Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
1 lövéssel nem! minimum 2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

tenshin
nagy szám, egymás mögé állva bárkivel meg lehet csinálni... 😛

http://www.zoobies.net

1 lövéssel ölt meg minket 😄

Dietrich
Nekem már rég nincsenek vizsgák
vagy nem is inkább...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

0ppika
sõt, nekem már csak a vizsgák vannak hátra! Ha minden jól megy csak szeptemberben megyek újra!

http://epica.nl

TE mákos neked egész héten nincs suli,én meg bent rohadok.. 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

trident
-Boban: sajna nem: offline "LAN"-os vagyok....😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Most akkor igyál egy nem koffeinmentest.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Dud [OBI]
Már kettõn vagyok túl és még mindig zombi vagyok...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Eisenhower
qnosi már megint nem dolgozol? ^.^ timbernek adj egy sallert^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Qnosi [OBI]
asztat :}

Neked is szép jó reggelt!
0ppika
Jóreggelt!

http://epica.nl

KÁVÉT!!!!!!!

Dud [OBI]
Jó reggelt!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

magus
akadjatok mar le a temarol😊 szerencsetleneknek sztem tok szar lehet amugyis, szerencsetlen kocka, probalt jatszani, nem jott be neki, cheatel, es meg ti is basztatjatok. cccc.😊 aki meg nem ilyen az ugyse veszi magara az ilyesmit

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dietrich
2004. május. 11. kedd, Ferenc , Adolf napja

névnapján írtottam a szövetségeseket ma. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A csitereken csak röhögni szabad, ugyanis szánalmas lámák akik csit nélkül semmit sem tudnának, vagy csak maximum a közepes játékosok között jegyeznék. Persze lehet bosszankodni is, de minek? Mások baromsága miatt? Hát haragszom én magamra?
LOL

én még 3-4 hónapja játszok neten...én még nem találkoztam sok csiterrel, de nem csipálom õket....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Kandurex
Egyébként annyira nem érdekel, lehet, hogy csak bennem alakult ki, így pár év NET-es játék után egyfajta ösztönös utálat az irányukba. Ez van. Nem azt mondom, hogy belezzük ki, akasszuk fel, feszítsük keresztre a csítereket, de talán pár büdös pofán megállná a helyét. Egyébként nem hiába alakult ki pl. itthon az a szokás a CS szerverek többségén amolyan vicces üdvözlõ szövegként:

--::ETIKÁTLAN ÉS CSÍTES JÁTÉK ESETÉN VÉGBELET TÁGÍTUNK::--

--::és::--

--::TUDJUK HOL LAKSZ::--

😄D
Imádom az ilyen szervereket :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Haver oda lép, hogy szétkapja a csávó gépét és kidobja, h kintrõl élvezhesse a mûsort...VAZZEG! ÉN OLYAN SZERVEZETTEN SEGÍTENÉK NEKI...húúúhúhú....és szerintem vannak itt még egy páran akik még SZERVEZETEBBEN segítettek volna ;PPP

viszont nézd meg ahogy MINDEN közelben lévõ emberke szervezetten nekiesik csiternek és a gépének....

szvsz ezt meg tudták vón csinálni(visszhang-izé)...de ebbõl botrány lett volna (szintén szvsz)

Kandurex
A filmrõl: Nekem hihetõnek tûnik és az IQ-m is nagyobb 50 -nél 😉 (vagy nem), csak példaképpen:

What' HELL!? CHEATER MAN!

és itt jön a lényeg, páran a terembõl VISSZAHANGOSAN (vagyis életszerûen, kevés filmben halhatsz ilyet) többen egyre halkulóan: cheater man....cheater man...cheater man TEHÁT úgy, mint akik meg is DÖBBENNEK....

hallgassátok vissza. Persze ettõl még lehet FAKE.

fogyatkoznak a rajongók uram...

Kandurex
Ricsi1 és Pityzka fõvezír, pár év még a NETen és ennél durvább dolgokat is kifogtok találni :p

....csak össze kell akadni párral ;p

NetGames: "Úgy játsz, mintha az ellenfeled a szobában ülne"

NET-Etiketbõl idéztem

OK, köszi

Megbocsájtok. Visszamehetsz játszani.
LOL

meg nézzetek be a két MSN Messengeres topikba az Általános / Felh. Programok Op. Rendszerek fórumokban!!!

csinálhatok uj lokót mer a klán névdizájnt váltott

nézzetek be a gamer fater topikba a saját forumokban....

Dietrich
Na így már ismerlek 😄D

nem hozzád szólt, nem vagy akkora fõarc hogy minden hozzászólás neked menjen, már bocs.

Dietrich
"Szavazzatok hogy miért nem szeretitek már a mi serverünket!"
én sem értem miért pang a hq szerver..

Trident: ezek szerint te tudsz mûködõ, tört HOB szervert? Ha igen oszd meg velem is lécci, elõre is kösz!
Dichter
LOL Látszik, hogy Deany csinálta.

Alakul az uj f2K homesite.

http://f2k.attaq.net/

Tessek benezni, bar meg csak beta. 😊

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

trident
Sziasztok!
Néhány kérdésem lenne:
A voice commandokat lehet bindelni?
A HOB v0.31-ben vissza lehet csalogatni a célkeresztet?
(bár így is nagyon kedves, realisztikusabb!)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
Jó vicc volt.....én meg lelöttelek legközelebb. 😄

nekem fura volt ez a majomszerû mozgás fegyver nélkül. Illetve elszoktam tõle. Valamikor decemberben az 1.1-nél még volt ez az effekt a szervereken.

Amúgy a film zseniális, hangosan röhögtem, csak sajnos oda kellene írni, hogy 18 év és 50 iq alatt nem ajánlott. Ugyanis ez egy poen. Aztán van aki komolyan veszi. Az ilyenek szoktak egyetérteni pl. a homokosok megverésével, ha ezt látják a tvben. Szánalmas.

HuAn82
Igazad van! Nem a tulajdonát kell megrongálni, hanem a cheatert kell agyonvágni.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ricsi1
attól még hogy csiter ez durva..

Egyrészt megrendezett film. Másrészt fizikailag bántalmazni és megrongálni valaki tulajdonát, mert csalt egy játékban? Hát nem tom... Ovodában talán.

Kandurex
WÁHÁHÁÁHÁHÁHHÁááááá....MINDEN CHEATER EZT ÉRDEMLI! Bár egy végbél tágítást is adni kellene az anyabasz* k*csögöknek!

rohadtgec

LOL mivan?

nah mentem suliba,ha kellek úgysem érsz el😊 de próbálj meg elérhetõ lennui d.u. a HwT klánszerverrõl emg annyit hogy egy router miatt nem igazán sikeról áthelyezni mert vmi jelszó kéne ami nincs....

nekem egy REINSTALL segített,de a maradékot is ztöröld le a program filesbõl....

bence te meg töltsd le icq-t

és vegyél majd fel az talán nem romlik el mitn az msn