Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
iszonyat nagy mészárlás az uj map

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dichter
EZ KIB@XXOTTUL NAGY 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

rezsofiz

sazl : c

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Punker
rég nem röhögtem ekkorát

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
LOLLA___

ranGer2
Lenyúlod? miért olyan jó poén?

Punker
ezt ha nem haragszol lenyúlom

ranGer2
Hát jah mit vártál? Ilyen világban ahol a limonádéban mesterséges szinezék van a butorápolóban meg valódi citrom kivonat...

DJ Skyline
az aimbot readme-re jujjogtam!😛

ranGer2
Ne nekem jujjogjál hanem annak aki beszúrta...

ranGer2
mi júúj?

DJ Skyline
júúúúj!

ranGer2
Az Amibot readme volt és 1.4 hez....

DJ Skyline
igen!

jaja szentem is ez a hiba

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punker
engedéjezted a PB-t a multioptions-ban?

DJ Skyline
plíz help ha valaki tud a #14297-re!

Nekem ugy tünt még a 1.3-hoz mõködõ volt,legalábbis a 14289 idézete erre utal.Már ha jól értem,de nem biztos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

0ppika
Mi a manó? Már van a PB-t megkerülõ cheat?

http://epica.nl

DJ Skyline
miért kapcsol szét mindíg?
ezt írja ki!

ricsi1
de link is volt hozzá...

asse rossz

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

rezsofiz
aimbot readme volt.

feltételezem aimbot link különben nem szedték volna ki

0ppika
Mi volt az?

DJ Skyline
köszi szépen!

DJ Skyline
mi volt az lemaradtam!?

ricsi1
codbot-v1.04.zip - taurine's Call of Duty aimbot v1.04, for CoD v1.3

de igazat beszél

ricsi1
remélem!

Nem olvassatok el az istennek sem? A csit verzioja az 1.04 ami a 1.3-as peccsel ment.
ricsi1
komolyan mondom megnéznék egy olyan servert ahol csak csiterek játszanak...

ranGer2
Nem vagy egyedül kurvára elbaszta a kedvem...

rezsofiz
Na jó,nekem itt es most elegem van ebbol

ricsi1
áhh mér nincs ott fent az 1.4??

ricsi1
hát bazz én berosálok...de te ezt honnan tudod HE?!

ricsi1
konzolba írdd: connect (IP)
a szerver ipjét megtalálod itt

ubi
gratula
ranGer2
Hát ez UNDORITÓ!

ricsi: ha az 5-ös beta merciless van fenn annak mûködnie kell, ha a letöltést kikapcsolod.
vpk-n és a német szerveren amit írtam azon is simán játszunk a haverommal.
DJ Skyline
Lenne 1 láma kérdésem!
Most hogy kijött az 1.4-es pacccs,az ASE-bõl nem tudok felmenni,mert kiírja hogy kapcsoljam be a Punkbustert...hogyan lehet I.P cím alapján kapcsolódni a játékban?vagy lehet egyátalán?és hogy találok meg magyar szervereket,mert leszûkítem a keresési feltételeket,meg minden de úgy sincsenek meg amit keresek!
leginkább ezt keresem:
--COD S&D 1.4 obi.servergame.com

0ppika

A legutóbbi windows reinstall után nemtettem fel újra a játékot, a pachenek ez meg nemtetszik. A játékomat meg pont ma adtam kölcsön.

Bandew
Óóó a francba!!! Lejárt az én kis cheater korszakom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ricsi1
már ideje lenne!

Punker
mikor lesz végre 1 új HQ szerver????????????

DJ Skyline
LOL

ricsi1
1.5 mikor lesz?

Viharmadár
HunPlaNetClan szervere is 1.4-en fut !!!!!