Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
megszûrné, ha frissítenék állandóan.
Nekem nagyobb gondot jelent az állandósult lagolás mikor a pb ellenõriz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pano
de sajnos a ban sem megoldás, mert kulcsot cserél, ip miatt meg újra csatlakozik és bejön más néven 😞. Ezeket a hátrányokat sajnos el kell viselnünk ha biztonsági másolattal akarunk játszani.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Egy profi cheatert soha nem fog kiszûrni a PB, ilyenkor abban lehet bízni, hogy egy idõ után elkövet egy hibát és lebukik (pl pb frissítés elött nem teszi fel az új verziós csalást). A profikat kiszûrni is nehéz, de nem lehetetlen. DE ott a PB shot, jó lenne ha használná minden admin, mert a wallhackeseket tutira ki lehet szûrni vele. Abban az esetben ha kérsz valakirõl pb shotot és fekete kép érkezik több próbálkozásra is akkor a játékos pb shot hacket vagy pb hacket használ, ekkor is lehet bannolni de azonnal 😊.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ricsi1
de nem árt

Punker
vannak csalók biztos de lényegesebben kevesebb mint PB elött....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

70%át kiszûri te a maradékkal találkozol 😄

Sziasztok!
Elég sokat játszok mostanság, és a legtöbb magyar szervert is ismerem. Az 1.4-es patch óta is tapasztalok némi kivetnivalót a multival kapcs-ban. Nem kertelek, konkrétan a csalásra gondolok. Állítolag ez a patch megszûri a csalókat, de én kötve hiszem. Most nem akarok példálózni, úgy is fölösleges. Van még valaki aki szerint ismét megjelentek a cheaterek. Vagy vegyek másik szemüveget?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Nem muszály ott se ütni...

ricsi1
és ahhoz kell,h lelõdd(ennyi erõvel..)
de látom te még nem nyomtad VBK
serveren...ott kell ütni..

Hát tudás nem kell ahhoz, hogy valaki mögé odasunnyogsz és hátulról leütöd. Sõt. Sokszor látni, hogy le akarja ütni valaki az ellenséget, de elsõre nem sikerül, a másik gyorsan megfordul és lelövi a lámát. LOL

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

ricsi1
mihez nem kell mi?amúgy én is szoktam leütni embereket.

Ja az más. Pisztolyos közelharcban sem hátrány, ha oda tudsz csapni egyet. TDM only rifle szerveren soxor volt ilyen. LOL

Pont tegnap olvastam egy cikket, ahol ugyanez volt a problámája (LoL) a szerzõnek. Megoldás: az IntelliPoint szoftver 4.12 és 5.0 verziója közül neked a rossz van meg. Az egyikkel szar a görgõ, rakd fel a másikat. Itttalálod a cuccot.

Szeretek láma kempereket leütni azé

Már sikerült.És átrktm oldalra

Hát tedd másik gombra az ütést. Amúgy meg minek akarsz leütni valakit? Ahhoz nem kell skill.

help me pls vettem egy Microsoft Intelli Mouse 4.0-át
és a görgö lenyomása az ütés nekem de elég lassú mit kéne állítanom? mert lenyomom és nem egybõl hanem rá egy kis idõre üt csak

wEEn
És így pont jó nekünk

Jó reggelt all!
Látjátok feleim nincs vita nem pörög a topic sem.

Dichter
Ja, és kliensoldali, nem szerver.

Dichter
Van rá consoleparancs. Keress rá google-ban, vagy keresd meg itt. Én egyszer láttam, de nem emléxem hogy hol...

LooooooooooooooooooooooooooooooooL 😄DDDD
hát igen aki hülye az meg is érdemli 😄DD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ReTeK
össz. hány HQ szerver van ? 2rõl tudok (Mohi + Nhl) van még több is ?

nincs véletlenül kliens oldali kilkam idõ parancs ?
0 sec hogy be se jöjjön, cl_nemakaromlátnimégeccerhogylemákolnak 1

wEEn
Szándékosan TK-ztak?
Tudod még a nevét ki volt? Privibe is jó.

Dichter
Ezért mondtam, hogy hagyjuk, moderálja ki Pilu a hsz-eimet. Már sajnálom, hogy egyáltalán felemlegettem.

DE TÉNYLEG HAGYJUK EZT A TÉMÁT, MERT EZ LE VAN ZÁRVA (passzív mondat rulez)

Pano
Vizához hozzászólva: nem semmi milyen alacsony szintre képesek vagytok lesüllyedni! Remélem a CoD scene nem alacsonyodik le az ex-MOHAA scene szintjére (tisztelet az utóbbi közösségbõl a kivételnek). Dichter, ahogy néztem az user infót, azért a felnõt korban te is benne vagy, mi a kukinak veszekszel egy "gyerekkel"? Legalább te viselkedj úgy mint egy értelémes felnõt ember. Hagyni kell rá, majd felnõ egyszer és kész.

Nem volt szándékomban senkit támadni a fenti sorokkal 😊

Jajj de nem jó látni hogy szíjjel offolják a topikot.Ami viszont vicces az a 3-4 paprikajancsi aki a komoly gamerek árnyékából próbál keménykedni. Ezt semmilyen szín alatt nem lenne szabad tolerálni azért a moderátor néha IDE is fordíthatná a fejét nem csak ODA.

ricsi1
ma felmntem az NHL HQ serverre...volt 15 fragem(1.)meg 8 halálom amibõl 5 -t csapattarsaimbna kköszönhettem...
sehol egy ellenség aza hülye meg leüt...

Dichter
LOOOL. Kitalálom ki takarította aznap fogkefével a körletet 😄

Dietrich
amúgy megfogattam 1x a géppuskám csövét a szakaszvezetõmmel mikor roham után bekellett szálni a mozgó pszh-ba. A csövet adtam be elöbb és azt fogta meg. Jól beszopta a hülyéje. 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

na ha annak megfogtad volna a csövét lehet h egy darabig nem engeded el 😄DDD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dietrich
Emlékszel mikor megfogtam a csövet véletlen és lerohantam a tengerpartra lehûteni, közben kinyírtam 50 jenkit. Szerencsére a PB nem volt aktiválva. 😄

Dichter
Há én is emléxem 😄 Ott nyomtad velem, az MG 42 mellett, én meg adagoltam a skulót 😄

Dietrich
Mellesleg a game-tõl függetlenûl nekem nagyon bejött a film. Anno mikor a HBO adta elõször már akkor felvettem videjóra.

Dietrich
COD-ban van. MOHAA-val nem játszottam mert gyenge volt a gép hozzá majd mikor proci+vga csere volt addigra jött a battlefield 1942 😊

Amúgy meg a Ryan közlegény megmentése c. film a történelem meghamisítása mert partraszálltak benne az amik. Én emlékszem mindet visszalõttük a tengerbe. 😄D

de hagyjuk tényleg, nagyon hülye vok hogy megin felhoztam....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

szvsz csak az a "faszkalap" szócska nem kellet volna amikor elsõnek visszaszóltál Dichternek....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dichter
Elkezdtem nézni, most tartok a 3. résznél.
De tényleg hagyjuk mostantól.

Szóval. Team Hungary meccs??? Ki ellen? Mikor?

Koze nincs a valosaghoz? Melyik filmnek illetve jateknak van? loál.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Nos néhány gondolat a vitához.
Elõször is ez a vita igenis a COD-ról szólt. Ugyanis a készülõ kiegészítõ egyik shootján az Elit Alakulat asszem hetedik részében látható város ostroma volt látható. Erre kezdte Dichter fikázni, hogy az egy mekkora szar film, köze nincs a valósághoz stb, stb. pedig NEM IS LÁTTA A FILMET!!!!
Másodszor. A stílus olyan amilyen, de egyikõtöknek sem lehet ez ellen szava, tisztelet a kivételnek, mert ugyanilyen mocskos a szátok néha csak magatokon nem veszitek észre, olyankor nem olyan magas az erkölcsi mércétek.
Harmadszor pedig jó CODOZÁST!

szvsz pár emberkét bannolni kén

Szerintem a fórum szellemi leépülését inkább a teljes törléssel tudnád megakadályozni...

hagyjuk....

ne lol -ozgas fogadok aztse tod mit jelent

Dichter
Mikor lesz legközelebb Tím Hángöri meccs?

Dichter
Felõlem mehet az egész, de nem csak én hsz-eltem, szóval sztem kérdezzük meg a többi résztvevõt is. Vagy ahogy gondolod. Az enyémeik mehetnek, az biztos

zaki
igen? és hol kicsiricsi?

ricsi1
már volt...

Pilu OBI
#15161 törölve (vagy töröljem a teljes "eszmecserét"?).

Balhé OFF

COD ON

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dichter
Jó, témát lezártuk. Javaslom ezután ne reagáljunk 1más hsz-eire. Javaslom #15161 -tõl moderáljátok ki, és ne balhézzunk. Ennyi