Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz a csapat meg kikapott. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez fénymásolt game? Más játék is lefagy?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azt akarom kideríteni, hogy ez játék gond, vagy esetleg én keressem a hibát a RAM, alaplap, vagy videókari közül.
steam, origin: ACE_hun

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egy kis bash video
Hossz: 35:32 perc, Méret: 368 Mb, Audio és Video codec: Windows Media Audio és Video 9
Akit erdekel: letoltes
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Tudja vki mikor gyün ki?
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
De inkább a tesóm nyomja.
Most megyek, és én is tolom egy kicsit a játékot.
Ti melyik szerverem szoktatok lenni ?
Vagy van valami passwordotok ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
http://www.zoobies.net

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nekem még csak hármas kill sikerült így😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Még uj képek a kiegészítõbõl a www.hardwired.hu -n

Emberek - csak mert tegnap nem kaptam választ - mi a rosseb az a "cvar rate = 5000"? (Mert e miatt dobott ki a Landor.)

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
már csaktudja 😄