Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 mp alatt történt mind2. Értitek na 😄
Nem tudom,csak gondolom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
én még ilyenrõl nem is hallottam.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sikerült már valakinek döntetlent játszani ebben a módban?
Vagy teljesen természetes dolog az X, csak én nem láttam még?
ez melyik? aimbot+walhack?
Ja így már tudom ki voltál. 😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
1. Mi van azokkal a játékosokkal, akik tudják mi a feladat, nem rogangálnak összevissza, nem a statra mennek, de csak közepes színvonalon játszanak (pl. én)?
2. Ha valaki tanulni akar a nagyoktól, és csak spectben figyel, akkor is kirúgjátok majd?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Vas megvan...)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Tört szervert akarok indítani...mi kell hozzá?
Köszi az S.O.S-t
2: Ki/kik döntik el, hogy ki a pro?
3: Bemehet akárki, és aki nem pro, azt kickelitek?
4: Én mehetek?

VIOLATION (MULTIHACK) #70074: D4nsz3r (slot #26) Violation (MULTIHACK) #70074
Ha 60 fps fölé nem akar az istennek sem menni akkor kapcsold ki a vertical syncet.
Ja és használjál refresh lockot ha csak nem akarod hogy kifollyon a szemed. 10 CoD-osból 9 ezt ajánlja.[#circling

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"