Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
lehet rossz a másolat.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nálam semmi gond a fénymásolt game telepítésével.
értsem úgy hogy eredeti game vagy szimpla másolat?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
directx 9.0b van már fenn a gépeden?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Amikor az asztali ikonnal indítom a játékot ezt a hibaüzit dobja :
'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_suppress.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_longenuf.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_yessir.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_crazy.wav' not found
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
114 sound file(s) are missing or in a bad format
Ha a berakott cd autorun-jával indítom akkor elindul de amikor kiválasztom a nehézségi szintet akkor megint csak nyavajog a sound file miatt.
Nem ripp verzió van.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
nagyvagy Zaki! :
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Mikor harmadszor üt mellé, vagy szinte szembõl megy az ellenség felé és az nem veszi észre...
Akkor úgy fogalmazok, hogy igencsak ügyetlen ellenfeleket választott a videó elkészítéséhez.
http://epica.nl
Korábban az s&d vagy ha tele volt a szerver akkor tdm módot játszottam. s@d meguntam mert mindig ugyanazt csinálta mindenki mindig ugyanoda ment hogy kinyírja az ellent, + nem szerettem hogy perceket kellett várni ha kinyírtak.
Mindig rosz a fragem ha a rádióval vagyok elfoglalva, mert annak aktiválása vagy elszedése után mindig egy fejlövés a jutalmam viszont a csapat pontot kap. Ami nem lenne nagy gond ha a csapat egyik fele védõként a pálya túloldalán nem kempelne vagy támadóként.
Na majd az 1.10 patch-ban ezt is javítják majd. 😊
s&d nem tetszik?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Szuper!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
http://epica.nl
A veszets oldal embere a legjobb statisztikával.Igazságtalan a HQ pontozása,nem értem a készítõk ezt miért nem látják...
Bár csak másképp kell szemlélni a dolgokat,látszatra õ nyert,pedig mégsem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.