Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://epica.nl

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Fitnes Hour a jenkikkel! 😄DDD
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
utólag szinezték ki a dolgokat.
http://www.achtungpanzer.com/panzer.htm
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Most is volt és mindjárt vége a cart edzésnek aztán megyek gyilkolni. érzem ma jobb leszek mint tegnap 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
ami az alap cod-hez volt..
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
ez fájt...
Léteznek utólag színezett filmet a 2 vh-ról. Spektrumon, National Geographicon, meg a többin szokott lenni. Valszínû vannak ilyen fotók is. Elõre mondom, nem tudom hol😄D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A dolog csak átmeneti 1-2 hét és újjászületik.
Aki játszott rajta annak türelmét kérjük.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
tehát akkor most keresek egy krekket (esetleg mondhatsz helyet😊 ) és azzal krekkelem.. a magyarítás akkor is mûködni fog?

http://epica.nl
leszedtem a magyarítást...feltettem a CoD-t, magyarítást elindítottam, az igényelt egy 30 megás peccset (talán 1.4?)
azt is felraktam...
mivel biztonsági másolatról van szó, kérdésem annyi lenne, hogy most a peccshez keressek krekket, vagy hogy bírom elindulásra a stuffot?
ahhoz képest milyen öreg vagyok egész fürgén rohangálok 😊)
Fogadjuk hogy valamelyik tizeneves kis hugyos csinalja ezt.... SZANALMAS...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mondjuk ezt ismertem, de ezek is ff-ek. Mind1, majd még jól utánanézek
Rég nevettem ilyen jót. Kössz.