Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
reméljük!

Dietrich
Szerintem itt már egyfajta verseny alakult ki hogy kihozza elöbb a hírt. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Azért nem mindenki csíter. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pinget mé növelné?😄

ricsi1
neked megy a merciless?
nálam vmivel problémázik,h nincs meg pedig megvan!!!
mit lehet csinálni?

Merciless MOD növeli a pinget/csökkenti az FPS-t?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

0ppika
Amennyiben. Én csupa véletlenül pont ekkora felbontást használok, és a sokkal több az fps, mint a tesztben leírtak a kártyámhoz.

http://epica.nl

ricsi1
nem-e?!

Dichter
Killcam nélküli szervereken (pl:warszerver) lehet ilyenkor a modell viselkedését figyelni. Van amikor a torkához kap, és ráng a földön. Szóval szvsz a toroklövés is egy golyóval halálos. De kéne szerezni egy hitboxot, és akkor kiderülne.

Vmikor igen.

Hamed
Pech. De ez elég ritka, mert puskával ált. a második vonalban véd az ember, hacsak nem vmi kamikaze. Mire odaér az ellen addigra azért csak megsebzõdik. Vagy messzirõl le kell szedegetni õket, hogy ne tudjon meglepni😊

Egyébként tegnap elég érdekes dolgot vettem észre a landoron. Hurtgen ment, már nem emlékszem az illetõ nevére sajna. Killcam-ben láttam, hogy egy lövést adott le az illetõ bar-ral, én meg full életrõl padlót fogtam, úgy hogy nem is fejlövésként írta ki a frag-et. Tuti egy skuló volt mert hallottam, és figyeltem a tárat 19 golyó maradt benne. Remélem csak vmi bug volt, tudtommal a bar felsõtestre nem halálos egy lövéssel...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Erre mondtam egyszer hogy annyi realitást még vihettek volna bele,hogy valamennyi energia alatt lelassulna a karakter,vagy valami hasonló effekt mint néhol a robbanás után.
Szóval aki már alig vonszolja magát /elvileg/ az ne futkosson már ugy mint aki sértetlen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát azt én is birom amikor Kar-al megyek,megrohan egy gépfegyveres ellen,én meg rémülten rálövök egyet,el is találom,de nem fekszik meg hanem amig ujratöltök szitává lõ.A killcam-ben meg látom hogy maradt egy hajszál energiája...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
most megyek haza...nem tom mik az otthoni helyzetek!lehet hogy majd megyek!ha ma nem akkor PÉNTEKEN DÉLELÕTT!!!!

zaki
hmmm, ha jól látom már nincs fent a szerveren a kis wh-s paraszt, szal én megyek vissza 😊 gyere gémelni

DJ Skyline
nem emléxem már!
akkor én is leborulok a székrõl amikor nézem a Killcamot,és marad egy icipicike kis életük engem meg leölnek!

zaki
ja... és mivel lõtt? kar98k-val, vagy mással? mert azzal elég egyet belelõni az emberbe, és csókolom. csak akkor kell 2X eltalálni az embert, ha kb derékmagasság alatt találod el. akkor kapok idegrohamot, amikor marad 1 mm életük

DJ Skyline
én is nagyon sokszor küldtem már fejbe embereket,csak úgy fröcccsccsent a vér,de rohangál tovább!

DJ Skyline
de nem nekem adott bázz...hanem más-más egyéneknek...4 külön pléjernek!

zaki
1 menet alatt 4-et? akkor már az elsõnél feküdnöd kellett volna

zaki
most hirtelen nem. attól, hogy 4X fejbelõtt, nem biztos, hogy saras. lehet, hogy csak jól lõ. akkor gyanús, ha full életed van, õ meg 1-et belédlõ, nem a fejedbe, hanem mondjuk a seggedbe, és egybõl meghalsz

DJ Skyline
már mint nem nekem körönként 4-et hanem 1 menet alatt 4-et! 😄

DJ Skyline
tudom...ismered Renikét(CSAJ)???szerintem õ is csal!zsinórba 4 headshotot adott!majd ha találkozol vele nézd meg te is!

