Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Na végre csakhogy kijott😊

sazl : c

Dud [OBI]
Igen az összes -- és az összes OBInet elõfizetõ szervere is updatelve lett.

Jó játékot kívánunk!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dichter
Én voltam

Aha,HQ is 1.4 már,legalábbis az ASE szerint...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
na már fenn is az 1.4-es pacccs!😛

Remélem este nem az lesz, hogy 200 ember próbál 2 szerverre belépni. Esetleg akinek van rá napközben is lehetõsége megnézni, beírhatná, van-e már más 1.4-es magyar szerver is.

Bocs, melóból nem tom megnézni: ez a Mohis HQ-t is jelenti?

Jó ez az IW-s brigád... Egy hét késés pedig szerintem semmiség a tobb hónapos csúszások világában.

Én meg is venném gondolkodás nélkül. Ez a game van annyira jó. Sõt asszem mindenképpen megveszem, ha kicsit olcsóbb lesz...

zaki
elõbb (kb fél órája) kivel játszottam eggyütt? Dietrich vagy Dichterrel? keverlek titeket 😊

Dichter
Ebben nincs vita. Abszolút ruszki map. (mondjuk ezt 15 percnyi játék után mondom) ppsh-val leszórsz mindenkit, aztán jónapot. tunkerek, és ptb-s játékosok álma. De nekem is tetszik.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
hogyne, ha nekem is ment, akkor biztos

wEEn
Ezt nem hiszem el! Komolyan mondjátok??? Kijött a PB? Hát sajna akkor ma nem tudom kipróbálni, mert ma ünneplésképpen leiszom magam
Aki próbálta már az meg tud nyugtatni: megy biztonsági másolatos CoD-dal is, ugye?

zaki
elõbb nekem is volt szerencsém kipróbálni (gondolom nem mondok neked újat ezzel 😄). jó kis map 😊 sztem eza legkisebb, az 1ik bomba alul van a bunkerben, másik kb 15-20 mp-nyeri tõle az emeleten 😊 eléggé ruszkimap sztem. majd német oldalról is kipróbálom, hoyg jobban megismerjem a mapot. van egy pontja a pályának, ahol nagyon komoly kis hent alakulhat ki, vége felé már megaláltam a helyemet 😊

Kandurex
Na jó lesz ez. Talán már játszani is fogok...idáig nem akartam, de most, hogy van PB...hmmm...JÖÖÖÖVÖK FIIÚÚÚK!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dietrich
"es updatelik is majd rendesen."

remélem én is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Thx!

Végre itt a PB!!! Minden kiderul es mindenki derul, ahogy mondani szoktam.
Remelem telleg minden cheatet szurni fog, es updatelik is majd rendesen.
Ha megjott atti a cod agy, kemeny teszt lesz hogy tenyleg muxik-re rendesen.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

ReTeK
thx

Pilu OBI
Letölthetõ 1.4:

http://obi.servegame.com/files/CoD_1.4_Patch.exe

Intall után a Multiplayer optionsban a PB-t Yes-re kell állítani.

zaki
IGEEEEEEEN, MEGYEK IS KIPRÓBÁLNI, THX

Pilu OBI
Az osszes -- szerver, beleértve az OBInet-eseket is, az 1.4-es patch és a PunkBuster társaságában fut.

Jó játékot.

ReTeK
Enemy territory CD KEY

zaki
az a jóóóóóó, mostanában úgyis csak a nácik ellen nyomulok

ReTeK
véégre

Dichter
Megnéztem én is. Szerintem a legkisebb map amit eddig láttunk. A ruszkiknak kb 30 métert kell megtenni az egyik célponthoz. Nagyon nagy darálások lesznek itt ppsh-val.

