meglegyen az örömötök eltünök ebböl az 'amúgy' fantasztikus szinvonalas magasröptû hozzászólásokkal tarkitott fórumból.Na csá.

ranGer2
Húúú Orosz Technology! a katonák hullái is tudnak gyilkolni ha kieresztik a gázt magukból...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

HuAn82
Ez egy titkos fegyver!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ranGer2
Pfúj befingtál?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ricsi1
mér van az,h leszedett egy ___blood.pk3-at de nincs vér?
mindenkinek volt,azt mondták állítsan be,de HOL?
viszont majdnem minden hullánál ez volt:

(f2k szerver.)

ricsi1
kéne nekem egy CRACK!!!vemelyik CDn fent van,csak nekem nincsenek meg!légyszi vki küldje el mailban,vayg messengerben([email protected] mind2)

ricsi1
érdekes:

Az 1 MOD lesz.

ricsi1
a fenti oldalon van rizsa egy bizonyos prince of peace-rõl..ez COD kieg .lesz?

ricsi1

rezsofiz
Azért kosz.

sazl : c

rezsofiz
Jah,tudom mar megvolt,es mukodik is,csak gondoltam szolok hogy nem vagyok hulye😄

ricsi1
na ecsém:reinstall,vmelyik pecs kevert be(nálam az volt)

ricsi1
ejj,a bitang😛
télleg PB mikor jön?

rezsofiz
Azzal kezdtem😄ott nem a farcry-é van,hanem a codsp-é lol😄

Szasztok akkor az uj kieg mikor jönn, tényleg jõvõre!!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ennyire híres vagy.
Inkább legyélrá büszke,hogy az ifju lámerek klubjának vezetõje felruházta magát a te neveddel ^^

Hamed
Biztos csítet reklámozott a láma, sztem ne érdekeljen, direkt lett moderálva.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Nézd meg mi az ikon célkönyvtára...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Csá! Muliplayernél a köv. hibaüzenetet dobja: User Interface is version 8, expected 7
van vkinek ötlete, hogy hogyan orvosolható a probléma?

Punker
hogy Zaki nem tud törölni meg ilyenek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ricsi1
ott uninstall volt😄

rezsofiz
aha

ricsi1
mégis..mi?

Punker
semmi értelmes

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ricsi1
nekem is volt így a BFel

ricsi1
#13506-ban mi volt????????(akár priviben is)

magus
amágus😄 na csak tudatnám az nem én vagyok

rezsofiz
Onnan is megprobaltam,és akkor is farcry-t akar inditani😄 lol sztem ujratelepitem a codot😊

rezsofiz
😄ok csak nem ertette, lehet picit "burkoltan fogalmaztam".

Értettük

rezsofiz
LoL

rezsofiz
Lol mondom elinditom a cod singleplayert(rákattintok 2ot😛) és nem a cod sp indul el hanem a farcry...

Az Rezsõ 😄

Nekem is, Dezsõ!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Punker
ok

zaki
#13447-ben már betoltam ezeket a képeket

zaki
megbántották az emberi méltóságomat 😛

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
az jó...sztem indítsd a startmenübõl

cseri001
mi van????

Úristen hód, fújd már ki!!!

rezsofiz
Inditanam a single playert,azt erre elinditja farcry-t:|

ricsi1
hmm..mit írt?