Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Jó a tippem...
spektrum jún. 6 22:55"A legrövidebb nap"

vajh miért ezt a címet adták neki??

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hehe
v o.oooooo final
LoLMOD CoD 1.5 höz

figy te láttál már oylan modot aminek lenne finalja? naugye 😛 valamenyire mindegyik mod beta alt nincs végleges verzio..., max ujabb mint az elõzõek 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Dietrich
Megtippelhetem? Június 6
😊)

Útólag színezett filmek nem színesnek számítanak eredetiben!

pl. A leghosszabb nap c. film eredetileg fekete-fehér (én így láttam elõször anno moziban) majd a királyi tévé is így adta le a 2 részt.
Ezután kiszinezték és a retken leadták újra szinkronizálva (ezt utálom bennük mert az eredeti szinkron mindig jobb volt eddig a tapasztalatoki szerint)ami már nem ugyanaz a feeling.
Azért készûlt fekete-fehérben a film mert sok eredeti jelenetet raktak be a II. vh-ból.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

The Garrett
az útolag szinezett NEM EREDETILEG SZINES FELVÉTEL.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zaki
azt nem tudod mikor? mert idõpontot nem mondtak

0ppika
Ja ja, ezt akartam is mondani hogy lesz ez a mûsok!!!

http://epica.nl

zaki
Discovery Chanell-en most láttam, hogy majd nyomnak a normandiai partraszállásról egy mûsort színesben! szal tényleg sry a múltkori lolozásomért

ricsi1
jah,csak elírtak

The Garrett
az lehetetlen.

ricsi1
mit kell akkor csinálni,ha ugyan az a serverünk IPje mint egy másiknak?legalábbis az ASE annak ismeri fel

Malakai
Pontosabban kész a legújjabb public beta a 2.0-ból. 😊 Ez még nem a final verzió.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ricsi1
az abaja,hogy szedett le pk3 fájlokat.ezekket pk3 managerrel(asszem)"semlegesíteni"tudod-neken is ez volt-

hi
na lenne 1 olyan problémám, hogy: 1.0-val régebben végivittem a játékot, de cadet módba, most veterán módba is végig akarom nyomni, de mióta fennvan az 1.4 ezt irja ki a pálya betöltése helyett: pak sum /name mismatch
Megpróbáltam feltenni az 1.0 sp exejét, de ugyse jó. Csak nekem csinálja, vagy másnakis? Ha valaki megtudta oldani plz mondja meg hogy

Dietrich
Úgy 😊

oks

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

The Garrett
ill. már kész. Szedem is 😄D

igen mrá kész, és szvsz nagyon jó lett

Punker
elméletileg már kész van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The Garrett
jajaja legjobb wh2 mod lesz ha végre kész lesz.

Nyers
Ha vkit érdekel a 2. vh. egy kicsit realisztikusabban nézzen el ide: Red Orchestra

My Life for Freedom!

The Garrett
ahh értem 😄
Vízalatti képeknél se kell hókuszpókuszra gondolni, csak valami nyomásálló dobozba tenni a gépet. Az elv ugyanaz.
elképzelhetõnek tartom végülis ott fontosabb a szines kép mint a szárazon, ahol amugyis "jól látunk".

Dichter
Úgy érti, hogy az nem valószínû, hogy víz alatti felvételek elõbb voltak, mint szárazföldiek

The Garrett
Ha víz alatt tudtak korábban nem létezhet hogy szárazföldön 1936-ban

ezt nem értem 😄

The Garrett
és ez nem az gigabites hálók urára vonatkozik hanem a mezei interneteõkre

The Garrett
neked lan beállítás kell az a 25k rate 😊

Dietrich
az 1936 biztos, hogy rossz. Ha víz alatt tudtak korábban nem létezhet hogy szárazföldön 1936-ban.. 😄

No vitázzunk még egy kicsikét 😄DD

balagecode
Ne aggodj vágtam hogy nem hülye vagy, hanem csak valamit elnéztél.😊))))))))

The Garrett
ezt copyztam be nemnéztem van e benne hiba.

balagecode
ákárhogyis de nekem nem engedi a 11.250.000-et, csak a max 90.000-et.

ja egy egycsatornás ISDN mióta tud 64000 bájt/sec-et?
Nem bit-re gondoltál?

