Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejj mekkora okos vagyok ^^

Dietrich
Jézus de hülye vagyok...mindig kivolt pipálva most meg beikszeltem reggel mert szedtem le míg nem voltam itthon. 😊
Thx.

Asszem kezdésként ahova feltudok menni nyilvánosan fejbelövöm magam vagy kiugrok az emeletrõl hogy reccsenjen. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Tûzfalat raktál fel?

Dietrich
1db magyar szerverre sem tudok felmenni, csak számol a csatlakozásnál de nem történik semmi. Mi változott 24 óra alatt?? Oda sem tudok felmenni ahol 0/20 van írva vagyis tök üres a szerver.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hamed
Inkább, mint mindenki axis legyen mindenhol...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Hm, egész korrekt lõszermennyisége van ennek a titkos fegyvernek.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

nah a teambalance az ratyi mindigis utáltam 😄D

M313R
Igazándiból, ez nem egy önálló mód, hanem egy mix az eddig megjelentekbõl.
Felsorolásszerûen:
-AdditionalWarEffects 1.4
-PAM 1.04
-Clanteambalance
-Weaponlimiter
stb.
Ezek a nagyobbak, de ha kijön valami pofás azt mindig hozzárakom, így, egybe csak a szerverünkrõl tudod leszedni,
a hozzávaló cfg pedig a weboldalunkról tölthetõ le.

►►^._.^◄◄

Dietrich
😄D

Dietrich
Én nem állítottam, hogy perfekt vagyok angolból..

Pano
shellshock, nézodaeakurvaéletbemahogyirnisemtudok 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nem rossz dolog, de néhol túlzásnak és szabályosan irreális a sehhshock. Ha leesel egy tetõröl nem fogsz attól hülyén hallani, max kurvára fájnak a lábaid 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ja má vágom

Vagy leesel magasról. Nagyon kellemetlen, belassulsz mint állat és könnyû célponttá válsz.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

amikor beszédülsz PL egy gránátocskától

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

lehet hülyeséget kérdezek, de miaza shellshock?

Dichter
LOL

ricsi1

Szerintem is király, Mohi mellett kedvencem.

Dichter
Úgyis mondhatnám, hogy e öröm, e bódottá

Dichter
Király, sztem az egyik legkultúráltabb szerver, én látogatni fogom ezentúl is.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ricsi1
a REVOLT modot honnan tudnám letölteni?(cod.hun nincs)

igenként = igeként

Na, akkor rövid nyelvtanfolyam:
screw (ami csavart is jelent) igenként a fuck szinonímája, de annál kevésbé trágár, kicsit inkább viccesebb felhangú.

Tehát screw you jelentése fuck off kb.
Screw you lamer = kabbe te béna nagyjából

Francokat

Lol

trident
-Meier: megmondanád a mód nevét? A mi csapatunk "csak" LANozni szokott, de ilyen realizmus módokat mi is kipróbálnánk!
A PB nálunk mindegy, mert nincs csíter köztünk...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tenshin
ja, meg asszem ilyen is van, hogy: http://www.falcon16.hu/cod-cheaterz

http://www.zoobies.net

tenshin
zsír. ja, ugye evoékkal többet nem warozunk? 😊

amúgy ismeretlen ismerõs oldala; érdemes nézelõdni: codcheaters.uw.hu

http://www.zoobies.net

M313R
Landor mától megfelel az uniós és az 1.4-es, Punkbusterrel kibõvitett normáknak, a régi módok mellett (1 csipa, sisak lelövés, fegyverkilövés, térfélcsere, shellshock, stb...) mai naptól megy rajta a demolitionból jólismert mortal effekt (egyelõre nem sebeznek az aknák), néha elszáll a pálya felett egy bombázó raj, camperek is reszkethetnek, TK-soknak is bünti, Számláló átvált a robbanásáig tartó idõre ha telepítik a bombát.
CODE klán szerverén elkapott rosszcsontok Landorra sem jöhetnek, ha a többi admin is eldobja a pbbans.dat-ját berakom az õ szervereiken elkapott Punkokat is 😊))
Vélemények a szerverrõl jöhetnek ide, IRC-re, fórumunkra, mailre, stb.
GG! HF!

►►^._.^◄◄

Pano

Pano

Dichter
Hagyjuk ezt a témát, én 1xûen nem fogom fel, pedig nem vagyok "annyira" hülye 😄 Majd talán holnap leesik. Jó8 annak, aki még ilyenkor írogat.

ranGer2
Kiütsz? pfff kiiis hülye!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

én is hülye vok...

csavarodjá meg te láma ...

UUUUristen 😊

áá megvan a színváltó név, és nemis olyan bonyi, mek kiis próbi

eh

Dichter
jaja

ha menjel

Dietrich
Nah megyek hentelni.

Dietrich
was? Te érted is amit írsz?

es ha nekik igy teccik akkor legyenek boldogok vele

sztem neked kellesz nekik fizetni

Dietrich
Fapuma??? 😄
Ez gáz..mármint a jel mert ez hivatalosan egy IndyCar csapaté. 😊)

Dietrich
Kifizet több zsoldot? 😄D

mar van egy klan fapuma neven es ez a jele

figyi ne nyúld le az emberem mert kiütlek 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ranGer2
Ne csinálj klánt gyere inkább a HAD ba!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?