Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Majd Punker megmondja az igazat, õ a fõ HQ-s.

http://epica.nl

Dichter
Sztem, pont 1idõben szedték le, és érte el a rádiót tartó csapat az idõlimitet.szóval
1 mp alatt történt mind2. Értitek na 😄

De ha a leszedésért is kapsz pontot,meg a másik csapat is kap valamennyit az utolsó /be nem fejezett/ körért,akkor ha mindkettõnek csak kevés hiányzik a 450-hez,akkor lehet hogy egyszerre érik el.
Nem tudom,csak gondolom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ubi
ha az egyik fél eléri a 450 pontot, akkor vége
Asszem a rádió leszedésért is jár pont,akkor az a kérdés hogy a leszedés köréért /amikor ugye nem telt le a 45 másodperc/ kap-e valamennyi pontot a védõ csapat.Ha igen,akkor lehet döntetlen,elvileg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wEEn
De lehet! A saját szememmel láttam és nemcsak én, hanem csapattársaim is, meg még jópár ember, de mire észbekaptunk volna, hogy nyomjunk 1 screenshotot, addigra továbblépett!

ubi
egál nem lehet
Dietrich
a szerveretek csíter.
én még ilyenrõl nem is hallottam.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ez jó felvetés!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wEEn
Apám de jó kis game volt a szerverünkön! Nagy csatában 450-450-et csináltunk HQ-ban! (18-20 player)
Sikerült már valakinek döntetlent játszani ebben a módban?
Vagy teljesen természetes dolog az X, csak én nem láttam még?

Dietrich
MULTIHACK

ez melyik? aimbot+walhack?

Dietrich
Hi all.

Ja így már tudom ki voltál. 😊

Dichter
Mindíg van jelszó, csak vicceltem, de látom nem vetted

Az akkor van amikor nincs jelszó?

Dichter
Hát a spectelõket én is kirúgnám (ha enyém lenne a szerver) mert csak a slotokat foglalják, a játszani akarók elõl. Ha prokat akarsz spectelni, gyere az OLP war szerverre, gyakorlási idõben.

Tegnap körbement már.

én nem 😊

karikusz
KUKUCS...van itt valaki aki ért ehhez??... Re: #14929

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

nem

2 kérdés:

1. Mi van azokkal a játékosokkal, akik tudják mi a feladat, nem rogangálnak összevissza, nem a statra mennek, de csak közepes színvonalon játszanak (pl. én)?

2. Ha valaki tanulni akar a nagyoktól, és csak spectben figyel, akkor is kirúgjátok majd?

Eisenhower
te lamer^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
tudjuk hát^^

Qnosi [OBI]
Bar .. asszem errol mar lekestem, reg tudjatok 😄

Qnosi [OBI]
Benemmegyek .. a vegen meg kiderul, hogy csak lamavagyok 😊

Dichter
lett az avatarom. Most csinálhatok újat. FAKK

Dichter
Amit én halottam, egy code-os cimborától, az az volt, hogy lesz pro-knak, és kezdõknek is. Ez a pro jó 5let, mert lehet majd fejlõdni, meg stb,stb.

karikusz
😊)Ezzel sajna nem sokra mentem..😞(...de köszi...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

HAli! Az 1.4 pach-et módosítani kell, ahhoz, hogy fusson kóbor verziókon is?

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Eisenhower
hát aki ugy érzi hogy pro pléjör az menjen^.^ ha véletlen tk ilyesmi biztos kick^.^ de komolyra fordítva pontosan nem tom hogy lett belõve a szerver. de azt tudom hogy anno arrol dumáltunk hogy kell egy olyan szerver ahol tényleg csak a prok vannak akik mindig tudják mit kel lcsinálni (feladatok stb) nem az hogy rohangálnak össze vissza meg lelövik a sajátjukat mert annyira almák hogy nem látják hogy saját csapattárs ^.^ hm most viszont én sem látom. na majd mindjárt utánanézek^.^

Dichter
Akkor passz. De ha hasonlóképp mûxik a winfos szerver, mint a linuxos, akkor át kell írogatni egy sort, a hosts könyvtárban, asszem.

Dichter
Az vagyok, ezt eltaláltad

karikusz
Winfos

Eisenhower
hja van bf squadunk is^.^

ranGer2
Nemmondod!!!! KOMOLYAN??? HÚÚ te milyen ügyesokoskisfiú vagy!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dichter
Dedicatedbe kell indítani, de attól még nem lesz tört

Dichter
Linux, vagy windóz?

karikusz
és akkor mindenki fel tud arra jönni?...vagy csak az eredetivel rendelkezõk?

Vas megvan...)

ranGer2
vas! meg dedicated be inditsd jah meg van egy progi amivel lehet de sajna nemtom a nevét.. talán codserver.exe

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

karikusz
Vagyis egy olyan szervert amire mindenki fel tud jönni...a tört játékosok is...

karikusz
Üdv!

Tört szervert akarok indítani...mi kell hozzá?

Köszi az S.O.S-t

Dichter
Ennek örülök, de 1: Nekem nem jelenik meg a szerver. Biztos hogy most is online?
2: Ki/kik döntik el, hogy ki a pro?
3: Bemehet akárki, és aki nem pro, azt kickelitek?
4: Én mehetek?

Tudtam hogy csitel az a buzi...

ranGer2
hmm hol lehet ezeket beállitani? options? -> graphic?

Sparxxx
A Mohiklán szerverét is látogatják "tündi-bündik"

VIOLATION (MULTIHACK) #70074: D4nsz3r (slot #26) Violation (MULTIHACK) #70074

a clan>>code ugye bf-ezik is?

balagecode
Hi all.
Ha 60 fps fölé nem akar az istennek sem menni akkor kapcsold ki a vertical syncet.
Ja és használjál refresh lockot ha csak nem akarod hogy kifollyon a szemed. 10 CoD-osból 9 ezt ajánlja.[#circling

Eisenhower
Na nagy örömmel jelenthetem be hogy a CODE klán indított egy új szervert melynek a neve: ^7.^1Clan^7>>^1Code ^7Hun Pro Users 1.4 PB SD|1209ms|193.225.82.94:28961 Szeretettel várjuk a pro playereket! ^.^ gogogogogo

Jabba
Asszem aktuális a kérdés ... ^^

kapod qtya :))

Punker
nem én csak hobbiból lövöldözök a HQ szerver(ek)en

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem a The Exploited-ben lol