Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spektrum jún. 6 22:55"A legrövidebb nap"
vajh miért ezt a címet adták neki??
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
v o.oooooo final
LoLMOD CoD 1.5 höz
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
😊)
Útólag színezett filmek nem színesnek számítanak eredetiben!
pl. A leghosszabb nap c. film eredetileg fekete-fehér (én így láttam elõször anno moziban) majd a királyi tévé is így adta le a 2 részt.
Ezután kiszinezték és a retken leadták újra szinkronizálva (ezt utálom bennük mert az eredeti szinkron mindig jobb volt eddig a tapasztalatoki szerint)ami már nem ugyanaz a feeling.
Azért készûlt fekete-fehérben a film mert sok eredeti jelenetet raktak be a II. vh-ból.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

(\__/) ( X.x) ( } . { )
na lenne 1 olyan problémám, hogy: 1.0-val régebben végivittem a játékot, de cadet módba, most veterán módba is végig akarom nyomni, de mióta fennvan az 1.4 ezt irja ki a pálya betöltése helyett: pak sum /name mismatch
Megpróbáltam feltenni az 1.0 sp exejét, de ugyse jó. Csak nekem csinálja, vagy másnakis? Ha valaki megtudta oldani plz mondja meg hogy

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
My Life for Freedom!
Vízalatti képeknél se kell hókuszpókuszra gondolni, csak valami nyomásálló dobozba tenni a gépet. Az elv ugyanaz.
elképzelhetõnek tartom végülis ott fontosabb a szines kép mint a szárazon, ahol amugyis "jól látunk".
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ezt nem értem 😄

No vitázzunk még egy kicsikét 😄DD

ja egy egycsatornás ISDN mióta tud 64000 bájt/sec-et?
Nem bit-re gondoltál?

Példa: ha van egy egycsatornás ISDN kapcsolatunk akkor az durván 64000 byte-ot tud átvinni másodpercenként (64*1000). A képletbõl fakadóan: (64000 * 0.9) / 8 = 7200 tehát rate 7200 (egycsatornás ISDN esetén)
de most megnezegettem, az 5000 egyenlo az isdn -nel, tehat aki ilyen kapcsolattal rendelkezik vagy lassabb legalabbis erre allitja,az eleve halalra van itelve, mert kivagja punkbuster...
koszi.
szerintem
szerintem
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Tecnicolor rulz, élt vagy 40évet😉
asszem
Film:
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_cinema
"However there were a number of problems with Kinemacolor and
colour stock cannot be regarded as a commercial reality until
1932 with the Technicolor three-colour process."
Fenykepeszet:
http://en.wikipedia.org/wiki/Color_photography
"The first modern color film, Kodachrome, was introduced in 1935
based on three colored emulsions. Most modern color films, except
Kodachrome, are based on technology developed for Agfacolor in
1936."
http://www.ephotozine.com/equipment/buyersguide/fullbuyersguide.cfm?buyersguideid=11
"1941 Kodacolor was born, the first colour negative film enabling
colour prints to be made."
Kodak tortenelem evszamokban:
http://www.kodak.com/US/en/motion/about/chrono1.shtml
NG rulz.1927 bakker,komoly.Azt hittem ezt is a szovjetek találták fel, mint a röntgent. Azt ismeritek? Aszongya a szovjet az amcsinak, mindent mi találtunk fel. Amcsi: - Igen?A röntgent is? Szovjet: Naná. Joszif Ivanovics azt mondta egy reggelen a feleségének: Átlátok rajtad, te büdös kurva!
😄DD
SOrry, nem hagyhattam ki😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és ez a vízalatt készûlt. 😊