Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy nemreg LAN-on jatszottunk 12-en ilyen duelt. egy darabig jo szorakozas volt foleg hogy tobbiek az utca szelen figyeltek az esemenyeket.

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Igazatok van részemrõl vita lezárva. Egyre jó volt: megtudtuk, Dichter véleményét ezentúl kéretik fenntartásokkal kezelni.
LOALOALOLOLOL

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

javasla vitazoknak:
be az egyik varosi palyara. pisztolyal a foutcan egymassal szemben es hajra. 3 loves aki eldol az ugyebar vesztett. Feszultseg leveztve. Forum meg ujra arrol szol amirol kell neki....

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Látom, hogy mit kértél, tudok olvasni. Én meg azt kérem, ha megvádolnak nyilvánosan engedd meg, hogy nyilvánosan reagáljak rá. Thx

azt mert másoknak ehez semmi köze.
Ha zavar hogy megvádolt kérd a moderátort , hogy törölje és go privát. ;]

Dud [OBI]
Ja ja.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Õ nyilvánosan megvádol én meg reagáljak privátban?
Most õszintén: te azt tennéd?

Dud [OBI]
Megengedem, de minek újabb köveket dobálni a tóba? Miért kell fikázni mindenkit? Megértem ha rossz napod van, de ne itt add ki a mérged...

Annyit kértem, hogy fejezzétek be ezt a témát, mert senki se kíváncsi hosszú távon a szardobálásra.

Akkor intézd prviátban.

Már bocsánat, de megvádolt ez a féreg, engedd már meg, hogy reagáljak rá. Thx.

Dud [OBI]
Nagyszerû! Ismét elmondtad a véleményed, de most már pihenj egy kicsit pls.

Ezt írtad: ". ellenben Pityuka te egy fergeteges fasz vagy mar sry. Nem tudod magad moderalni legalabb a forumon? Moderator merre jar?"

És még neked van pofád moderátor után kiabálni? :-OOOOOO
Hát nem szakad a ménkû nagy arcodba a mennyezet?
:-OOOOOO

Hát ezeket meg honnan veszed? Gondolom ugyanúgy a kisujjadból szopod ki, ahogy az Elit Alakulat lefikázását. Van nektek sok "rajongótok" rajtam kívül is. Hát gomolyan gondolod, hogy annyira érdekelsz te és a szánalmas klánod, hogy a hülye nevedben jáccak? Hát nagyon tévedsz te nímand. Amúgy meg olvastam azokban a napokban a fórumot és direkt nem szóltam bele, mert tudtam, hogy akkor rámvered a balhét, de mostmár elmondom avéleményemet: szánalmas csiter vagy, aki megbukott és kitalálta ezt az ál Dichter szorit. LOLOLOLOLOL LOAL

Dichter
Ámen

Dud [OBI]
Itt van a közelben. 😊

Dud [OBI]
Igazán nem akarok beleszólni, de szerintem ezt ezen a ponton hagyjátok is abba. Kár errõl több szót ejteni, csak iszonyat anyázás lesz a vége... Mindenki elmondta a véleményét, levontuk a következtetéseket és ennyi. Téma off.

Dicht, te segg! .. ellenben Pityuka te egy fergeteges fasz vagy mar sry. Nem tudod magad moderalni legalabb a forumon? Moderator merre jar?

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Dichter
Áhhh, szóval Te vagy, aki a nevében játszik?? Nagyon jó. Legalább ezt is tudjuk. Egyébként egy korábbi vitánk után (micsoda véletlen) valaki a nevemben aimbotolt. Lehet hogy az is te voltál? Hát csak gratulálni tudok. Az álláspontomat, meg ugyan hadd fejtsem már ki, elvégre ez azért fórum. Aki nem ért velem egyet, az írja le. Csak ne olyan stílusban mint te. Az meg hogy ide írogatsz, annyire nem érdekel, legfeljebb majd ritkábban jövök, ne kelljen olvasgatnom amiket írsz. Különben is lesznek jobb dolgaim ennél.

