Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
bíró szerintem nincs.
a többi engem is érdekelne..na meg ,hogy ki lehet válogatott(nem akarok,ne mondjátok)

ricsi1
dehogy is😄

Technikailag ez hogy zajlik? Van egy független bíró aki spectator?
Dichter
Ez van most a válogatottunkkal, de ha a lu-ra vagy kíváncsi, akkor látogass el a cb oldalra.

Dichter
Ma lezajlott a Magyar csapat elsõ NemzetekKupája meccse, méghozzá a Norvégok ellen. Egy szoros harbor után ( 10-10 ), sajnos a dawnville-n nem bírta csapatunk így elvesztették 9-11 -re. Összetettben így 19-21 -re, azaz 1-3 -ra kikaptunk. Nem a legjobb kezdés, de még be lehet hozni! Sok sikert fiúk a továbbiakban, és semmi csüggedés, ti vagytok a jobbak!
A következõ mérkõzés Spanyolország ellen lesz.

Magyar lu: g0nz (OBI), Pilu (OBI) , Qnosi (OBI) , raiN (GF.@) , snomag (GF.@) , wheelie (GF.@)

Norvég lu: death , exmx , GoodspeeD , kroolz , MeX , plazma

Dichter
Nevetni fox, de az is van. Vagy én a hallottak alapján így ítélem meg.

dezertõr nincs? 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
50%-a eleset a csatákban, 25%-a sebesülten a kórházban van a többiek elmentek dolgozni miután leszereltek. 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
A káromkodás része...mert napközben is fullon van nem csak este a hq szerver. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hogy, hogy, hogy van?
Talán magadat hiányolod onnan?😄

ricsi1
PILU:olvasom játszottatok a norvégok ellen.hogy van ez a válogatott?

ricsi1
ok,köszi,de ez a merciless mod ,és ahhoz nem érzékeli a _weapons pk3-at

Pano
az allow download-ot kapcsold ki a multiplayer beállításokban, akkor nem kezd el letölteni a szerverrõl. Ha így sem tudsz játszani mert valami pk3 error-al kidob a játék, akkor egy uninstall (ha kész az uninstall töröld le a megmaradt mappát is)=> restart =>intstall. Ekkor még plusz dolgokat ne tegyél fel (csak az 1.3-as patchet) és úgy próbáld meg.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ricsi1
ezt szeretném én is tudni..

Nem kell arra a szerverre menni...

Amúgy nem nagyon.Miért akarja letölteni ha egyszer már megvan?
Mondjuk én ezért nem megyek mindenféle extrákkal teleszórt szerverekre,mert a rosseb tud ezen már a végén kiigazodni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ricsi1
nem tudjátok mit kell csinláni,ha megvan egy PK3 de újra le akarja tölteni,de nem jön?

ricsi1
hm...port nem kell?vayg az alap?

Dichter
Pedig el akartam játszani 30.000, ööö 300.000-szer, de atomtámadás ellen nem véd 😛

baszki pedig már kezdtem örülni! na kérem kaccsolja ki a hüyleségeket!!!! 😄D

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

kúszóbab 😄DD

0ppika
Francba, ezt én akartam

http://epica.nl

zaki
már kicsit uncsi

rezsofiz

sazl : c

Punker
aljas

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
NA VÉGREEEEEEEEEEEEEEE Kiadták az 1.4-et. Letölthetõ Innen

zaki
én is láttam a filmet, de ez most hogy jön ide?

Dietrich
Leszedtem, megnéztem a Pofa be! c. filmet szinkronosan A diliház egyik jelenete jutott az eszembe (aki látta az tudja mirõl szól)

BAZZZDDMMMEEEEEEGGG!
😊

Dietrich
Én otthon vagyok ha nem dolgozok és a gép itthon van 😊

Dietrich
Bazz ez nem fullon van hanem már túl csordult 😊 😞

Könyörgöm valaki állítson be egy HQ módot az s&d helyet! 😊

Te munkaidõben is tudsz játszani? Ez király...

Dietrich
No van egy kis idõm. HQ üres vagy fullon van? Megyek megnézem..UTÁNAM ELÕRE ROHAAAAM!

Ezt a patch-et szerintem utközben elfogta az ellenség...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zaki
huhh, landoron a 6. körben jöttem Harborra, és lenyomtam egy 21-2-t, az nem rossz

clio1616v
Csináltam servert
Nuenen
152.66.234.42

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

zaki
még nincs... 😞

Punker
na mi van kihal a topic?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
1.4-s patch van már???????????

Dietrich
Jó reggelt.

Jól van gyûlik a had a hentelésre. 😊

ReTeK
jóreggelt és 1.4et váró hetet kívánok

jóreggelt! 😊

Én is, és Oppi nevében is beszélhetek!!!!

wEEn
Én is benne vagyok egy össznépi mészárszékben 😊

wEEn
ööö...ugorjál be a csatinkra és megdumáljuk. Személy szerint nekem majdnem minden este(felé) jó, de ugye ehhez kellenek a többiek is 😊

4.4 Catalyst és a procim, videókari sosem volt húzva... és mint mondtam, más semmi nem fagy...

steam, origin: ACE_hun

ricsi1
jah,a kapdbe nem neked ment

ricsi1
hja LÁzDJUNK

Dietrich
Mindenki és minden fórumon az 1.4 patchet várja...szerintem átvágtak minket.

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

rezsofiz

sazl : c

😄