Eisenhower
az uj pálya a legutso a listában^.^ én is nehezen találtam meg^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Felraktam ezt az paccsot. Próbálnám az új pályát lokálban. De nincs! Sõt az elõzõ paccsal kiadott két másik pálya is eltünt. Valakinek valami ötlete?
Dichter
Nem koppintottak, hanem megvették a jogokat az IW-ék

zaki
végreeeee

Dietrich
Ez nem jó link.

Talán ez jobb

Dietrich
1.4 patch

Végre lehet felpeccselni a szervereket, a jobb játék érdekében! (remélhetõleg a csiterezések lejjebb mennek)
Túl sok bugfix meg egyéb javítás nincs benne (összesen 7 db)

Dietrich
Hihi én hoztam ide a hírt.

VÉGRE KIJÖTT A 1.4 PATCH BENNE A PB-VEL!

nézzétek

Dietrich
Õsztõl lesz egy kieg. "Market Garden" címmel. Nem is tudom melyik film adhatja az ötletet hozzá. 😊

De igen, és ha jobban megnézed a normandiai pályákat az elit alakulat c. sorozat helyszínei ihlették. Ezt csinálták a mohaa-ban is, fullra lekoppintották a ryan közlegény megmentését a partraszállós résznél.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

M313R
Enemy territory, Americas Army.
Kellenek az ügyes emberek ahhoz, hogy a tört szervereken levõ összes player GUID 0-ja ne legyen probléma a PB számára, dehát ha F2K szerveren fut a GUID-os admin bot probléma nélkül, akkor talán a PB futtatásást is sikerül megoldani...

►►^._.^◄◄

most láttam az ellenség a kapuknál c.filmet.az orosz küldiben a sztálingrádi csatában nem a filmrõl mintázták a pályákat? igen gyanús

ReTeK
egy játékot mondj amiben a PB ellenõrzi a cd kulcsot (Q3A,BF42,SOF...stb 1ikben sincs ellenõrzés)

Öhöm...,azért ezt a cd-kulcsos dolgot én nem feltétlenül támogatnám...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dichter
Meglenne az elõnye annak is. Mármint ha CD-kulcsot is ellenõrizne. Drasztikusan visszaesne az anyázások, meg hasonlók száma is. Nem kockáztatna egy egészséges "kurvaanyádért" senki egy bant. Örökre. Szóval jó lenne, ha nézné a key-t.

tenshin
alkesz. 😊 ahelyett hogy atvaltanal pisztolyra es oromodben innal viszkit. 😊

http://www.zoobies.net

zaki
attól rosok én is...

tenshin
akkor lesz szopas, ha a PB kozpontilag ellenorzi a cd kulcsokat. onnantol kezdve muszaj lesz megvenni, bar sztem erdemes is...

http://www.zoobies.net

Dichter
Burzsuly 😄 Engem kedves klántársad beszélt le róla, egy közös Media-Marktos séta közben.

Eisenhower
hát én ilyenen nem gondolkoztam amikor megjelent europában meg is vettem^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

wEEn
Már hónapok óta nézegetem a boltokban a CoD gamét, mert erõsen gondokodom rajta, hogy megvegyem (valahogy az elõzõ eredetim elveszett és most csak a biztonsági másolatom van meg), de sehol nem találtam (pedig munkámból adódóan meglehetõsen sokat járom az országot). Viszont múlt héten asszem a Kecskeméti Metroban találtam 1db-ot belõle. Sajna szerintem mégmindig drága 10e fölött volt, ami már magában elgondolkodtató, de amikor a kezemben forgattam és végigondoltam, hogy se hire se hamva a PB-nek, akkor úgy döntöttem visszateszem a polcra. Én sajna már nem látok reális esélyt arra, hogy a nyugdíjazásom elõtt kijöjjön a PB . Addig húzzák, hogy mire kijön már a kutya se fog CoDozni...

Nem is mondta

ricsi1
ahhoz nem kell csiternek lenni

Dietrich
Ez jó párszor megesik velem is. Én olyankor egy adag whyskit tolok az arcomba mert különben a klavim látná a kárát. 😊