Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elnézést a duplázásért.

Azért, Dietrich, mert ez a szerver (mint tegnap kiderült), lementi a kliens gépére az utolsó nevet. És mivel én mindig ASE-ban írom be a nevet, ezért visszaírta a frissen beírt ezredesrõl az elõzõ napira. Egyébkét Ez az új HQ szerver? néven voltam. De ígérem, ma kézzel átírom a játékban...

zaki
Punker te klántag vagy? hol nyomod?

Hát én ott voltam kb. egy óra hosszat 4-5 emberrel, késõn jöttél.

Hát én ott voltam kb. egy óra hosszat 4-5 emberrel, késõn jöttél.

énis

KM
Uniós jó reggelt kívánok!

Dietrich
ott miért nem ezzel a néven játszol?

Te melyik voltál? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punker
na hova lettetek? egyedül vagyok a szerveren...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mint 43-ban Sztálingrádban...

Dietrich
Nah eddig ott voltam és 4v4-nél többen nem voltunk...a végén már csak én maradtam német...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Most 6 ember van...

Punker
most jöttem le onnan

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akkor gyere már ide...

Punker
rohadt jó a single-bõl átvett kastély map az új HQ-n 😊))))

Még pár nap mire az emberek megismerik.

Most gyertek!

Csak az a baj hogy az új HQ-n én még egy teremtett lelket nem láttam,én egyszer bementem kipróbálni,lehet ez volt rajta eddig az össz aktivitás.A Mohi-n meg örökké "tuljelentkezés" van de mégsem megy át senki oda.
Hát gondolom senki nem akar elsõ lenni,mert mi van ha nem jön senki.Inkább vár hogy megüresedjen egy hely.
De ez igy valahogy nem jól van...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Most mi van? megy az f2k HQ servere de senki sem játszik rajta! mi a baj vele hogy nem tetszik senkinek?

ip: 195.70.37.188:28963
Dietrich
Váltogatják a módokat.

Dietrich
ez egy sablon szöveg amúgy . 😊)))

Érdekes,most az NHL szerverén is HQ megy,úgytûnik oda gyülik a nép aki a Mohi-ról lemarad...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
az akadozas a pb miatt van,akkor frissít,általában az elsõkörben,utánna márcsak az újjonan jövõket vizsgálja,ezért a lag.

ranGer2
értelmes mondat...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Nah akko' aki tudja hogy hogyan lehet akkor az irja le pls!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
igen... meg nem stabil az FPS! ellenõrizget állandóan a PB csak azt nemtom mit...

Dietrich
Azért nem válaszoltam mert nem tudom a megoldást.
Sõt azt se tudom hogyan kellett az 1.3 esetében. 😊 😞

Az igaz viszont hogy az 1.4 óta a pingem is nagyobb lett.

ranGer2
Jóvanmá! na! hogyan lehet kiiktatni ,milyen parancsal azt a kurv@ 60 fps-t?

Dietrich
több fórumon is mindig ezzek a kéréssel jönnek amit nem értek....minek akarják crackelni azt amit nem kell???

ranGer2
Hé inkább nekem válaszolj! 😊

ranGer2
1.4 hez nem kell crack...

Dietrich
minek akarod azt crackelni?

Sziasztok. Nem tudna vlki adni egy linket ahonnan le lehet tolteni az 1.4-hez cracket?

Don\'t worry, be happy!

ranGer2
Valaki le tudá irni milyen paranccsal lehet kiiktatni a 60 fps határt? az 1.3 ban még sikerült megcsinálni de mióta kijött az 1.4 nem müxik...

Evil
1000 koszonet, de sajna igy is csak 5 magyar jatekot latok.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

KM
Csak ismételni tudom önmagamat... Van másik HQ-s szerver is: 195.70.37.188:28963

Dietrich
Ugyan én azt mondtam, hogy sok ismert név fog eltûnni és lesznek újak a PB miatt (gyakorlatilag ugyanazokra gondoltam) de arra nem számítottam, hogy nem váltanak nicket miközben a PB kiszûri a csíterkedéseiket. Lamerek...

Updateltem a codcheaters.uw.hu -t, nalunk is volt egy uj csiter. 😊

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Evil
Hat en nem nagyon talalok ilyeneket az ASE ban. 😞

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Pilu OBI
Mohi HQ port PB-je nem frissült magától, ezért megerõszakoltam.

Már a friss PB fut rajta: v1.079 v1.074 A1331

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

megint hat ilyne nincs PB INIT FAILURE ezt irja ki. Akkor dob ki amikor lelovok valakit HelP!!!

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

"még az EVO-sok írták a nevük elé..."
itt az EVO-sok a lényeg, ez pont ellentmond arra amit irtal: tehat többesszamba tetted

beszarok most vagott ki mohi hq-rol pb pedig meg az eletemben nem csaltam !!! ( legalabb is jatekban )

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Eisenhower
PB update: (CODE Public)
VIOLATION (PB INTEGRITY) #10006: LocnaGmer (slot #13) Technical Violation: Failed PunkBuster Integrity Check
VIOLATION (WALLHACK) #60236: .^^00E3o|A (slot #20) Violation (WALLHACK) #60236
VIOLATION (WALLHACK) #60236: almos (slot #19) Violation (WALLHACK) #60236
VIOLATION (WALLHACK) #60236: olajostekno (slot #31) Violation (WALLHACK) #60236
VIOLATION (WALLHACK) #60236: elias (slot #21) Violation (WALLHACK) #60236
VIOLATION (WALLHACK) #60236: .-^^00E3o|A (slot #16) Violation (WALLHACK) #60236
VIOLATION (MULTIHACK) #70071: ^1{Alcohol}^7Kiezasrac^2 (slot #23) Violation (MULTIHACK) #70071
VIOLATION (WALLHACK) #60226: ^1{Alcohol}^7Snipest^2 (slot #24) Violation (WALLHACK) #60226
VIOLATION (WALLHACK) #60226: ^1{Alcohol}^7Snipest^2 (slot #16) Violation (WALLHACK) #60226
VIOLATION (WALLHACK) #60236: ZuzO (slot #17) Violation (WALLHACK) #60236

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Mighty
Jaja. AA-ban pl. nem lehet a user.ini-t ellenõrizni 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dud [OBI]
Automatán megy... Bármelyik percben megtörténhet. Ha nem, akkor ráézünk, miért nem.

Dud [OBI]
Mi is dolgozunk egy optimáis beállításon (special thx to Pilu). Nagyon sokat tud a PB, csak nem lehet kihasználni mindent... 😞

clio1616v
szóljatok a Mohikan servernek hogy updatelje a PBt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Mighty
Igen, ezt tudom. Erre írtam, hogy a file ellenõrzések (amik a pbsvuser.cfg file-ban vannak) tudják leterhelni a servert, ha az ellenõrzések sûrûn követik egymást. Vagy a PB screenshot kérések túl sûrûn követik egymást, vagy túl nagy méretû képeket kér a server.
Tesztelni kell, hogy melyik beállítás a megfelelõ.

upd.: most vettem észre, hogy a pbsv.cfg-ben és a pbsvuser.cfg-ben is benne van az m5dtoolfreq érték. A pbsv.cfg-ben lévõ túl alacsony.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk