Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az az állapot, hogy a szerver 1.4-es még nem jelenti azt, hogy a Punkbuster mûködik.
Sok szerveren látom, hogy 1.4, de a PB nincs bekapcsolva. Azokon a helyeken ugyanúgy mûködnek a régi csítek, és itt meg jönni fognak a fórumon azzal, hogy 1.4-es a szerver és ott aimbotolt meg WH-zott xy.
Tessék bekapcsolni a PB-t!!!
ASE userek láthatják a szerverinfóban:
sv_punkbuster 0/1
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Szerintem ilyeneket írtak: "szerencsétlen f**z, nem látja a marhája a bombát..." 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem most az új gépre ment a mani ami nem volt betervezve viszont az eredeti game igen. Sebaj majd 1 hónap múlva..
steam, origin: ACE_hun

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Érdekes, hogy a legtöbb játéknál a default szerverbeállításokat kedvelem, de cod-ban sztem sokkal jobb játékélményt adnak ezek az apró modok. 10% hp-val is bele lehet menni f2f tûzharcba, mert sok ember még mindig csak néz ha kilövöm a csúzlit a kezébõl, és nem kapja elõ a kis stukkert. Persze ez fordítva is igaz, sok játékos felmenõi csuklottak már a landoron 😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
De én már csak az egyszerû dolgokat szeretem.Dir-dur,meghalt megyünk tovább.
Ehelyett engem lelõttek,õ ott csapkodott össze vissza,persze miután én már meghaltam azután egybõl beleereszetett egy sorozatot.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

aha...hát,persze...hihető volt
Miért nem lehet ezt a hülye puskával leütést elfelejteni?
Egyrész eléggé megalázó a "leütött" szempontjábol,szerintem,bár ezen lehet vitatkozni.
Na de mosta következõ történt.
Bemasirozok egy szobába,szembõl egy társam érkezik,az ablakban egy ellen,nekünk háttal.Én már emelem rá a fegyvert,de a társ odarohan és a puskatussal kísérletezik /én nem merek lõni,nehogy öt végezzem ki esetleg/,persze nem találja el,de az ellenfél észreveszi persze,elfordul /én még mindig nem merek lõni a saját ember miatt aki ott vergõdik körülötte/ és persze engem észrevéve azon kilõ...
Reakciómat szerintem a szomszéd is hallotta,ami igy éjfél felé nem biztos hogy pozitív.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ha mégegyszer hozzá akarom adni akkor pedig kiírja ,hogy már van ilyen.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
feltettem az 1.4-et és eltûnt az összes szerver a kedvencekbõl ez miért van?
hja és ha újet akarok felvenni akkor az sem jelenik meg pfff
help