Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nálam vmivel problémázik,h nincs meg pedig megvan!!!
mit lehet csinálni?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://epica.nl
Egyébként tegnap elég érdekes dolgot vettem észre a landoron. Hurtgen ment, már nem emlékszem az illetõ nevére sajna. Killcam-ben láttam, hogy egy lövést adott le az illetõ bar-ral, én meg full életrõl padlót fogtam, úgy hogy nem is fejlövésként írta ki a frag-et. Tuti egy skuló volt mert hallottam, és figyeltem a tárat 19 golyó maradt benne. Remélem csak vmi bug volt, tudtommal a bar felsõtestre nem halálos egy lövéssel...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Szóval aki már alig vonszolja magát /elvileg/ az ne futkosson már ugy mint aki sértetlen...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

akkor én is leborulok a székrõl amikor nézem a Killcamot,és marad egy icipicike kis életük engem meg leölnek!

elõzõ héten???akkor már bármikor kijöhet...figyelni kell a callofduty.hu-t,vagy a codfiles.com-ot!😛
nekem a bagázs fele csít gyanus volt...jó lehet azért mer' mégcsak 2 hete nyomom a CoD-ot neten,de akkor is!😛

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Kimaradt egy betû!! Tehát:
TesztelTek...
Én csak ma olvastam.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Én még ilyet nem pipáltam. Akartam menni multira és mikor az ASE csatlakozott egyszerûen visszadobta a gamet. Gondoltam fasza telepíthetem újra, hogy menjen rendben. Döbbi ekkor jött ugyanis letöröltem a játékot az összes magyarosítással együtt és mikor telepíteni akartam uninstallozni akar. Na mondom ez nem frankó....gép kikapcs újra bootol, beraktam más játék cédéjét (ami tuti nincs fenn a gépen)erre nem az install hanem uninstall jelenik meg. De bármi más játéknál..asszem op.rendszer install lesz.
A válogatott játékosok meg a jobb klánok jobb embereibõl kerülnek ki, akik rendelkeznek eredeti játékkal és elég szabadidõvel gyúrni a meccsekre. Legalábbis bf-ben így ment a dolog.
Yoéjt

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

😄