Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
ige?akkor bocs

ReTeK
tuttti van egy nagy halom szines kép, és még egy nagy halom szines videó is a 2.vh-ról, spektrumon is nyomták a "VH2-szibesben"

Pano
😄DDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Punker
régi és már volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ricsi1
azért ez már kicsit túlzás...

Dichter
Köszi Mondjuk ezt ismertem, de ezek is ff-ek. Mind1, majd még jól utánanézek

Dichter
Láttam

Dichter
Néddmá Gáret ezek színesek

Punker
FGC szerverrel mi van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
Én nem ezen röhögtem, hanem hogy akkor még nem voltak szines képek, felvételek.

http://epica.nl

Bazze én iszt mondtam, hogy utólag színeztrélk ki!!Grr olvasd vissza😄D

ranGer2
nah van má frí trijál?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

én meg ezen LOL 😄DDDD
Fitnes Hour a jenkikkel! 😄DDD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dichter
Ajhhhh. Én nem azt mondtam, hogy ott, és akkor csinálták egy polaroid géppel, hanem hogy UTÓLAG színezték ki. És ha nem hiszitek, hogy van ilyen, akkor google-ban keressetek rá.

0ppika
Rég nevettem ilyen jót. Kössz.

ricsi1
lenne 1 kérdésem:a COD fitnes hour = az alap cod PS2-es változatával?

Dietrich
😊)) nem volt még színes akkor.
utólag szinezték ki a dolgokat.

http://www.achtungpanzer.com/panzer.htm

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
kijött egy hosszabb tailer ,a fenti lenken megtalálod.

Dietrich
😊))

Most is volt és mindjárt vége a cart edzésnek aztán megyek gyilkolni. érzem ma jobb leszek mint tegnap 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
hány "-s a monitorod?melyik mapokon,milyen felbontásban?

ricsi1
nem is kell hozzá crack

wEEn
le kell cserélni a vasat

JustIce
udv. fps problemam van. szerintem joval tobbnek kellene lennie, megis 25 korul van. mi lehet a gond? tud vki segiteni? koszi

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

amúgy jó hozzá a sima crack...
ami az alap cod-hez volt..

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

ez fájt...

bazza
Tud vki cracket az 1.4-es verzióhoz? Nagyon kéne!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hájj!
Léteznek utólag színezett filmet a 2 vh-ról. Spektrumon, National Geographicon, meg a többin szokott lenni. Valszínû vannak ilyen fotók is. Elõre mondom, nem tudom hol😄D

zaki
loool 😄DDD

The Garrett
ki kell ábrándítsalak de akkor még nem volt szines film se mozgó se állókép formában 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
wh2 bõl szines képek?

Dichter
Ez most nagyon jól jött, mert a 2. világháborúról csinálom a szakdolgozatomat. Olyat nem tudsz, ahol !!!SZÍNES!!! képek vannak?

nincs mit 😊

Pilu OBI
Átmeneti kapacitáshiány miatt a DEM portot kénytelen vagyok leállítani.
A dolog csak átmeneti 1-2 hét és újjászületik.
Aki játszott rajta annak türelmét kérjük.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

wEEn
Ha kiirná az ellenség nevét is, amikor rácélzok, akkor nem lõttelek volna le 😊 Különben arcról igy is megismertelek, csak sok volt a sör, ezért mertem rád emelni a fegyvert 😊

0ppika
Kössz

az a crack jó ami az alap cod-hoz volt

0ppika
Ja már értem, de cracket nemtom honnét lehet szerezni, nekem sem ártana.

shaba23
de már feltettem, mivel a magyarítás beszólt😊
0ppika
Ha singlevel akarsz játszani akkor felesleges feltenned a patchet.

The Garrett
én nemjátszom single ben semmit mióta netem van. Valahogy nemjelent kihívást végigmenni 60 elõprescriptelt jeleneten. MEg egyhelyben álló botokat lövöldözni.

shaba23
elõbb single akarom nyomni, aztán esetleg multiban...
tehát akkor most keresek egy krekket (esetleg mondhatsz helyet😊 ) és azzal krekkelem.. a magyarítás akkor is mûködni fog?
0ppika
A single player-hez kell crack a patch miatt, de a patch meg csak multihoz kell

shaba23
lenne egy láma kérdésem😊
leszedtem a magyarítást...feltettem a CoD-t, magyarítást elindítottam, az igényelt egy 30 megás peccset (talán 1.4?)
azt is felraktam...
mivel biztonsági másolatról van szó, kérdésem annyi lenne, hogy most a peccshez keressek krekket, vagy hogy bírom elindulásra a stuffot?
Dietrich
ha mégegyszer "véletlen" lelõsz 2x is 😄 a titkos fegyverünkkel lövök vissza! Igaz anglia ellen nem sokat ért de azóta pontosítottunk rajta. 😊)
ahhoz képest milyen öreg vagyok egész fürgén rohangálok 😊)

Dietrich
Akit érdekel a dolog (és eddig esetleg nem ismerte a linket)itt nagyon jógyûjtõhely van II. vh-s adatokról, könyvekrõl.

wEEn
Ok. Ejtsük már a témát. Lefutott. Uncsi.

Csak 1et nem ertek miert kell szivatni a CODE clant, meg a tobbi klant,meg mas embernek a nickjet hasznalni?
Fogadjuk hogy valamelyik tizeneves kis hugyos csinalja ezt.... SZANALMAS...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich

Kandurex
Tudod ki olvas itt vissza? Itt még brutálisabb a flém amit én szoktam vinni a Doom3 -nél 😉 Egyébként nem tûnik rossznak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dietrich
ez a baj vele, hogy hamar vége van.
jobb emberek ellen küzdeni mint gép ellen...igaz korábban csíter emberek ellen kellett..