Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Ha 1x alapítok egy clant (ami nem fog bekövetkezni)😊) Panther lesz a neve és és ez a jele.
😊

Lenyúlni az ötletet nem lehet mert jogdíjes. 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Mondjuk a mai napom az nc."

nc = no comment?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Mit nem értesz? 😊

Megnéztem az oldalt amit belinkeltél és ott van a chat rész, de csak értelemszerûen a single módhoz.
Aki a multi részhez keresi annak ez az üzenet olvasható.

Dietrich
Egyezzünk ki ebben. 😊

Dichter
Most lehet én vagyok a hülye, de még mindíg nem értem 😄DDDD Mondjuk a mai napom az nc. Semmi nem jött össze.

LOL te csavar láma 😉

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
Szerintem ezt õk úgy értelmezhetik, hogy:
Multi Player Cheats??? mirõl beszélsz vazze! 😊)
LOL te egy igazi becsavarodott lamer vagy.

Amúgy nem tudom mire gondoltak. 😄

Dietrich
csavar

Dietrich
Semmi, nemrég értem haza.
Írtam mennyit játszottam szombaton a HQ szerveren, tegnap pihiztem meg néztem a MotoGP-t.

Most épp menni készülök hentelni de nem lesz semmi ugrabugra mert a vacsi is most volt. 😄

Dichter
Még egy jó kérdés. Dietrich veled mi van??? 😄

nah 1 jó kérdés:
"screw" micsoda?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kosz

Dietrich
Multi Player Cheats
Lol, screw you lamer!

ricsi1
ezeket hogy kell lekérni?

pedig szervernek az a legjobb

karikusz
Ezért én nem tennék fel egy kiforratlan Linux.ot...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Köszi...a kapcsolat megvan...még egyszer thx

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Igen ennyi, ezután nem kéri a CD keyt. De a gyors kapcsolat nem árt hozzá

tenshin
szerver hozzávalók:

- 1 db frissen vágott, megpucolt gép, lehetõleg unix oprendszerrel.
- 1 db lehetõleg t3as drót, amire rákötöd.
- PBt állítsd be rendesen (:o barátom kedvéért... 😛)
- linux szerver, és hozzá crack
- lehetõleg HQ játékmód preferált

ha ez megvan, akkor ettõl lesz boldog minden CoDos Magyarországon. (most már az EUban is 😄)

http://www.zoobies.net

karikusz
Köszi...és akkor csak ennyi kell hozzá?

....ha ezzel host-olok akkor mindenki fel tud jönni...ugyi?

Innen szedd le a tört privát szerver patch-ot (1.4):
http://gcw-eselpsychos-to.no-ip.com/games/f5588/CoDMP_1.4_crack.rar

karikusz
Na utoljára...hátha lesz aki megszán engem és segít, mert .....mert akik nem igazán tudták, azok próbáltak segíteni, de a hozzáértõk nem igazán foglalkoztak a kérdéssel...

Thx

Dichter
felmész ide: ez egy link!!és a scriptek alatt keresgélsz. Le van írva minden.

tenshin
szép 😊

amúgy, vki hozzáértõ megmondaná, hogy hogyan lehet úgy beállítani a PBt, hogy jól mûködjön? csak mert a legújabb admin-idegesítõ duma már így hangzik: "durván jáccanak itt. playa2: á, dehogy, csak szarul van beállítva a PB..."

persze, egyeseknek lassan a PB sem elég. 😛

http://www.zoobies.net

tmk
A hétvégi termés HQ-n:

VIOLATION (MULTIHACK) #70087: Csibe (slot #19) Violation (MULTIHACK) #70087

VIOLATION (GAMEHACK) #80072: ^3=]^1TBT^3<:*:>^1SpanY^3[= (slot #28) Violation (GAMEHACK) #80072

aha...hát,persze...hihető volt

énis láttam

ja télleg ott volt kiezasrác

A csíterek között láttam hogy szerepel egy bizonyos Alcohol Kiezasrác címû figura.
Én aszem ezt láttam ma a Mohi HQ-n csak kicsit átírta a nevét. Amilyen gyors a felfogásom elfelejtettem kivágni. LOL
Utólag is elnézést azoktól akik akkor jáccottak. Legközelebb nem leszek ilyen trehány.
aszt tom

nekem danx kimerítõ választ aott erre a kérdésemre:

-"Ha' szkriptet kell irni"

ja ez engem is erdekelne hogy iylen szinvaltos mozgo nicket hogy kell csinalni

Pilu OBI
save

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

nemtuggya valaki hogy mozgó nevet milyen scriptel tok csinálni?

ricsi1
mit?

Az nekem is megvan de innen nem lehet letölteni!!!!!!!!!!!!!!!
ricsi1
OFF

a küldd felszólító módban 2d mert alapban véve is D-re végzõdik...

Dietrich

Dietrich

yahoo keresõje nálam ezt dobta ki

amelyik szerveren voltál annak mi a honlapja?

szasztok
valaki árulja el hogy honnan lehetne letölteni ezt a pályát!!!!!
ak47_bayo_addon

elöre is kössz
Dietrich
De lehet, hogy csak nekem tûnt 6 órának. 😊))

Dietrich
Tegnap 6 órán keresztûl nyomtam a mohiklan HQ szerverén. Elsõ 4 órában egész jól ment aztán asszem elfáradtam. 😄
Most meg fáj a hátam...nem egészséges ez a háborúsdi. 😊

Dietrich
Reggelt.

speciel nem rád és nem erre a fórumra gondoltam, de így se rossz. 😊

az vagyok én,de ez csk a túl ygors gépelésemnek tudható be 😊
egyébként reggelt! 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
és mi a helyzet azokkal akik a hogy szót hoyg-ként írják? 😊

Hamed
Igen, ezt dislexia-nak hívják...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

"küldd" 2 dével

Ne offoljatok geciek 😄

ricsi1
sztem az annyira nem helyesírási hiba,ha mondjuk a lesz helyett lezs-t írok,de ha mondjuk a milyen-t j-vel az már igen,de hagyjuk

Dichter
Csak annyi, hogy szinte nincs olyan hsz, amibe ne vétenél helyesírási hibát, és pont te szóltad le CK-t. Mind1, nem betámadásképp írtam.

karikusz

Thx