zaki
ja, én is figyuzom a callofduty.hu-t elég rendesen

zaki
elõször akkor figyeltem fel rá, amikor Brecourt-on lõtt le qrva messzirõl, leghátulról a bokor mögül. rámcélzott, és lõtt. nem csak engem, egy másik amcsit is. nagyon jó dolog ez a killcam, sok turpiszság derül ki

DJ Skyline
pffffffffffffff.............õsszel....de messze van még!😞(((

elõzõ héten???akkor már bármikor kijöhet...figyelni kell a callofduty.hu-t,vagy a codfiles.com-ot!😛

zaki
elvileg az elõzõ héten kellett volna jönnie...
kiegészítõ meg asszem õsszel jön

DJ Skyline
na az jó!
mikor jön ki?és a kiegészítõrõl tudsz valamit?

zaki
majd jön az 1.4-es patrch, és abban már lesz Punkbuster

DJ Skyline
kéne 1 anti csít szerver!máris más lenne a helyzet!
nekem a bagázs fele csít gyanus volt...jó lehet azért mer' mégcsak 2 hete nyomom a CoD-ot neten,de akkor is!😛

zaki
eggyütt=együtt 😊

zaki
volt egy ember, akivel állandóan eggyütt volt, vadkan asszem, vagy ilyesmi volt a neve, sztem az is wh-s volt

DJ Skyline
persze hogy figyeltem...szerintem nem csak õ csítelt...voltak 1 páran még!

zaki
figyelted Merciless-t? baze, ekkora kretén csítert én még nem láttam. fel is vettem demora, de csak 2 kis fájl van

DJ Skyline
na az én kártyám 61-et nyomat...igaz én nem 1280*xy-os felbontásba játszom!

Amennyiben?

0ppika
Szerintem ez a tesz igen messze áll a valóságtól.

http://epica.nl

ricsi1
kösz😄

Egyetertunk.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

zaki
jöhetne már a zúj patch

Dietrich
Ja már látom mi ad okot a félreértésre. 😊))
Kimaradt egy betû!! Tehát:

TesztelTek...

Dietrich
Nem.
Én csak ma olvastam.

Te írtad a cikket? Elég szép meló lehetett...

Dietrich

Dud [OBI]
Totál vicc már ez az egész ami a PB körül megy... Eddig ilyan tapasztalatom nem volt a PB -s arcokkal kapcsolatban, de most nagyot csalódtam bennük...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dietrich
Reggelt.,

Én még ilyet nem pipáltam. Akartam menni multira és mikor az ASE csatlakozott egyszerûen visszadobta a gamet. Gondoltam fasza telepíthetem újra, hogy menjen rendben. Döbbi ekkor jött ugyanis letöröltem a játékot az összes magyarosítással együtt és mikor telepíteni akartam uninstallozni akar. Na mondom ez nem frankó....gép kikapcs újra bootol, beraktam más játék cédéjét (ami tuti nincs fenn a gépen)erre nem az install hanem uninstall jelenik meg. De bármi más játéknál..asszem op.rendszer install lesz.

Hamed
Fontosabb kupameccseken van admin a vitás eseteket (szerver, oldalválasztás) eldöntendõ. Plusz hangulatos meccsbeszámolókat olvashatunk utána😊
A válogatott játékosok meg a jobb klánok jobb embereibõl kerülnek ki, akik rendelkeznek eredeti játékkal és elég szabadidõvel gyúrni a meccsekre. Legalábbis bf-ben így ment a dolog.

Yoéjt

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Pano
😊 Szvsz legelõbb csak pénteken kapjuk kézhez. Bár, én rengeteg kellemetlen tapasztalat alapján már nem hiszek a játék kiadóknak és fejlesztõknek.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ReTeK
1.4 ? vagy erre a hétre már 1.5 van beígérve

Dietrich
fociban vagy más sportban kikbõl áll össze egy válogatott?
ugyanúgy van itt is. a jobb klánok legjobb embereibõl, gondolom.