Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
dx9 et nem is kell kezelnie mivel a cod sem kezel

hanyas driver van fenn? vga hoz?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sziasztok van egy nagy problémám sikerült meg szereznem a call of dutyt
igaz irot lemezre fel instaláltam minden nagyon szép a gondok már a menüben jellenkeznek nem jellenek a a betük tehát csak a hátér kép van ott pedig a menük ott lehetnek mivel ha feléjük viszem az egeret lehet hallani a katanást ez mondjuk nem lett volna nagy gond de nem is akar el indulni mert valamilyen hibát irhat ki de azt sem látom a konfigom:amd 2600+,2*256(400)samsung ram gf4 mx 460
én õszintén két dologra gondoltam vagy a crack rossz vagy hogy a vga nem tudja kezelni a dx9-et
valaki segitsen pliizzz
ricsi1
ebben az újban is vannak hibák pl szerintem az ,hogy "on my way"nem azt jelenti ,hogy rajta,meg ezt sem,h megyek.

The Garrett
akkor pont kapóra jönnek a code szerver változtatások? 😊

0ppika

http://epica.nl

Pilu OBI
Hivatalos OBInet bejelentés:

Átmeneti kapacitáshiány miatt a DEM portot kénytelen vagyok leállítani.
A dolog csak átmeneti 1-2 hét és újjászületik.
Aki játszott rajta annak türelmét kérem.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

The Garrett
nem kötelezõ végigolvasni.

Dichter
Ilyen hülyeségek miatt ne veszekedjetek már. 1-el több hsz. Na bumm.

hykao
faszom fogja végigolvasni az agyonoffolt összes hozzászólást.
ha nem tetszik, töröltesd a hozzászólásomat.
hykao
fórum offolási kultúra...
The Garrett
ááááááá cseppetse 😄 megveetem az alkohol mindn formáját 😄

tenshin
sztem meg inkább legyen egy kicsit elõreolvasva és utána posztolva.

http://www.zoobies.net

Dichter
Inkább legyen leírva 5x, mint 1x se. Dontjútinkszó?

tenshin
fórum olvasási kultúra r0xx... 😛

tenshin
Geret, te szereted a sört? 😮)

hykao
Nos, Zagash-ék elkészültek a Call of Duty magyarítással: IdeBoxStudio.
Ezen kívül lehetséges, hogy elkészítik a játék szinkronos fordítását is.
zaki
hááááát, én még csak s&d-n próbáltam ki a magyarítást, de megnézem a dem szervert is, hogy mi újság, aztán majd írok

Háj mindenkinek!
Feltettem ezt a magyarítást, és olyasmiket tapasztaltam néha, hogy pl DEM modban az elejtett bomba ill. egyszer a lerakott bomba nem volt a radaron. Kicsit gáz. Nálatok nem volt ilyen??

ReTeK
akkor már ketten vagyunk, és se használok

Dichter
Én meg egyáltalán nem használok honosítást. Ahouse barátomnál láttam egyet, ahol ilyenek voltak hogy, 12 játtékosok, és a followingot következõnek fordították. Mind1, mivel nem csináltam jobbat, ezért inkább csöndbe maradok.

Dichter
Ez úgy hangzott, mintha ez tök gáz lenne. Velem?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Sohaaaaa

Dietrich
"FIGYELEM! A honosítás szoftver használatával a régebbi mentett állások nem kompatibilisek! A régebbi mentett állások betöltéséhez el kell távolítani a Call of Duty Honosítást a számítógéprõl.

Érdemes figyelni az IBS honlapját, mert nem elképzelhetetlen, hogy készítünk egy szinkron kiegészítést is a Call of Duty Honosítás jelen verziójához."

Nekem ez az oldal be sem jön:
http://www.iceboxstudio.tk/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Jól van na.. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
NEM

Dietrich

Dietrich
Nem vagyok én olyan jó ahhoz.

Dietrich
Nincs.
Hívtak már párán (NHL volt az elsõ alapításkor)de független maradtam...eddig. 😊

Nem Dichterrel keversz most is? 😊

ricsi1
neked nincs klánod?azthittem van

ricsi1
na megcsináltam(huhh)
amiket mondtatok próbáltamd a hiba az volt,hogy mikor újra felnyomtam elõbb benyomtam az FPs szálálót,és az =sztem)elvette a helyet a PB elõl,-meg lehet az tett jót😊-leszedtem egy "pbweb"akármit ami frissítette a pb-t.
szal kösz mindenkinek!

Dietrich
hopsz tényleg alul nála nincs ott az 1.4 😊

Dietrich
nekem ez az oldal be se jön most:
http://www.iceboxstudio.tk/

The Garrett
Az egész képernyõrõl kéne a shot sz.tem nem tetted fel a peccset csak letöltötted 😛

Dietrich

Dietrich
akkor uninstall nálad és a maradékot is töröld ki. Jobb ötletem nincs.

ricsi1
én meg nem is használok semmi,de mink is használnék ha nem jó?!

Dietrich
Én csak azt a magyarosítást használom ami a cod.hu-n van fenn.

ricsi1
2 hete raktam újra akkor méhg jó volt!!
most ez a geci honosítás bekavart!
haver átküldte a Pb mappát,de nm lett jó!
nemhiszem el már mindent csináltam denem lett jó!

Dietrich
4.43 MB...mennyit bír a postád?
vagy szeded folyamatosan 😊

ember küzdj,és bízva bízzál,
pinpongozz, hogy el ne hízzál!
😊

Dietrich
Valami nem frankó a te gameddel mert összesen nincs másoknak ennyi baja vele. lehet nem jó a másolat.

Én ha újra rakom formattálás után minden pachet felrakok sorban és a végén a sp.exe-t.
Semmi bajom a játékkal.

ricsi1
már szívesen látnálak Hévizen

ricsi1
majd ha jó lesz a game talán átmegyek a szomszédhoz😊

Dichter
Akkor hajrá 😄

ricsi1
az nem lenne megoldható,h vki elküldje nekem a "pb "mappáját mailban,vagy DC++-on megosztaná nekem?

ricsi1
(azt még könnyebben el tudnám intézni 😄)

ricsi1
ha nem akkor te jössz nekem

ricsi1

Dichter
Te annyival beéred? Nekem 2 napos üdülés kell Hévizen 😛

The Garrett
csinálj 1 scr shotot a multiplay options menüdrõl lécci.
DE ha megtalálom rajta a Punkbuster yes/no gombot jössz 1 sörrel erre most készülj fel 😄

The Garrett
inkább bogarászd át még1x a menüket...

ricsi1
de nem csak a pb a baj,hanem a beállításokat sem jegyzi meg,de ez még kisebb baj.