Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg akárki más ha találtok csitet ami müxik pb alatt elkell szépen küldeni a filét meg esetleg screenshotot és lesz rá orvosság

murd küldjétek szépen ezeket a wallhackokat a pbnek. www.evenbalance.com a cimük megfogják csinálni 😊

Dietrich
Thx.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ha nagyon akad nyomni kell pár reconnectet és jó lesz. Ugyan ez szokott lenni rtcwben is van mikor csak 3.-4. /reconnect re lesz jó

Dichter
NFSU-hoz kell egy multi/LAN patch asszem az itteni NFSU topicjának a címsorában (nálunk link a cod.hu oldalra) elmagyarázzák.

ricsi1
hát..úgy látom nem csak az OBI szart be😞a többi nagy ping a letöltés miatt van)

Bandew
Hát, sajna én nem tudok ebben segíteni neked, de én úgy tudom nem kell hozzá semmilyen program.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dietrich
Lenne egy kérdésem.

Hálózati dologban nagyon lúser vagyok....a gyerekem nyafizott hogy szeretne a barátaival játszani a két gépen egymás ellen.
Adott a két gép és háló kártya, crosslink kábel. Kell-e telepítenem + szoftver dolgot pl. cod ügyben vagy NFSU játéknál?
Azt tudom, hogy mindkét gép ip címét kell keresni majd.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
mostanában elég sokszor szarnak be az OBI szerverek!

Dietrich
Szerintem õ sem már. 😊

Nekem is akad az 1.4 patch óta, viszont a frag listát nézve elég sok volt tegnap este a 2-8,3-12 az ismert régi pályákon. 😊

Dietrich
Megtanulom, hogy milyen pálya de nagyon ütõs.
A svédek szoktak hasonló custom mapokat kitalálni mikor fedezék szinte semmi mert a szoba minden oldalán van egy bazi nagy lyuk épületen kívûl pedig nem nagy fedezékek vannak.. 😊

Dietrich
Miért szerinted hol írjam le hogy tetszik a map vagy sem? Hardver fórumba?....

Bandew
Kösz már megoldottam, csak újra kellett indítani a Windowst. Fene se érti, de talán Bill Gates igen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ricsi1
166 hangfájl hiányzik,vgay rossz törlés asszem ezt jelenti

Hamed
Nemtom, nekem semmi problémám nincs az 1.4-gyel pedig egyszer volt eddig felrakva a játék, amikor megjelent, mivel okos ember lévén töröltem az iso-t, hogy úgyse fogok annyit játszani ezzel 😄D

Még csak nem is lagzik, fps is ugyanannyi, mint eddig. Ezt a web-es screenshotos mókát meg néha kipróbálhatnák az adminok, az ördög ugye nem alszik...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ segíccsen valaki! Nem tudok jáccani!!

Bandew
Nem tom mi baja lehet ezeknek a hangoknak.

Bandew
Újratelepítettem a CoD-t és most nem akar elindulni. Ezt írja ki:
166 sound file(s) are missing or in a bad format

Bandew
Nekem is akad, és a pingem is 3x akkora lett mint elõtte.

ranGer2
jah nem neked ment ez hanem akik a PB-t csinálták meg az 1.4 et... szóval:ezt nekik!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Sok embertõl hallottam már hogy mióta fent van az 1.4 akad a game! KURV@ IDEGESITÕ!! semmi haszna ennek a szarnak.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

0ppika
Ja, nagyon szar, kezd elegem lenni az egészbõl. Úgy mozognak az emberek mint valami 80 éves mozgássérültek. Fekve nem lehet fordulni semerre, meg úgyvettem észre, hogy fegyverváltás, vagy töltés közben sem lehet guggolásból felállni, vagy fordítva.

http://epica.nl

ricsi1
mit?

ricsi1
szar az egész,nekem akad

ricsi1
jah a FIKA...azt tudom..

Bandew
Nem tom ki hogy van vele, de az új patch iszonyat sz@r leszámítva persze a Stalingrad pályát. :-)

Bandew
Fiatal kaktuszok
Semmi szervezettség nincs ebbe klánba azt vettem észre. De hát mindegy. :-)

ranGer2
BUGOS az egész kezd mostmár elég idegesitõ lenni...

ranGer2
bazze! én próbáltam kiiktatni a határt 60 fps de csak az 1.3 ban sikerült normálisan... itt már sípol meg baszakszik ha megpróbálom....

ricsi1
mik nincsenek ebben a játékban,most csináltam:

ricsi1
mályik klánnnka vagyol tagja?

