Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Miért? Akkor csak 1 jelenetet írok le a 100 nevetségesbõl.
Nem tudom hánydik részben, mennek a katonák. Amcsik. Meglátnak néhány menetelõ SS tisztet. Erre odarohan az egyik 1 garanddal, és elkezdi lõni õket, és számolja hogy 1,2,3... Megvan? Erre mit csinálnak az SS tisztek? Elkezdenek összevissza rohangálni, és közben azt üvöltözik, hogy HILFE HILFE. Na persze biztos ilyenek voltak. Az SS az ha meglátott egy amcsit, akkor elfutott. Szal nc. Mondjuk ennyi erõvel a Kelly hõsei is ilyen (mondjuk azt a filmet kedvelem) amikor berontanak a shermannal a németek közé, és nyomatják a zenét. Mit csinálnak a németek? Össze-vissza rohangásznak, pedig majdnem mindegyiknél van panzerschrek, vagy panzerfaust. Látszik h. amerikai termék mind2. Hirtelen most csak a híd túl messze van c. film jut eszembe, ahol legalább szopnak. Szal ezért nem csípom én ezt az Elit Alakulatot.

wEEn
Bocsi mindenki csak könyvjelzõnek teszem ide ezt a hozzászólást, hogy holnap este tudjam meddig kell visszaolvasni 😊

Punker
Stukákat kell leszedni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
Akkor 7. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Elit alakulat asszem 8. rész? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egy reptéren kell lelõni a gépeket légvédelmi gépágyúval..vagy az nem a cod-ban van? 😊

Punker
mert?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tmk
A Linken amit alant berakott eisenhower azt is megemlitik hogy a kiegészitõben új multiplayer játékmodok is lesznek.
Ez egyikben majd tankokba is be lehet ülni.

"You're adding three new multiplayer modes, Capture the Flag, Tank Battle and Domination. CTF is pretty self-explanatory, but what do the other two modes entail?

Alvey: Domination is a territory-based mode where each team must gain control of certain areas of a map in order to win. We've also added vehicles to the multiplayer game, allowing players to engage in tank vs. tank combat, or tank and foot soldier combined arms action, where infantry can grab a bazooka or satchel charge, or hop on a flak cannon to destroy enemy tanks. We're creating an enhanced multiplayer experience with Call of Duty: United Offensive."

aha...hát,persze...hihető volt

Punker
igen? errõl lemaradtam, mohaa-sok gondolom morcosak érte 😊
bár lehet megegyeztek a CoD dolgozza fel az európai harcokat a MOH😛A meg a csendes-óceáni harcteret....

Mivel a CoD fejlesztõje megvette az Elit Alakulst jogait^^

Punker
de

ReTeK
és ez még mindíg a 'kék' motorja

nem abba van az amikor fényképezkednek a sherman-nél és a német orvlövész lekap egy jenkit?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punker
a repülõs képek pedig a Memphis Belle-re emlékeztetnek 😊

Punker
azért elég lol hogy a mohaa&cod mapjei szinte mind filmekbõl vannak 😊

Punker
ja

Elit Alakulat 7. rész.
Ardennek.
Onnan van ez a pálya.

zaki

zaki

zaki
zsír új képek a kiegészítõbõl:

Pano
???

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
sp-ben most is van 😊

Dietrich
Ez jó ötlet lenne...csak az 10K állja útját a dolognak amibe kerül a game a szerveren játszók 70%-nál (magyar)

Dietrich
Üdv mindenkinek!

Hát akadt mostanában és én is mint anno az I. VH-ban a szuronyos rohamnál, beszeszelve mentem a háborúba. 😄

zaki
huhh, ez iszonyat kira kép

ricsi1
COD ban lesz ,mert cod-os honlapon találtam,ha arra célozna vki...

ReTeK
-

Punker

ricsi1
hmm !!!É B R E S Z T Õ!!!már a spejzban vannak az oroszok!!

ranGer2
Ahhh!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Pano
nagyon úgy néz ki 😊ql!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ricsi1
hmm..lesz benne repülõ?!

Eisenhower
Call O Duty új rész interjú meg képek. http://www.computerandvideogames.com/front_index.php?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

De már az indulásnál sem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pano
pontosan

Ezzel csak az a baj hogy nem igen lenne a szervereken játékos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pano
megoldható lenne, ha a cd-kulcs ellenõrzés be lenne kapcsolva a szervereken: tehát, csak eredeti kulcsal lehetne játszani. Mert, ha csal valaki és kibannolod az eredeti kulcsát csak akkor tud bejönni ha újból megveszi a játékot. Ezt meg szerintem kevesebben kockáztatnák meg, vagy 2-3 alkalom után rámegy a gatyája is és rájön nem éri meg, akkor még sokat mondtam 😊

ricsik
HOOAH!

ReTeK
sajnos a nép csak a nevet jegyzi meg...
pl: valaki a nevedben csítel, hiába írod ide hogy te azon a héten nem is voltál gépközelben és nem is a te IP-d , hiába hiszi itt mindenki hogy nem te voltál mivel más forumokon is jegyzik (már most is láttam) a csíter-listát ott a kutya nem nézi te ide mit írtál. Csíter vagy oszt hali, utánna bármikor fellépsz a szerverre már kapod is a képedbe az anyázást 1000L. Ezt jó lenne elkerülni.
Peace

trident
Hiába kezdtem xt-vel és monokróm monitorral, elgépelni még mindig tudok....

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kérésed számomra parancs: mekora egy alma vagy még linkelni sem tucc.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Nem lehet, mert nem név alapján van bann, hanem ip, vagy cd kulcs alapján. Bár ez is védhetõ, ha dinamikus az ip, vagy újrateszi a gamét az illetõ.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

trident
OFF
Szóval...
legyetek szivesek flémelni, almázni, LOL-ozni, lámázni.
Elszégyeltem magam.
Ha kiflémeltétek magatokat, akkor manuálisan lehet beírni a www.gem.bekes.net-et.
Bármit kapok megérdemlem....De ne vigyétek túlzásba......
ON

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
OFF
pontosabban: GEM rendezvény
ON
Bocs....

trident
-Meier: thx!
Én is keresgélek valami egyszerûen állítgatható módot, hogy örüljenek a csapattársak és én is...😊
A HOB mindenkinek teszik, és az említett dolgoknak nagy része egyszerûen állítható menübõl. 😊))
Egyszóval ha lesz egy csepp idõm megyek az oldalatokra...😊
IV. GEM LAN Gyulán:
természetesen COD is lesz...😉
GEM LAN rendezvény oldala

0ppika
Valóban jó lenne kitiltani a csalókat örökre, mindenhonnét, csak ezt sehogy nem lehet megoldani. Vagy igen?

http://epica.nl

ReTeK
valaki felmengy állnéven (más nevében) wh-val, megvárja míg a pb. elkapja aztán bekerül a közös listára és soha nem tudja meg az "igazi" melyik szerveren miért/mikor kapott bant

ugye ez nem lehetséges ? (tudom SOF2-ben sem volt soha remélem itt se lesz)

Rambo [OBI]
Szerintem kellene egy közös tiltólista, megkérdem a többieket, de az biztos, hogy az OBI is partner ebben.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

wEEn
LOL! 😄
Talán kicsit sok volt a whiskey mostanában?

Pano
Dietrich segélykiáltása: "Vigyetek ki a mezõre és lõjjetek le!"