Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
Na megy újra! Elnézést a kellemetlenségért!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Az egyik portunk és a venti szerverünk beadta az unalmast... A hiba javításán dolgozunk... Türelmeteket köszi!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

cod v1.4 es punkbuster & wallhack ->

http://www.iwnation.com/Forums/index.php?showtopic=6984

A PB ahogy lathato meg nem szur mindent.

Elvileg kell meg par het hogy minden csitet szurjon. Remeljuk igy lesz.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

zaki
elõbb Harboron 2 palit is kivágott a punkbuster, milyen ciki lehet má nekik, és van pofájuk utána még bejönni játszani, hogy látszik, hogy cheatelni akartak

Dietrich
Engem meg most az sg fórum 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Bandew
Eddig 3 csáveszt is kidobott nálam a Punkbuster!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pano
A legtöbb csíter a jól bejáratott szerverekre megy 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
Ahova engem beengedtek a szerverek általában (nem azt mondtam, hogy egy se)de jóval kevesebb volt belõlük.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Itt írták korábban hogy másolt cuccal is simán müxik.

Pano
Szerintem meg több, mert a külföldi scenek nagyobb létszámuak, ebbõl adódik, hogy inkább több a cheater

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
Ja akkor nincs trójaid. 😊
Én nem használok semmi buheráló progit.

Bandew
F2k még mindig 1.3-as.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pano
Az új PB-be már be van építve a cd kulcs ellenõrzés ami kapcsolatban áll a játékfejlesztõk master szerverével. Mindegyik legyártott eredeti cd kulcsnak van egy generált punkbuster id-je amit a pb kezel és ellnõrzi, hogy eredeti-e a játékod. Ez az üzenet általában ekkor szokott jelentkezni (ha a szerver oldalon nincs kikapcsolva vagy megkerülve a pb), de persze más miatt is lehet.

Punker
UD olyan mint a SETI az összes szabad proci kapacitást használja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
mijaza UD?
nem kellene ha csak netezel, mert akkor gebasz van.
ha közben letõltesz meg esetleg cd-t írsz sem megy kb. 60% fölé.

Punker
nekem mindig 100%-n megy bár nekem fut az UD 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
egész pontosan "CPU használat"

Dietrich
ctrl+alt+del...hány százalékon megy a procid? Ha 100% akkor tuti a trójai...

Dietrich
Na most a tippem a következõ.
Ha 1.4 szerverre akarsz menni törölj ki minden nem odaillõ pk3 fájlt (tehát amik nem a játék installkor keletkeznek)és úgy menj vissza arra a szerverre de engedélyezd az automata letõltést. Majd jelezd mire jutottál.

DJ Skyline
na bassz erre meg 2x megy el ez a szar!
egyiket kéretik törölni!

DJ Skyline
wáááááhhhhh...idegeltek itt!😛PPPamúgy is belassult a gépem mint állat,lehet hogy vírusos is!😞((

DJ Skyline
wáááááhhhhh...idegeltek itt!😛PPPamúgy is belassult a gépem mint állat,lehet hogy vírusos is!😞((

ricsi1
nincsene csak mondom😄

DJ Skyline
melyik mond meg és rögtön kiszedem!

Én pont ezt tettem,miután a HoB-al szenvedett,és teljessen jol megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
yeeee

ricsi1
áá
ott a csiterprogi!

Hát igen,valószinû hogy ezek közül zavar be valami...

DJ Skyline
lehet hogy az lesz hogy reinstall az egész CoD-ot,kipacccs az 1.4-el,és kikapcs azt a menü pontot hogy endgedéjezze a letöltéseket!

DJ Skyline
bevolt kapcsolva az a cucc hogy minden modot engedéjez,hogy letöltsön a multy menüben asszem...na most az 1 csomó szart letöltött amikor elõször akartam játszani a neten
ezeket szedte le:
LandorMeierMod
___Blood.pk3
___f2K_Realism13-5.f00d94a5.pk3
___f2K_Realism13-5.pk3
___f2K_Realism13-6.pk3
___f2K_Realism13-7.pk3
___OBI_1.pk3
asszem ezek is:
pak7-8-9 -is
portvillage.pk3
user_Demolition.pk3
user_Ravir_admin.pk3
user-MPSH_reDot_xhair_CoD.pk3
zzzcode.pk3
zzzpamv104c_v13.pk3

ricsi1
bunkbuster az ám..
P

Na most pl engem a Heat of Battle mod-al,ami nekem fent volt, már nem engedett fel játszani,szóval az ilyen extra dolgokkal szerintem nem árt vigyázni...

DJ Skyline
de nincsen csíter progim!
ezek vannak összvissz a CoD mappában!
1x
2x

BunkButer az micsoda?

LOL 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
szedd ki a csiter dolgokat a jaték mappájából. 😊)

pasz.

Dietrich
Legyen igazad.

DJ Skyline
valakinek van valami ötlete még a #14297-re?

DJ Skyline
az volt bekapcsolva!

Dietrich
vazze ûlj le és nyogodtan írd a hülyeségeidet.

aimbot, walhack...csíter progik. Te annyira lamerluser vagy a gamet illetõen hogy még ezt sem tudod. A II. VH-ban kivégeztek volna téged agyhalál miatt. 😄

ricsi1
nézd meg a multiplayer optionsban a legalsót(BunkButer)legyen yes en,mást nemtok

ricsi1
pontosan.

Hát nem tudom,ez az idézet elvileg a kiszedett hzzászólásból van:
codbot-v1.04.zip - taurine's Call of Duty aimbot v1.04, for CoD v1.3

Na most eszerint az én meglátásomban ez az aimbot 1.04-es verziója,ami a CoD 1.3-as verziojával mûködött.

De ha nem igy van majd ugyis mondják...

DJ Skyline
de az a helyzet hogy mielõtt felkonnekteltem a szerverre a konzolbol azelõtt bekapcsoltam!

ricsi1
amit elõször írtam TE!

ricsi1
az nem csiterprogi vazze!
az aimbot 1.4 es verziója...

DJ Skyline
nane...majd én csítelek aki csít nélkül olyan mint 1 nagy LOL,nem hogy csíttel...nincs fenn semmi más az 1.4-es paccson kívül!akkor mi lehet a baj?

Dietrich
Ez LOL! 😄D

Szóval alig pár óra és már meg is jelent az újabb csíter progi. Pár napot gondoltam...így megint nem sok értelme lesz magyar szerverre menni.
Ahogy rendbe jövök anyagilag megveszem eredetiben és megyek külföldi szerverre, ott %-os arányban jóval kevesebb a csíter mint nálunk..

ricsi1
jah..nem is hanem mert taláált nálad csiter progit!

ricsi1
angolul tudnám,de sztem mert nincs beállítva a PB multi optionsban rakd YES re