HuAn82
komoly...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ez nem vita amit te csinálsz, hanem kötözködés. Amúgy meg ignore on azt leszophacc. LOL

HuAn82
Jól van pityuka "ügyes" fiú vagy. Nem Dichter miatt irogatok neked. Hobbynak tekintem a "vitát" az ilyen "észemberekkel" mint te.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Te hülye hát beszóltál egy irdatlan nagy baromságot és még neked áll felljebb ahelyett, hogy elnézést kérnél azoktól akiket félrevezettél? LOL Vazzeg milyen világban élünk!
Azt ahhoz meg semmi közöd, hogy hova írogatok megakadályozni meg végképp nem tudod, jobb lesz ha beletörõdsz. Éles Gábor barátodat üdvözlöm, add át neki. Nemsokára találkozunk. LOL

Dichter
Mi történt veled? Egy ideig nem voltál itt jelen. Nagyon jó kis idõszak volt. Most meg idejössz, és elkezdesz flémelni. Sztem a te készülékedben van a hiba. Nem mi vagyunk a hülyék.

Dichter
no comment

Nem, hanem az olyanokra, akik ugy alkotnak véleményt, hogy nem is ismerik annak tárgyát. A legnagyobb égés. Persze csak erre mifelénk. Óbudán úgy látszik ez erény. LOL
Neked meg azt ajánlom, hogy lassan kihuzhatod a fejed dichter seggébõl jó idõ van már kinn is.

HuAn82
"Félmûvelt, sznob bunkók" Gondolom most a hozzád hasonló "kultúrált" fórumozókra gondoltál.

zaki
akkor takarodj oda

G-U-M-I-S-Z-O-B-Á-T A-K-A-R-O-M!

ReTeK
óó még biztos eltart egy ideig , fõleg ha valki szándékosan szítja azt pl. "Te marha" "Anyádra" "bunkó" ...stb

LOL tudom, hogy vannak fényképek. Én illusztrációkra gondoltam, mint amilyenek dichter kedvenc mesekönyveiben vannak, hogy megértse a gyerek amit olvas. LOLOLOL

Dud [OBI]
Ennyi volt a flém!? 😄 Pedig már épp leugrottam kenyérért hogy tunkolni tudjak 😊)

LOL Dichter tájékozatlanságodnál csak bunkóságod a nagyobb. Szánalmas. Véleményt, ráadásul lesujtó véleményt mondasz egy olyan mûrõl, amit nem is láttál és nem is olvastál. LOL. Félmûvelt, sznob bunkók szoktak ilyet csinálni. És korodból adódóan mit ismersz jobban? Hát honnan tudod, hogy én mennyi idõs vagyok te egyszerû szerkezet? Szvsz is hagyjuk a témát mielõtt még jobban lejáratod magad. LOLOLOLOL LOAL

Dichter
Ja, és mégvalami, te bonyolult. Nem azt mondtam, hogy ÉN mondom el hitelesebben, hanem mondjuk egy Salamon Konrád, aki talán a legobjektívabb ebben a témában magyarok közül, és ismerem is.

Na télleg elég az offból

Dichter
Ja, a témát lezártam, nem akarok offolni. Nem fogom a saját nézõpontomat magyarázni, csak annak, aki erre megkér, és kultúrált hangnamben lehet vele errõl beszélni.

Dichter
Na jó, válaszolok nyugodtan.
1: Mint mondottam volt, NEM láttam a filmet, és NEM is olvastam, a könyvet.
2: Amellett hogy ezt a nagyon színvonalas filmet megnéztem volna, lehet hogy (már koromból adódóan is) talán 1 picit többet tudok a témáról.
3: Ugyan ezt a könyvet, és sorozatot nem, de 500 másikat olvastam, és láttam. +legalább 100 doksifilm, különféle csatornákon.
Szóval mivel nem is ismersz, nem tudom mit faszkalapozol. Neked tetszik, nekem nem.

