Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Mi ez a tájszólás ECSÉM?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ígértek mán ezek fût és fát..

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ricsi1
már az 1.3-hoz is ígérték..

ranGer2
Hja...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

gondolom Hamed,ettõl félek énis! 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Hamed
Holnap csak kijön. Vasárnap nem dolgoznak a kiadók😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

ranGer2
1 héttel ezelõtt azt mondták hogy 1 hét és itt az 1.4 Punkbusterrel.. nah letelt az 1 hétés sehol semmi... érdekes...

ranGer2

ricsi1
a spejzban majd csak jön,de már ideje lenne

Dietrich
"A kiadó Activision kérésemre áttanulmányozta szerény kis hazai honlapunkat és nem talált benne semmi kivetnivalót, ennek megfelelõen büszkén jelenthetem be, hogy honlapunk, a Call of Duty Magyarország mától elérhetõ a játék hivatalos weboldaláról is, a www.callofduty.com címrõl."

Ez GIGA LOL! Mert mi van a szervereink-kel? 😊))

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ez jó volt
amúgy még mindig semmi hír 1.4-rõl? mert mostmár aztán igencsak hét vége van...

lokista12
na ráérsz most én igen

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Bandew
A HÁTAD MÖGÖTT!!!!!! VIGYÁZZ!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ranGer2
Holvan már az 1.4?

Dietrich
ATI-s meghajtóknál régebben felkellett tenni a legfrisebb meghajtót. Lehet ez a gond most is.
Illetve volt egy másik általános is ha rossz volt a fénymásolt game maga.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
nem hiszem,h jó lesz,de kösz

Nekem a tuning visszavétele segített a dolgon anno a COD megjelenésekor. Csak a COD fagyogatott, semmi más. Visszavettem az FSB-t 215-rõl 210-re, és jó lett.
Vagy a másik lehetõség az, hogy tedd fel a legújabb catalyst drivert, a régebbiek bugosak voltak a COD-al

Kapcsold ki az automata letöltést a multiplayer opcióknál, kis szerencsével be tudsz lépni (ha nem egy adott pálya új verziója van fenn pl.)

ricsi1
mit lehet tenni,ha megvan egy *.PK3 fájl,de a server le aakarja tölteni újra,de onnan nem jöN?

Ha folyton leakad, azzal mit lehet csinálni? Csontrafagy a gépem, mással nem csinálja, csak COD-al...

steam, origin: ACE_hun

ricsi1

0ppika
Amúgy marha nehéz kiválogatni a pk3 fájlokat, hatalmas ész és logika kell hozzá. Szemmel látható hogy a szerverekrõl letöltott fáljok nevei és méretei kiugranak a "sorból". Meg esetleg lehetett volna találgastni is, ideiglenesen áthelyezni õket...

http://epica.nl

ricsi1
há' tudom én azt!

cseri001
Õ TÉNYLEG segített.

Úristen hód, fújd már ki!!!

ricsi1
köszi!

ricsi1
oppi vazze

cseri001
Részemrõl is.
Utálok veszekedni.
És ha tényleg segíteni akartál, akkor bocs... de tényleg.

Dietrich
😊
Én adtam az ötletet valaki szervezze meg 😄

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

simán! 😊

zaki
p*csába, 1.4-es patch még mindog sehol

Punker
ha HQ szerverre mentek szóljatok nekem is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

😄
nem is rossz ötlet,én díjaznám 😊

Dietrich
Többiektõl kérdezem (oppika, wEEn, LtVitez, Gabe18, Zaki, Pilu) sorry aki kimaradt, egyszóval a régi topic lakoktól, hogy mikor leszünk 1x együtt fenn valamelyik szerveren? kard ki kard! 😊)

Dietrich
Én már tojok arra mit mondasz.
Számtalan fórumon segítettem másoknak (fõleg korábban mikor gond volt az ati-s vga kártyákkal vagy a single pályán)most is ez volt a lényeg csak már irónikusan hogy ott az a kibaszott link a cod.hu oldalra és nem használjátok (érsd akiknek valami gondjuk van a game-l kapcsolatban).
Én magamtól jöttem rá az ASE "bonyolult" használatára és csak utána olvastam a cod.hu-n a leírást.

Téma lezárva részemrõl.

wEEn! a war-t mikor fejezzük be? azt megkéne majd dumálni

így van! tõle meg se kérdezd,hogy segíteni akart,hanem gondold azt hogy egybõl elküld a pics*ba. végülis teljesen logikus, igazad van.

Pano
main\

localized_english_pak0.pk3
localized_english_pak1.pk3
localized_english_pak2.pk3
localized_english_pak3.pk3
pak0.pk3
pak1.pk3
pak2.pk3
pak3.pk3
pak4.pk3
pak5.pk3
pak6.pk3
pak7.pk3
pak8.pk3
pak9.pk3

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

cseri001
A lényeg az, hogy bárki bármit belemagyarázhat.
Én úgy vettem le, hogy NEM SEGÍTÕ szándékkal mondta, amit mondott.
Ha (ESETLEG) nem így van, akkor köszönöm szépen, de az ilyen "segítség" nem igazán vall segítõkész emberre.
Innentõl kezdve nincs min vitatkozni.

cseri001
Gyilok!

Ha akarod te is belemagyarázhatsz mindent.
A lényeg,kérdeztél valamit,amire válaszolt valaki /nem az akitõl kérdezted,de inkább örülnél hogy más foglalkozik vele/.
Ott van a válasz kérdésedre,ahová irányitott?Ott.
Akkor innentõl talán neked nem kéne magyarázni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ranGer2
Hé Hé Hé! mi folyik itt?

wEEn
Tévedés! A célja a segités volt (az idézeted sem volt teljes, mert a mondata végén ott volt h hol találod a leírást), de szerintem valóban húzzál a francba! Úgyis a barátnõd akart vele játszani, ugyhogy fejezd be a hisztit, mert nincs kedvem 50-60 abszolút hülyeség hozzászólást elolvasgatni!

cseri001
#14043-as.

cseri001
Csak azért "válaszolt", mert elküldött a jó fenébe. Olvasd vissza.
Bár ha támadni akarsz, akkor bele lehet magyarázni akármit, még azt is, hogy õ Teréz Anya utóda.
De én befejeztem. Többet nem foglalkozom ezzel a témával.

0ppika
hát persze. Nem Õt kérdezted és mégis válaszolt, nyilván azért, mert segíteni akart.
Te véletlenül nem Ricsi vagy álnéven? Vagy esetleg csak követed a "jó" példáját?

http://epica.nl

cseri001
Milyen érdekes, a velem egyetértõ hozzászólásokra nem válaszolgatnak!

cseri001
Francot!
A célja nem a segítés volt, hanem hogy menjek a francba.

HuAn82
Ja...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17