Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
LOALOALOLOLOL
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
be az egyik varosi palyara. pisztolyal a foutcan egymassal szemben es hajra. 3 loves aki eldol az ugyebar vesztett. Feszultseg leveztve. Forum meg ujra arrol szol amirol kell neki....
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
Ha zavar hogy megvádolt kérd a moderátort , hogy törölje és go privát. ;]
Most õszintén: te azt tennéd?
Annyit kértem, hogy fejezzétek be ezt a témát, mert senki se kíváncsi hosszú távon a szardobálásra.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
És még neked van pofád moderátor után kiabálni? :-OOOOOO
Hát nem szakad a ménkû nagy arcodba a mennyezet?
:-OOOOOO

.. ellenben Pityuka te egy fergeteges fasz vagy mar sry. Nem tudod magad moderalni legalabb a forumon? Moderator merre jar? 
f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nem Dichter miatt irogatok neked. Hobbynak tekintem a "vitát" az ilyen "észemberekkel" mint te. 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Azt ahhoz meg semmi közöd, hogy hova írogatok megakadályozni meg végképp nem tudod, jobb lesz ha beletörõdsz. Éles Gábor barátodat üdvözlöm, add át neki. Nemsokára találkozunk. LOL
Neked meg azt ajánlom, hogy lassan kihuzhatod a fejed dichter seggébõl jó idõ van már kinn is.

Na télleg elég az offból
1: Mint mondottam volt, NEM láttam a filmet, és NEM is olvastam, a könyvet.
2: Amellett hogy ezt a nagyon színvonalas filmet megnéztem volna, lehet hogy (már koromból adódóan is) talán 1 picit többet tudok a témáról.
3: Ugyan ezt a könyvet, és sorozatot nem, de 500 másikat olvastam, és láttam. +legalább 100 doksifilm, különféle csatornákon.
Szóval mivel nem is ismersz, nem tudom mit faszkalapozol. Neked tetszik, nekem nem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elmondhattad volna ezt norm,ális hangnemben is.
aha...hát,persze...hihető volt
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Ha pedig hiteles történetet szeretnék olvasni, akkor elolvasom a 4.-es törikönyvemet (talán megvan még valahol) Mert az szvsz 100x objektívabb. Nem hiszem, hogy amerikaiak (feltételezem a könyv írója is amerikai) objektívan le tudja írni, hogy mi is volt ott, és akkor. Biztos hallottad már, a minden szentnek maga felé hajlik a keze szólást.
Egyébként ezen most ne vesszünk össze, eddíg csupa értelmes dolgot írtál, és nem volt konflikt. Szóval maradjunk annyiban, hogy sztem az Elit alakulat címû film enyhén szólva ferde, szted meg hiteles. Különbözõek vagyunk, enny1.
olvasd el akkor a könyvet és rájössz hogy az egyik leghitelesebb könyv/film a témáról....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"