Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
nekem még egy szemtelen kamerástól van meg, aki "véletlenül" bekapcsolva hagyta a kamerát 😊. A jobb minõség érdekébe ezt is letöltöm.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

GPK-val warozott már valaki?

Serpa
ahogy jónak láttod.
😊

Bandew
Legyen inkább izgalmas. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Serpa
élvezetes lesz.

Bandew
Wazz' ez egy háborús játék! Mi az, hogy isteni lesz a hangulata?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Serpa
hmmm ...

Serpa
ISTENI lesz a hangulata !

0ppika
Nem játsza le.

http://epica.nl

Serpa
nemsoká' leér.
jaj de izgi !
lol

Bandew
Igen errõl beszéltem. :-)

Bandew
Csekkoljátok a Hardwiredet!

Dietrich
Nekem gondom volt a CMR2004 telepítésével a 2. cd miatt...megszereztem máshonnan a 2. cd-t és müxik jól.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
😊
lehet rossz a másolat.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Met
Biztonsági másolat, az eredetit kölcsön adtam

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dietrich
akkor passzolom.

nálam semmi gond a fénymásolt game telepítésével.

Dietrich
"Nem ripp verzió van."

értsem úgy hogy eredeti game vagy szimpla másolat?

Met
Amikor elõször installáltam akkor nem raktam fel a dx-et mert már fentvan. Nem volt jó, uninstall, reinstall másik könyvtárba dx-el de most se jó.

Met
Van

Dietrich
az nem jelent semmit.

directx 9.0b van már fenn a gépeden?

Met
Már rögtön az elsõ telepítés után ezt csinálta.

Dietrich
telepísd újra, de elötte törölj ki mindent még a mappát is amit a vinyón hagy.

Met
Nem változtattam semmit, nem töröltem semmit. Install után így kezdte.

ranGer2
megváltoztattad a fileok: méretét,nevét,esetleg kitörölted ezt a 3 fájlt..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

nem baj jo az😊))

Met
Hello!

Amikor az asztali ikonnal indítom a játékot ezt a hibaüzit dobja :

'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_suppress.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_longenuf.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_yessir.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_crazy.wav' not found
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
114 sound file(s) are missing or in a bad format

Ha a berakott cd autorun-jával indítom akkor elindul de amikor kiválasztom a nehézségi szintet akkor megint csak nyavajog a sound file miatt.
Nem ripp verzió van.

ReTeK
A Landor-on valamiféle turbó mod fut ? mert eszeveszett gyors a játék, öregeknek nem ajánlott... szóval érdekes milyen szokatlanul gyors a többihez képest

Pilu OBI
A DEM az OBInet -es szerveren van, az máshol van, és azzal nem lehet ilyen gond.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

0ppika
Ja, de a DEM meg ment!?

Pilu OBI
Sorry már beindultak, hosszú áramszünet powa volt.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

zaki
ezt én is szeretném tudni

0ppika
Mi van az OBI S&D szerverrel? Már reggel óta nem megy.

Dietrich
Állandó õrségben van. 😊)

nagyvagy Zaki! :

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
beindult a United Offensive hivatalos honlapja

Örülök, ha teccik. Kaphacc még, ha kell.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

0ppika
Nálam jönne most is.

Dietrich
nekem le se jön a videó.

0ppika
Én nem vitatkozni akarok, de ez akkor sem kerek.
Mikor harmadszor üt mellé, vagy szinte szembõl megy az ellenség felé és az nem veszi észre...
Akkor úgy fogalmazok, hogy igencsak ügyetlen ellenfeleket választott a videó elkészítéséhez.

Dietrich
Igen mióta kijött az 1.2 patch. és a dem módot.
Korábban az s&d vagy ha tele volt a szerver akkor tdm módot játszottam. s@d meguntam mert mindig ugyanazt csinálta mindenki mindig ugyanoda ment hogy kinyírja az ellent, + nem szerettem hogy perceket kellett várni ha kinyírtak.

Dietrich
Tudom.
Mindig rosz a fragem ha a rádióval vagyok elfoglalva, mert annak aktiválása vagy elszedése után mindig egy fejlövés a jutalmam viszont a csapat pontot kap. Ami nem lenne nagy gond ha a csapat egyik fele védõként a pálya túloldalán nem kempelne vagy támadóként.
Na majd az 1.10 patch-ban ezt is javítják majd. 😊

inkabb a hq-t komazod?😊)
s&d nem tetszik?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Vernoon
Megjatszott?? Abban mi lenne az erdekes? Mind valos jatek soran keszult. Erdekesseg keppen raktam fel, nem egy vita elinditasa vegett. CoYoTe-t (azaz a szerzot) ezen a forumon elered.

HuAn82
Szuper!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

0ppika
Ja bocs, már teljesen félrebeszélek, a #15504-re gondoltam.

0ppika
Ja, szerintem megjátszott az egész, egyik sem valós játék során készült. A gránátos ütések elég érdekesek.

Serpa
videót láttátok ?

Hány ilyen van...
A veszets oldal embere a legjobb statisztikával.Igazságtalan a HQ pontozása,nem értem a készítõk ezt miért nem látják...
Bár csak másképp kell szemlélni a dolgokat,látszatra õ nyert,pedig mégsem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
õszre igérték