Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
f2k revolt server
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
195.70.37.188:28964
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
na mindegy...ez az én véleményem
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
EU-s napot mindenkinek.
Én átlövöldöztem magam a hokisok szerverén az EU-ba. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amúgy meg szépjóreggeltet mindnekinek
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Mikor indul?
Pont ekkor összegre van szüksége annak aki szervereket üzemeltet?Ezt te se gondolod komolyan...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Megnéztem a jelzett oldal és egy freemailes email címen kívül semmi elérhetõség nincs fent. Mit kapsz a befizetett összegért?
Egy elõre elkészített táblázatot. Meg hogy "ÕK" vezetik az eredményeket. De kik azok a az "ÕK"????
Köszi a korekt észrevételt!
Megértem az aggodalmad,de kb. 50.000 Ft-ért ki vállalna ekkora rizikót?Szerinted mi lenne az elfogadható megoldás (pénz utalására gondolok)?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Üdv Harcosok!
Azt hiszitek már, mindent láttatok? Úgy gondoljátok, elég jók vagytok? Itt a lehetõség, hogy bizonyítsatok!
A magyar Call of Duty harcosok most végre összemérhetik tudásukat egymással! Elérkezett az idõ, hogy tudassuk minden Katonával: életre hívtuk a Call of Duty Magyar Ligát! A szabályok kiélezett csatákat hoznak végre szürke, egyhangú háborúitokba! Az idõ számotokra fogytán van, mert csak 16 csapat kerülhet a csatamezõkre! Csak az ELSÕ 16 csapat kaphat helyet a tartalmas, igényes szórákozást, és nem utolsó sorban értékes nyereményt kínáló Ligába! Ha felkeltettük érdeklõdéseteket, akkor most látogassatok el a http://liga.cod.hu oldalra, és nézzétek át a szabályokat, ahol megtaláljátok a nevezési feltételeket is!
Ne feledjétek Katonák: Az idõ fogytán, a hazának MOST van szüksége Rátok!
Sok szerencsét!
Díjak:
I.helyezett: 5 hónapra egy 12 slot-os War Server
II.helyezett: 2 hónapra egy 12 slot-os War Server
III.helyezett: nem kell nevezési díjat fizetnie a CoDML következõ fordulójába
Üdv: Call of Duty Magyar Liga
Vélemények?
Don\'t worry, be happy!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Don\'t worry, be happy!
Thx
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu