Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyobb gondot jelent az állandósult lagolás mikor a pb ellenõriz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elég sokat játszok mostanság, és a legtöbb magyar szervert is ismerem. Az 1.4-es patch óta is tapasztalok némi kivetnivalót a multival kapcs-ban. Nem kertelek, konkrétan a csalásra gondolok. Állítolag ez a patch megszûri a csalókat, de én kötve hiszem. Most nem akarok példálózni, úgy is fölösleges. Van még valaki aki szerint ismét megjelentek a cheaterek. Vagy vegyek másik szemüveget?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
de látom te még nem nyomtad VBK
serveren...ott kell ütni..
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

és a görgö lenyomása az ütés nekem de elég lassú mit kéne állítanom? mert lenyomom és nem egybõl hanem rá egy kis idõre üt csak
Látjátok feleim nincs vita nem pörög a topic sem.

hát igen aki hülye az meg is érdemli 😄DD
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
nincs véletlenül kliens oldali kilkam idõ parancs ?
0 sec hogy be se jöjjön, cl_nemakaromlátnimégeccerhogylemákolnak 1
DE TÉNYLEG HAGYJUK EZT A TÉMÁT, MERT EZ LE VAN ZÁRVA (passzív mondat rulez)
Nem volt szándékomban senkit támadni a fenti sorokkal 😊
sehol egy ellenség aza hülye meg leüt...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Amúgy meg a Ryan közlegény megmentése c. film a történelem meghamisítása mert partraszálltak benne az amik. Én emlékszem mindet visszalõttük a tengerbe. 😄D
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De tényleg hagyjuk mostantól.
Szóval. Team Hungary meccs??? Ki ellen? Mikor?

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Elõször is ez a vita igenis a COD-ról szólt. Ugyanis a készülõ kiegészítõ egyik shootján az Elit Alakulat asszem hetedik részében látható város ostroma volt látható. Erre kezdte Dichter fikázni, hogy az egy mekkora szar film, köze nincs a valósághoz stb, stb. pedig NEM IS LÁTTA A FILMET!!!!
Másodszor. A stílus olyan amilyen, de egyikõtöknek sem lehet ez ellen szava, tisztelet a kivételnek, mert ugyanilyen mocskos a szátok néha csak magatokon nem veszitek észre, olyankor nem olyan magas az erkölcsi mércétek.
Harmadszor pedig jó CODOZÁST!

Balhé OFF
COD ON
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu