Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Ez lol. Ezt használni fogjuk minden waron.

Dichter
Akkor van egy jó hírem. Van egy wolfos Dietrich is 😄DDD

Bandew
Vazz amiota fenn van az új patch tök magasak a pingjeim. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pilu OBI
Lehet csinálni:

rcon pb_sv_plist

innen kinézed a páciens PB_ID-jét
utána

rcon pb_sv_getss PBID

Szerver pb/svss mappába kerül a kép
webre kiajánlani és lehet nézegetni

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dietrich
nem.
multiban csak a codoztam eddig, semmi mást.
A szimulátorokat szeretem még.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Dietrich Regisztráció idõpontja: 2004. 01. 22.

Te nyertél. 😊

nekem is bár a nick ötletét nem te adtad. 😊
spektrumon ment egy dok.film róla.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Te nem wolfoztál?

Dichter
Dichter Regisztráció idõpontja: 2003. 11. 20.

De nekem jól van ez így. Aki nem tud minket megkülönböztetni, az tanuljon németet 😄D

Dietrich
Én én vagyok, õ meg õ.
😊)

Asszem én voltam elöbb itt, de lehet hogy nem. 😊

nem nehéz lelõni, ha tudja mikor hol hogy fogsz kijönni

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter
írja lassabban. És igen, én vagyok, akit megtiszteltek ezzel, hogy legalább már a szavazásban benne vagyok.

ricsi1
te!

ricsi1
akkor te vayg ott vayg a másik drichter?

Dichter
Aha, megtaláltam. Nehéz volt, de nem magamra szavaztam 😄D

ricsi1
a fenti linken megtalálod !
ú

Dichter
És hol lehet szavazni? 😄

ricsi1
szal te voltál?amúgy téged akartalak írni de mittom én melyikõrök melyik..

Dietrich
És hol szavaztál AMÚGY? copyright by Marcsi 😊

Dietrich
Én csak felvetettem, hogy azol akik ide írnak és már jó régóta 1x egy közös hentelésre jöjjenek össze valamelyik szerveren.
Gondolom technikailag (hogy mások ne zavarjanak minket)valamely war szaerveren lehetséges lenne. De mondom csak 1x próbaképp.
Én kitûnõen tudok rohamozni éás hátast dobni. 😄

ricsi1
hát,hogy ki legyen all star klánban benne,de lehet gogy
dietrich volt?!

Dichter
Most jöttem haza, és ma még nem ültem gépközelben. Most meg újrarakom a windózt, szóval kb 10 felé leszek újra elérhetõ.

Dichter
Köszönöm szépen. De milyen szavazáson, és hol? 😄DD

Dietrich
Tudom csak ennyire nem látszott...vagy a jobb gépemnek köszönhetõ, mint a korábbinak hogy most ennyire feltûnõ lett nekem.

Alkatrészek átlógtak korábban is azt már nem is említem.

Hamed
Pedig az aimbotot állítólag megfogja. És ez a legfontosabb. Hajára kenheti a csíter a wh-t ha nem tud lelõni.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Ez eddig is így volt, a torkolattûz az 1.0 óta bugos. Ráadásul még mindig átlógnak a testrészek, és a hitbox is.

ricsi1
DICHTER:rád szavaztam

0ppika
Ez eddíg is így volt.

http://epica.nl

Dietrich
Na csak bejött sajna amit vártam....3 nap és a pb nem ér semmit..annyi sem kellett.

Dietrich
Nem tûnik bugosnak az 1.4? Én állok a fal egyik oldalán a jenki lõ a másikon és látom a torkolattüzét. nem is kell ide wh 😊

Dietrich
Persze lehet ezer más oka is, de megnéztem a pingem és az nem volt magas.

ReTeK
phaaaj ez a kék engine hibája a kölön kezelt dinamikus ojjektumok, kár hogy erre annak idején nem gondolt kermek
bácsi, igaz õk uttörõk voltam meg kellett ez az optimalizálás a sebesség miatt... ez már ilyen marad
Talán néha a pálya alá be kellene véletlenül generálni egy fake játékost, aki rálõne az repülne

én meg amikor szóltam egy srácnak hogy ugyan kapcsolja már ki a wh-t (mert feltûnõ volt killcambe,hogy tudta hogy mikor ugrok ki az ablak mögül) még nekem kezdte el nyomni a sok iq harcos a hüyle scriptjeit... az ilyenek megnyalhatják a bal herémet...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ranGer2
Húú de kurv@ ideges vagyok...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

rezsofiz

sazl : c

ranGer2
Semmit nem ér az egész!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
B@SSZA MEG!

zaki
jesszusom, felmentem játszani az 1ik hazai dtm szerverre, minden 3. ember aimbotozott, lol...

ranGer2
Akkor szart se és a PB és csak lassitja a gamet?

tmk
a fel fedezett csiteket el kell juttatni pb fejlesztõinek hogy a köv pb-ben már azokat is zsûrje

aha...hát,persze...hihető volt

Hamed
Kicsit utánanézegettem én is mik voltak/vannak, tényleg beszarás. Nemtom mi igaz, de ez a csóka itt elég komolyakat írt: cheatpolice fórum

Meg pár kép régebbi wh-ról meg egyéb gusztustalanságról. Komolyan akinek így élvezetes a játék, hát...
kép1
kép2
kép3

Na nem pakolok többet, 9-ig van. De jó lenne, ha itt is lehetne screenshotot csináltatni a pb-vel játék közben

Na igen de ugye mivel ez hatalmas elony, FOLEG waron, sokan nem szegyellik magukat hasznalni.
De csak varfjunk sztem 1-2 het esa PB ezt is szurni fogja.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Bandew
Nem grafika miatt értettem azt, hogy romolna a játék, hanem maga a játékélmény, hisz elõre tudja ki hol van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nyugodt lehetsz benne, ment a PB a szerveren termeszetesen.
Nem sok ertelme lenne panikot kelteni, azonkivul szerintem engem eleg jol ismer mindenki, nem szoktam hulyesegeket kitalalni mar sry.
De a kovetkezo tesztnel a kedvedert az is meglesz.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Hat igen...sajnos ez olyan hogy ki be tudod kapcsolni, tehat meg csak a jetek elvezete sem romlik.

Egyebkent 2 naponta megnezzuk, kivancsi vagyok mennyi ido mire tenyleg jol fog mukodni a PB.

Mighty
Nem látom, hogy PB futna-e a serveren....

Legközelebb ird be konzolba: pb_ver
Aztán úgy csinálj screenshotot, hogy látszik a konzol is.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ebbõl is látszik hogy a WH-t használók mindent alárendelnek az eredményességnek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bandew
Így aztán nagyon élvezetes lehet a játék. Pfff...

zaki

HuAn82
f@sza...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ilyen a WH? pff