Punker
vannak képek a könyvben, a kedvencem Nixon reggel miután megtalálták a boros pincét 😄DD

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tmk
De azért mert õ másképp tudta nem kell rögtön igy nekiugrani.
Elmondhattad volna ezt norm,ális hangnemben is.

aha...hát,persze...hihető volt

Na még valami eszembe jutott, te egyszerû. Ha láttad a sorozatot, bár ezt kétlem, akkor emlékezned kell, hogy minden rész a túlélõk beszámolóival kezdõdik. Tehát ez nem a kedvenc filmed, a rambo 3, hanem egy hiteles, a résztvevõk beszámolóin alapuló film. És ha még a könyvet is olvastad volna, bár ebben biztos vagyok, hogy nem, mert ebben nincsenek képek, akkor nem írnál ilyen egetverõen nagyképû baromságokat.

HuAn82
Sulinet! Király! :-) lol!

Köszike. LOL

HuAn82
Mi az feltört pityukából a kultúra?! :-) Gratula...

HuAn82
"Nekem sok Sven Hasselem van" Huh, akkor "nagy" ember vagy! :-) lol!

Anyádra

HuAn82
Te ugyan mi a f@szra vered a nyálad?

Nekem sok Sven Hasselem van, na azon lehetne vitatkozni, hogy mennyire hiteles, de Abrose-t fikázni nem kis nagyképûségre vall.

Te marha azok nem ss tisztek voltak, hanem egy ss század. És úgy kezdõdik az a rész, hogy Winters megy elöl és lelõ egy kb. 17 éves németet. Szal egy pihenõ, kamaszokból kényszersorozott ss századra mondod, hogy elit ss tisztek. Faszkalap. Ambrose pedig, aki az Elit alakulatot írta elkövetett már néhány komoly munkát a témában a D-napról pl. és a Liberátorok személyzetérõl. Szal ki a fasz vagy te, milyen maradandót alkottál, hogy itt fikázol jobbra-balra?

Ajánlom akkor mindenkinek a Sven Hassel úriember könyveit,mert iszonyat jól levannak írva a sztorik, csatajelenetek,humorral meg egykét véresebb jelenettel bõvítve (igaz itt a németekrõl van szó szal lehet h kevesen fogják elolvasni...).

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dichter
Én nem emléxem rá, de az egyik olyan barátomtól hallottam, aki igencsak jól ért a témához, szóval amíg saját szememmel nem látom, addíg neki hiszek. (mondjuk az se 100 hogy én meg tudom állapítani) A másik, hogy a sima infantry se volt egy ilyen "beszarok 5 embertõl" alakokból álló csoport.
Ha pedig hiteles történetet szeretnék olvasni, akkor elolvasom a 4.-es törikönyvemet (talán megvan még valahol) Mert az szvsz 100x objektívabb. Nem hiszem, hogy amerikaiak (feltételezem a könyv írója is amerikai) objektívan le tudja írni, hogy mi is volt ott, és akkor. Biztos hallottad már, a minden szentnek maga felé hajlik a keze szólást.

Egyébként ezen most ne vesszünk össze, eddíg csupa értelmes dolgot írtál, és nem volt konflikt. Szóval maradjunk annyiban, hogy sztem az Elit alakulat címû film enyhén szólva ferde, szted meg hiteles. Különbözõek vagyunk, enny1.

Punker
azok ott nem SS tisztek voltak....
olvasd el akkor a könyvet és rájössz hogy az egyik leghitelesebb könyv/film a témáról....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Sztem a MOH:AA-ra gondolsz, amikor ülsz a dzsipben, és le kell kapni a stukákat. De most jut eszembe, hogy ilyen van a CoD SP-ben is.