Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
vagy 10 hozzászólással lejjebb 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zaki
Kandurex: itt nézz körül 😊

Kandurex
Amúgy, hogy némi ON is legyen már ebbe a topicba. A kiegészítõrõl mit lehet tudni? Ki csinálja? Mikor jön? Hmm..?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Oks!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
Eisenhower: ez nem avatar, hanem logo 😊 nekem tetszik, eszem ágában sincs visszacserélni 😊

Dietrich: én végigtoltam veteranon is (vagy nem tudom mi a legnehezebb fokozat neve), 1általán nem vészes, egy délután alatt végig lehet játszani

Dietrich
decemberben is ez volt nálam a felállás most se lesz másként.
ezt a gamet a netre találták ki a single rész csak vakítás. 😊))

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dietrich
igaz bár asszem azt is csak a leggyengébb fokozaton nyomom végig azt irány a multi. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Eisenhower
zaki rakd már vissza azt a zöld avatarodat az sokkal faszább ^.^ mondjuk kill bill-t azt szeretem^.^ de ez az avatar nyem jó^>^

zaki
õsszel, ha minden igaz

Eisenhower
huan plíz ne irjatok neki te se és senki más. mert ugy nézem aki nem helyesli amit õ mond akkor annak a nevében fog irkálni kávézóba.

Eisenhower
de sztem inkább beszélgessünk a call of duty-ról! meg a kieg. lemezrõl^.^ tényleg mikor fog megjelenni?

Eisenhower
jaja thnx ^.^

Eisenhower
"20 May 10:27pm 195.56.92.246 .code>>eisen benne vagyok, csak elõbb hugyozzuk le õket, a szemét geciket" na azért én ennyire finoman nem tudok fogalmazni ^.^

The Garrett
köszönjük szépen moderátorbácsi 😊

HuAn82
Szuper. Most már a nevemben is irogat.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

az,de nem is kicsit

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
ezzel nem a code klánt, hanem saját magát járatja le

zaki
hát ez tényleg az

HuAn82
Elég szánalmas egy "ember".

Eisenhower
aki jót akar röhögni nyomás a kávézóba ez a pityuka egy lol

Eisenhower
áh garrett megelõzött... jah és ha szidalmazó leveleket láttok vhol code-os névvel pl ilyet-->> code>>eisen: Garett bazmeg én odamegyek és jól szájba kúrom ezt a kis tetvet ha forumon ilyesmin hasonlokat találtok kérjük jelezzétek felénk. most megpróbál ily módon lejáratni minket.

The Garrett
és még yoshida a skizo.

Eisenhower
na re. ha olvassátok a callofduty.hu és azon belül a kávézót, a code -os nickel beírt hozzászólásokat nem mi írjuk hanem pityuka tábornok. De azért a pityuka fõvezér jól elbeszélget saját magával a mi nickünkel.... lehet DR. Csernusnak kellene pityuka fõvezérrel foglalkozni....

The Garrett
olvasni=olvasna.......

The Garrett
Ha bárki olvasná a cod.hu kávézót és code tagok nevén írt üzeneteket olvasni itt és most leszögezem hogy ssemmi közünk az ott leírtakhoz....

gondolom kitaláljátok ki akar ott is lejáratni minket.

Dichter
Itt tessék szavazni, és jelentkezni nálam, bbrain-nél, vagy John|McLane-nél!!

magus
azert ennyire nem kene komolyan venni ezt a rohadt internetet vaz😊

balagecode
Nálunk automatikusan 3 tk után csak Õ sérül. Meg kapja a penaltit, de elvileg megy az autokick is ha beállítja az ember, csak akkor meg visszajön és folytatja, a reflection damage meg elveszi legalább a kedvét.

Úgy látszik van vmi ma a levegõben, hogy elõbújtak az óljukból az ilyen frusztrált lúzerek, akik szándékosan tékáznak.
Fél óra alatt 3 szerverrõl kellett lejönnöm, mert az ilyen Laggolok, meg Noobfragger-féle túrórudiknak nem vett ma anyuci csokit és ezért úgy érezték vkin bosszút kell állni.

Azt nem lehet beállítani a szervereken, hogy -5 fragnél autokick járjon?
Dietrich
na és ilyenkor mondom én hogy hajítsa ki az admin az ilyeneket ne bassza el mások szórakozását, mire jön majd Pityuka és "anyád" csata felkiáltással vaktölténnyel elkezd lövöldözni itt.
😊

Dietrich
anyázott mindenki köztük engem is a nagy semmiért.

Dietrich
LOL.
Engem kihagyott.. 😞( 😊))))))

Dietrich
😊
nekem még mindig nem jön be az oldaluk. Másnál mi a helyzet?

Frankon felcsesztek ma az agyamat. mohi hq servere. Delelott valami 14 eves kis tok azzal szorakozott hogy a csapat tarsait lovoldozte le mert ahoz tehetsegtelen volt hogy az ellebfelt vegye celba.

Mindezt csak azert irtam le, hogy ha esetleg ez a kancsofulu tehenlepeny is olvasna ezt a forumot akkor vese jol az eszebe hogy nem szep dolog elcseszni masok jatekat. Ha tul tehetsegtelen valaki ahoz hogy az ellent vegye celba akkor nyomja vegig a jatekot vagy harmindszor hatha megtanul celozni. Azokat meg hagyja beken akik a jatek oromeert verodtek ossze ama serveren.

Na bocs a tobbiektol a sirankozasert, de kezd elmenni a kedvem a jatektol azert mert mindig van egy-ket ilyen tokkel utott.

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

ricsi1
ehh ennyire faszkalap volt?én legalábbis nem úgy vettem szre-1-2 üzi alapján-

Dietrich
Én használok mert..mittudom én minek a multihoz 😄 singlet meg december óta nem játszok. 😊

Jabba
Hogy mik vannak ???

kapod qtya :))

The Garrett
hmm valahogy eltûnt ez az üzi 😊

The Garrett
lol? 😄D hehe énis most olvasom 😄 nemtudom mi lehet 😄D utánnajárok... köszi mindenesetre 😊

Ok bocs a helyes írásom ért akkor meg próbálom a drivert.
Két darab t a végén bocsesz😉

Garret!

codefuckers: magus nem tudod még, hogy kivel kezdtetek ki. Lesz nagy sirás-rívás felétek LOL

és ez mi?😄D
Szintén kávézó

Jabba
mit nem értessz ezen ??? :|

The Garrett
nézd meg a cod.hu kávézót vagy a scr shotot 😊

Punker
?????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jabba
Ez mekkora nagy mán
A banok maradnak rajta vajon ???

The Garrett
kellemes meglepetés ért ma minket a call of duty fórumon 😊
Lehet használt az a Sg + 6-7 játékszerver ban amit összegyûjtött magának röpke 2 nap alatT? 😊

shaba23
legalább az egész végére tettél volna egy pontot😊
The Garrett
vagyis de... de akkoris a driverrel lesz a gond 😄