Bandew
Na f@szom. Most alázott le minket az RT klán. 3-an voltak mi meg 5-en. pfff...
Mi tényleg nagyon bénák voltunk, de azért õk gyanúsan jól játszottak. Sajna nem volt killkam, pedig nagyon megnéztem volna egyes halálaimat.

Mighty
Hopp rosszul irtam!

pb_sv_autossfrom ez az ertek az, ami utan screenshotot ker a server a klienstol. (teszem azt 60-ra allitod, a serveren vannak 10-en es 10 percig tart egy menet, akkor a server 100 kepet kap!!! szoval ovatosan)
pb_sv_ssdelay (ha nem nulla, akkor egy veletlenszamot valaszt 0 es a megadott ertek kozott es csak az az ido letelte utan kuldi el a kliens a servernek a screenshot-to)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
rcon pb_sv_getss (minden jatekosrol csinal screenshotot)

Mighty
Minden parancs elott persze rcon!

Mighty
Gondolom ismered, de azert leirom:

Server adminoknak (America's Army-ban ez mukodik, sajna a CoD-hoz meg nincs PB manual):

PB_SV_AUTOSS 1 (ezzel lehet bekapcsolni az auto screenshot keszitest) (0 kikapcsolja)
PB_SV_SsCeiling (eltarolhato kepek felso hatara, erdemes 2-3000-et megadni)
PB_SV_SsFloor (eltarolhato kepek also hatara) (erdemes 1-et magadni)
PB_SV_SsHeight kep magassaga (default 240)
PB_SV_SsWidth kep szelessege (default 320)
PB_SV_SsSRate (1,2,4) Ezzel lehet megadni, hogy minden elso, masodik vagy negyedik sort tarolja a kepbol
PB_SV_SsXPct A kep kozeppontjatol szamitva keszuljon a kep. (default az 50)
PB_SV_SsYPct A kep kozeppontjatol szamitva keszuljon a kep. (default az 50)
PB_SV_SsDelay (ha nem nulla, akkor egy veletlenszamot valaszt 0 es a megadott ertek kozott es csak az az ido letelte utan ker uj screenshotot a klienstol)
PB_SV_WRITECFG (ezzel lehet fentebbi beallitasokat a cfg file-ba menteni (pbsv.cfg), amit minden server ujrainditasnal vegrehajt.

rezsofiz
Jah sztem is zsir.

sazl : c

Punker
jaja igazi mészárszék 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Én merem állítani, hogy ez az eddigi legjobban megtervezett pálya! Hihetetlenül pörgös, mindenhol rések, nem tudni honnan jön az ellen. Nagyon állat!

jaja jópálya ma végre tudtam rajta énis nyomulni,és télleg eléggé pofás,nemhittem hogy ennyire jólesz

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Bandew
Bazz ezért van a topic!

cement
Ezt most így kurvafontos volt bejelenteni 😊)))))

respect to the man in the ice cream van

Bandew
Nekem is bejön az a pálya. Nekem ezek a nagy nyíltterû pályák nem jönnek be.

Dietrich
Nekem tetszik.
De van amelyik nem pl. az utcai annak se tudom a nevét (HQ pályán van)épp hogy kilépek a romokból (vagy ki se kell lépnem)már halott vagyok. De a rádiót így is sikerült 48. rohamra elfoglalnom. 😊

Bandew
Az nagyon darálós! :-)

Dietrich
Hi.

Tegnap valamelyik sd szerveren voltam (32 usert bír el a nyavaja tudja melyik volt nem figyeltem)és rögtön egy számomra ismeretlen map volt amin 4. tudtam lenni így is. 😊 Sztálingrádi map asszem...

Dichter
😄

Dietrich
Ez van.
De az enyém szép színes 😊

Dichter
Szerintem VPK. Nagyon sok a csíter, és szvsz az egyetlen magyar TDM szerver. Vagy ha nem is az 1etlen, de a legnépszerûbb

HuAn82
Melyik szerver volt az?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17