Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
És vajon hány olyan cracker van aki az adott progi kifejlesztésén munkálkodott? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Eisenhower
nézd már meg azt a pk3-at hogy tényleg -e a main-be van e az a pk3 fájl vagy külön mappában mert akkor nem fogja látni és lehet azért nincs ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
szvsz sosem lesz olyan hatékony másolásvédelem amit ne tudnának megoldani^.^ mikor kifejlesztenek vmit akkro már a crackerek tudják a gyógymódját vagy addig csinálják míg fel nem törik... ez nekik kihívás ^>^ a discovery-n szokott lenni mûsor igaz ott a hackerekrõl van szó. van egy faszi aki anno a hackerek keresésével foglalkozott mire õ is rájött hoyg nem a hackerek az ellenségek hanem mindíg a cégek mert kilopják a szemed ^.^ na de vissza a call of zloty-hoz ^.^

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Nekem sincs mégis egész jól megy a game. 😊
Még az 1.2 patch megjelenése elött használtam a svéd szerveren, viszont máshol meg levolt tíltva így inkább kidobtam a filet.
Tedd fel a pk3 manager progit utána a véres filet 😊 majd azzal tudod betenni a game-be. Beállításoknál engedélyezd az automatikus letõltést.
Elsõre ez a tippem.

Én nem vagyok okos te vagy túl hülye.

ricsi1
te "íku fájter"mondjuk kiszedik az agyak,de kurvára nem érdekel,h milyen okos vay ÁM

ricsi1
az ,h mér nincs vér

Eisenhower
most a cd galaxisba 9900ft magyar kézikönyvel ^.^

Dietrich
11K

Ha az 1.4 nem rakják fel akkor, hogy menne a PB IQ fighter?
1.4-el építették bele a gameba.

Dietrich
Miért most a mi a problem?

ricsi1
menniybe kerül?

ricsi1
segíts most is mester!

Dietrich
Nekem is most meglenne ha nem xarik be a régi gép.

ricsi1
a PBt- fel de az 1.4 et enm -ha nem megy vele a másolt game-

ranGer2
Figy! szvsz az érné meg a legjobban az IW nek ha nem menne CSÚNYA LOPOTT JÁTÉKKAL! mivel akkor mégtöbben vennék a gamet... De reméljük nem lesznek szemetek és már van elég bevételük a gamebõl..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dietrich
Mindig??? 1 hónapig nem is voltam elötte meg segítettem neked. Ez a hála? 😊

Dietrich
Menni fog megbeszéltem velük. 😊

Azt nem tudom,de kicsit nagy szivás lenne ha a PB-t tartalmazo patch-et/amit hónapok óta várunk/ nem lehetne feltenni a magyar szerverekre,mert tiz emberbõl csak egy tudna rá felmenni ezek után.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Detto ^^

a PB-t még jó hogy felnyomják, nem lesz olyan server ahová nem fogják felnyomni a PB-t.

Eisenhower
hát én ilyenen nem problemázom nekem +van eredetibe^.^

ricsi1
mér ,szerinted felnyomnák pl AZ obira?ezek tört szerverek

ricsi1
már nem kell thnx,szedtem le DC-rõl

Jaja,reméljük.
Csöppet megzuhanna a magyar játékosok létszáma ha nem menne...

ricsi1
mindig rosszkor jössz!!most kértem,nem kérdeztem!

zaki
remélem fénymásolt gémmel is megy az 1.4 😊

Dietrich
Ez jó hír mert legalább kirostálódik (ha nem is szûnik meg) a mezõny a csíterektõl. Most hogy van új gépem tegnap este kipróbáltam valamelyik új mappon (HQ módban van egy pálya ami tele van sõvényekkel sajna nem jegyeztem meg a nevét)és hamar világossá vált hogy esélyem sincs. Mondjuk lehet kijöttem a gyakorlatból az eltelt 1 hónap alatt pedig van már USB-s Logitech optikai egerem is 😊 mégis lassúnak bizonyultam, vagy "vaknak" nem láttam át rajta se falon se sõvényen.

Dietrich
Hali.

Létom Ricsi még mindig csak kérdez...kérdez...és kérdez...
😊)

Eisenhower
pontosan milyen crack kell? ^>^ 1.3 single? ^.^

ricsi1
kéne még egy HQ szerver..

ricsi1
nem jön!

pls vki küldjön CRACKet!

ricsi1
thx

ricsi1
na ezaz ,hogy én fejbelöttem 1 m-rõl de nem volt vér!mér?

ricsi1
nehogy már a Stalingrad!!rakas szar!

Nyers
THX, akkor legközelebb nekik sem lesz kegyelem. 😉

My Life for Freedom!

zaki
A következõ kis peccsecske, amit szerintem már nagyon sokan várnak elvileg már 1 héten belül napvilágot lát! Természetesen a PunkBuster biztos benne lesz, tehát már nem kell sírni . Egy új map is helyet kap a peccsben mégpedig a Stalingrad!
A CoD hivatalos oldalára megint készítettek egy kis fless múvit az infóról azt itt megnézhetitek.
Most már nincs mást csinálni csak visszaszámolni a napokat.

Info: callofduty.hu

Eisenhower
öö csa van kettõ fent az épület oszlopoknál meg 2 lent az árokban ^.^

Nyers
Elakadtam, Red Square, ott vagyok az emeleten és ki kell lõni az officereket, de én csak kettõt látok. Hol van a többi, mert nem enged tovább. Kösz a segítséget.

My Life for Freedom!

LoL ^^

Eisenhower
kill bill blood mod? ^.^

Dichter
f2K-n van vér. Nem olyan brutális mennyiségû mint Éjháuz múvijában, de van. Fõleg mikor meg is hal az ellen.

Dichter
Mind1, a lényeg, hogy valamellik lusta.

Eisenhower
www.gamecopyworld.com ^.^

ricsi1
mér van az,h leszedett egy ___blood.pk3-at de nincs vér?
mindenkinek volt,azt mondták állítsan be,de HOL?

kéne nekem egy CRACK!!!vemelyik CDn fent van,csak nekem nincsenek meg!légyszi vki küldje el mailban,vayg messengerben([email protected] mind2)

Eisenhower
a pb frissítés már simán fog menni itt az iw-n múlik minden hogy meddig vakargatják a seggüket....

Eisenhower
a pb már vagy 1 hete kész van már csak az IW lusta bandájára várnak hogy õk megcsinálják a pecsset amiben már beépítik a pb-t szoval IW egy pöcs lusta banda ^.^

Hamed
Jaja, jó poén ez fingós dolog, hamar lebuknak a kemperek😊)

Bár kicsit bugos, és néha akkor is felhõt eregetnek a játékosok ha folyamatos mozgásban vannak.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

"csak a reményt akarom elvenni mindenkitõl aki abban bizik hogy játszhat bosszankodás találgatás nélkül ezzel a fasza játékkal."

De az miért jó hogy elveszed ennek a reményét?