The Garrett
rate legyen egyenlõ a letöltési sebesség szorozva 0.9-el majd elosztva 8-al
Példa: ha van egy egycsatornás ISDN kapcsolatunk akkor az durván 64000 byte-ot tud átvinni másodpercenként (64*1000). A képletbõl fakadóan: (64000 * 0.9) / 8 = 7200 tehát rate 7200 (egycsatornás ISDN esetén)

The Garrett
Menjetek be 2 en 1 szerverre tegyél be magadnak 1000 ratet. és kezdj el rohangálni, kérdezd meg a másik játékost mit lát belõled....

Dichter
Annyit jelent, hogy a sávszélességedbõl, mennyit engedsz a cod-nak

wEEn
hmmm... Valaki nálam okosabb különben homályosítson már fel, hogy pontosan mi a jelentõsége ennek a rate-izének?

Dichter
Halálra ítélve nincsen, elég ha beírod a consoleparancsot. Nincs mit

alma2
aham, szoval a kapcsolat fajtajatol fugg ez az ertek.
de most megnezegettem, az 5000 egyenlo az isdn -nel, tehat aki ilyen kapcsolattal rendelkezik vagy lassabb legalabbis erre allitja,az eleve halalra van itelve, mert kivagja punkbuster...
koszi.

szerintem

Dichter
Kicsi a rated, írd consoleba: /rate 25000 (ha adsl-ed van) vagy állítsd be a netkapcsolatodat a multi optionsben

alma2
Hello, valaki elarulna pontosan mit takar, ha a punkbuster kivag valakit, ha jol emlekszem cvar 4000 vagy CVAR 5000 uzenettel ?

szerintem

Eisenhower
gecó^.^ ez a callofudti.hu-s kávézó egyre jobb^.^ mostmár csak az én nevemben irogat, de annyira luzer a pityuka fõvezér hogy a nevemet se jól irja^.^ Jah és így akarja leégetni a CODE-ot meg is irta^^ majd megnéz minket 2 hét mulva. ^.^ Csak nem veszi észre hogy mindenki tudja hogy nem is irkálunk oda^^ sztem nem ártana zagashnak vmit csinálni mert szétfloodolja a kávézót. jah és állítólag elindult a codefuckers.uw.hu ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Köszönjük szépen😊
Tecnicolor rulz, élt vagy 40évet😉
asszem

The Garrett
tehát mégis volt szines film.

The Garrett
egy kedves klántársam utánnanézett, eldöntve ezzel a vitát .D

Film:
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_cinema
"However there were a number of problems with Kinemacolor and
colour stock cannot be regarded as a commercial reality until
1932 with the Technicolor three-colour process."

Fenykepeszet:
http://en.wikipedia.org/wiki/Color_photography
"The first modern color film, Kodachrome, was introduced in 1935
based on three colored emulsions. Most modern color films, except
Kodachrome, are based on technology developed for Agfacolor in
1936."

http://www.ephotozine.com/equipment/buyersguide/fullbuyersguide.cfm?buyersguideid=11
"1941 Kodacolor was born, the first colour negative film enabling
colour prints to be made."

Kodak tortenelem evszamokban:
http://www.kodak.com/US/en/motion/about/chrono1.shtml

The Garrett
már pomes rossz szögbõl van fényképezve, de majd szólok aszerkesztõnek. NEm így volt a szerzõdésben. 😄

The Garrett
a codefuckers.uw.hu ? nem rossz oldal nekem tetszik 😊

0ppika
Láttátok a cod.hu-n a kávézóba írt linket?

0ppika

Dichter

NA ugye lehet értelmes dolgokról is fórumozni😊)
NG rulz.1927 bakker,komoly.Azt hittem ezt is a szovjetek találták fel, mint a röntgent. Azt ismeritek? Aszongya a szovjet az amcsinak, mindent mi találtunk fel. Amcsi: - Igen?A röntgent is? Szovjet: Naná. Joszif Ivanovics azt mondta egy reggelen a feleségének: Átlátok rajtad, te büdös kurva!
😄DD
SOrry, nem hagyhattam ki😊

Punker
FGC szerverrel mi van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
"1927-ben készítette az elsõ színes felvételt a National Geographic fotósa Charles Martin és segítõje William H. Longley magnéziumot használva világításként. A robbanás olyan nagy volt, hogy majdnem megölte Longley-t..."

és ez a vízalatt készûlt. 😊