Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.speedlan.hu/~bbrain/CHEATERS/wh14.jpg
Ez csak 1 azaz egy wh teszt volt, van legalabb 4 kulonbozo wh software.
Ahogy az varhato volt a PB nem tokeletes.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
steam, origin: ACE_hun
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy player Rocket-en nyomott egy 41-6-t.
Khmm...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De várjad csak...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szerverüzemeltetõ kollégák, akik upgradeltek már 1.4-re:
Az az állapot, hogy a szerver 1.4-es még nem jelenti azt, hogy a Punkbuster mûködik.
Sok szerveren látom, hogy 1.4, de a PB nincs bekapcsolva. Azokon a helyeken ugyanúgy mûködnek a régi csítek, és itt meg jönni fognak a fórumon azzal, hogy 1.4-es a szerver és ott aimbotolt meg WH-zott xy.
Tessék bekapcsolni a PB-t!!!
ASE userek láthatják a szerverinfóban:
sv_punkbuster 0/1
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Patch felrakása után (akinek fénymásolt a game) újra kell rakni az sp.exe fájlt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az 1.4-es patch-hez /mint ahogy eddig egyikhez sem/ nem kell új crack.

😄DD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
.
Lehet hogy egy másik topicba akartad írni,nem?
sazl : c
CoD Animal