Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
sárga tüskék folyamatosan 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dud [OBI]
Tüskék vagy folyamatos?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Punker
megy a lagometer azért mondom hogy lagg

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dud [OBI]
Ez is igaz. A PB mikor frissül vagy ellenõriz, akkor is van egy kicsi lag. De az olyan jelentéktelen, hogy kár róla beszélni...

Dietrich
csak ezzel az a bibi akkor hogy ha folyamatosan lépnek ki és be akkor folyamatosan laggol is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Nekem ezt mondták..
"az akadozas a pb miatt van,akkor frissit,altalaban az elsokorben,utanna marcsak az ujjonan jovoket vizsgalja,ezert a lag."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dud [OBI]
Oké, mikor mehet az elsõ meccs? 😊))

Dud [OBI]
Az nem lag hanem valamilyen grafikai hiba... Nekem egy mondhatom erõs gépem van, de nálam is szarakszik. Indítsd el a lagométert és meg fogod látni.

Punker
mióta 1.4 van sokkal jobban laggol nekem is a game...

Pano
Nem sokáig Dud barátom, mert jön ide is a *GBS* powa

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
😊)

HQ szerver is akadozik nálam a pingem 30-50 között volt 😞
asszem jöhet az 1.5 patch ami kijavítja az 1.4-t 😊

kérem kaccsolja ki 😄DDD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dichter
Krinyo, amiben te bennevagy, az gyanús 😄D

Dichter
Lefeküdtél fél 2-kor, és felkeltél 8 elõt?? Noooooooormális???? 😄DD

zaki
azt

fú... pálinkás jórregeltet.. 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

emberek baktewr ma mindenki kockulni volt vagy mi a szösz????
mondjuk még van a fejembe nekemis meg sötétisvan azért gépelek iyelen szarul de mind1... 😄
wEEn készüljetek a holnapi meccsre! 😄
ja és \m/ metál az ész \m/ 😄

Dietrich
No teszek egy tétova kisérletet, bejutni valamelyik szerverre. 😊

Dud [OBI]
Áááááá csak folyamatos mákunk van! De azért köszi!

Dud [OBI]
Tényleg?

ricsi1
hát..azt gondoltam😄

Dichter
Igen, a csoporttársam. Nem normális egyén 😄D

Dichter
Köszönöm, így értettem egyébként. Már akartam én is válaszolni, de Smoke kolléga megelõzött.

ricsi1
huhh találtam eg yolan DM szervert ahol csak puska van. nagyon fasza!

A kívülállót szvsz úgy érti hogy nem látsz bele minden más klán belsõ dolgaiba a war alatt

Dietrich
Van tört svéd meg finn szerver. vagy legalábbis volt korábban. 😊

Krinyo
miért is gyanus?Ez ugye nem vád akar lenni?

ricsi1
neked osztálytársad flashback?

wEEn
Ebben is biztos voltam különben amikor irtam a mondókámat, hogy ha elmondom h szerintem õk a legjobbak, akkor valaki(k) nem fogják kihagyni h beszóljanak h nyalok
Csak megjegyzésképpen: semmi hasznom nem származna belõle, tekintettel arra h pl még a szerverünket sem tõlük béreljük

wEEn
Nem értelek: miért nevezel kívülállónak? Jóformán napi kapcsolatban vagyok a "gaméval", és éppen az alapján mondtam ezt, hogy már viszonylag elég sok war van mögöttünk, többek között ellenetek is nyomtuk és kikaptunk 22:18-ra, mig OBI-ék olyan szinten aláztak bennünket h azt hittem elsirom magam. Persze ezeket az eredményeket nagyban befolyásolja a napi forma, de ezek alapján szerintem akkor sem reális a lista állása. Különben csak érdekességképpen irtam meg a véleményemet, mert annyira nem izgat a dolog, h vitázzak rajta.

ricsi1
egy IP-t tudsz nekem kölcsönözni?

zaki
fú, ma csak tdm szerveren nyomtam, marha jó így kikapcsolódásként 😊

Dichter
Szerintem te ezt kívülállóként nem tudod megítélni. Nem azt akarom, hogy most 100 szavazat jöjjön rám, de szerintem nem tudod hogy milyen a csapatjáték más klánokban... Példálózhatnék pl veletek. Amikor ellenetek waroztunk.. hát nc. Össze vissza rohangált mindenki tõletek. Az OBI-s véleményedet nem vitatom, feltételezem hogy jó náluk a csapatjáték. Azért vitték ennyire.

ricsi1
én is szoktam,de nem igazántalálsz az alaplistában

JustIce
koszi.csak probakepp megprobaltam kulfoldi servert is.

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

ricsi1
hát...
felvettem egy demot,amikor minedenki megállt mert "beszart"
ha gondolod küldm maliban

ricsi1
a fenti linken keress szervereket arra midig felmehetsz

Bandew
Slatty...
Szörcs...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wEEn
Kicsit LOL a cod.hu-n az All Star lista! OBI-ék (emlékeim szerint tõlük is csak 2 tag szerepel) le vannak maradva a public-playerek mögött 😄DD
Lehet h skillben vannak olyan jók a listán szereplõ egyének, de CSAPATJÁTÉKBAN ami a CoD lényege lenne, szerintem ma magyarországon messze OBI-ék a legjobbak...

wEEn
Mondja ezt éppen Bodesz...

Bandew
"baszarás"
Ez jó

Pilu OBI
Te milyen baszarásról beszélsz???
Valami gáz lehet nálad sztem...

az nemgyenge

Bandew
Én már vagy ötöt láttam.

bodesz
magyar válogatott nem tud majd menni meccsre mert mindenki csal közülük 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ReTeK
no, látott már valaki PB által kicket embert ? Violation aimbot vagy wh mert én még csak Duplicate cdkey-est láttam párszor, alig várom hogy valakin csattanjon az ostor (hájj de gonosz vagyok)... na ki lesz az elsõ ? (válogatott átkok várják szerencsétlent)

Dichter
Tört szerveren próbálkozz.

JustIce
fene. cd key in use. sokadik. ennyire nincs szerencsem?

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Dietrich
Az 1.4-es patchez jó az 1.3-as Honosítás csak a patchelés után újra kell rakni a honosítást.