Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
-0

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Nekem Ati radír 8500 2.5ös amd és 70-80 fps. High on. ez ami stabil.
Ha nagyon fps re megyek akkor u.e. a konfig 1024x7680 minden low on 125-300 fps 😊

Hellhammer
Ehh. Ha minden fullon van akkor csak 7-8 fps-el megy 😞 Akkó úgylátszik óvatosan kell közlekednem, vagy fejleszteni kell a vasat. Most egy P3 750-es van Radeon9000pro-val meg 512 ram-al, ha a procit kicserélném valami 2,4-2,6 GHz körülire, akkor menne full grafikával 25 fps körül a game szerintetek?

The Garrett
bizony van különbség mind látótávolságban, mind "láthatóságban" < low on sokkal jobban összemodódik a modell a tájjal mint mondjuk very high on.
Ati kártyákkal kevesebb a köd is pl...
szal sokmindenen múlik.

Ezért kel Counter-strike ozni

uuuuh lehet kövezni 😊

Hellhammer
A punkbustert is érdemes frissíteni.
Elõször felrakod a patchet belépsz multiban az optionsba, bekapcsolod a punkbustert, kilépsz, majd a letöltött file-t másold be a játék "\pb" könyvtárába és indítsd el.

Amúgy én is tegnap nyomtam életem elsõ pár óra netes multiját, és nagyon bejött 😊 Csak néha olyan érzésem van, hogy valami nem tiszta, mert úgy kiszednek, hogy látni sem látom az ellenfelet (mikor visszajátssza a gyilkosom utolsó pár pillanatát, akkor sem látom magam). Vagy lehet hogy azért nem látom az ellent nagy távolságban, mert minden grafikai és performance (nemtom értelmesen lefordítani) beállításom low-on van (a felbontás 1024x768)?

The Garrett
1. gamespyt felejtsd el messzre.
2. Ase ban állítsd be a magyar szervereket=> modifiers, country=>east eu=> hungary
nyomj 1 refresh-t.
Gondolom nem eredeti game el tolod ugyhogy csak a magyar szervereket próbáld.

3. Nézd meg a multiplayer optionsban hogy a punk buster be legyen kapcsolva, és a neted is állítsd be( adsl cable stb..)

Sziasztok ! Most kezdenék multizni, de még nem sikerült játszanom! Feltettem az 1.4 patch-et, indítom a The All-Seeing Eye-t, katt a szerverre, kiírja, hogy kapcsolódás létesítése és telik-telik az idõ, de a pálya nem jön, játszani nem tudok! Valamit rosszul csináltam? GameSpy-jal is próbáltam, de azzal még eddig sem jutottam! Tudna valaki segíteni ! ELÕRE IS KÖSZI !!!

The Garrett
www.callofduty.hu ha nagyon hivatalosat akasz 😄

donneck
Azt hittem ez csak a magyar hivatalos fórum, de azt nem gondoltam volna, hogy ez a nemzetközi hivatalos. Köszönöm szépen a segítséget.

ReTeK
közép európa nyelve (osztrákoktól a románokig mindenki beszéli) hááá nem ?

Dietrich
Pedig a magyarnyelv, világnyelv. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Igen. Az Infinity Ward külön hangsúlyt helyez arra, hogy a hivatalos fórum magyar nyelvû legyen. Hogy a világ gamerei közül sokan nem beszélik a nyelvet? Kit érdekel...

LOL 😄D Z nap rulZ 😄

Pilu OBI
Talán ezt olvassák a legtöbben ha ettõl hivatalos.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

donneck
Sziasztok! Ez a COD hivatalos fóruma?

Dietrich
ez az indexen is fenn van...mennyi zsír új van belõle? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Játékrendelés válasz erre | adatok | e-mail 2004-05-25 13:17:23 (1406)

Zsírúj, orig, kis sem bontott stuff: 8.000,-
Ha érdekel, dobj egy mailt: [email protected]"

😊

Dietrich
Én továbbra se értem a fordítókat...ami lesz jún. 6-án mûsor az miért a "legrövidebb nap" címet kapta???

Lehet a "z" itt a német szemszögbõl látott napként kezeli 😄

wEEn
Én is eladok 1 eredeti dobozosat, szintén teljesen új, éppen csak annyira nyitottam ki, hogy a CD-key-t kivegyem

Timber
gondolom gyari eredeti CoD

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Dichter
Ezt láttam én is 😄😄😄😄 Valamikor éjfél után volt. Én is kiba nagyokat röhögtem 😄😄😄😄 LOL

The Garrett
ez mi ki sem bontottcsirke?

Egy kis offtopic!
Tegnap Discovery csenelen volt egy film amelynek a témája a következõ volt: második világháborúban (partraszáláskor) alkalmazott hadi eszközök, gépek.
A film feliratos volt. Az érdekesség az egészben két dolog:
1.) A D napot egész végig Z napnak írták ki.
2.) Megpróbálták a partaszálló jármûvek angol betûnevét magyarra áttenni ami szánalmasan sikerült.
Gratula a fordítónak innen is.
Zsírúj, orig, kis sem bontott stuff: 8.000,-
Ha érdekel, dobj egy mailt: [email protected]
csabawarchief

Dietrich
Kár hogy mire elolvasom és leírnám a szerver címet 5x kell elengednem a szemem elött. 😄
Szerencsére az ASE megoldja a gondot helyettem is. 😊

Dietrich
letöltések
"Call of duty 1.2 patch"

Elkéne már egy frissítés is, nem?

The Garrett
meg fogják találni 😄

Herold
Na még egyszer:

CoD MAPPEREK FIGYELEM!

Ötletes, kidolgozott CoD multiplayer (fõleg S&D és TDM) pályatervemet ingyenesen átadom annak, aki vállalja, hogy megépíti. Sajnos nekem nem áll módomban megcsinálni, mert nincs XP-m, a W98-as editor meg nem mûködik.

Válaszokat e-mailben kérem:
[email protected]

Herold
Picsába, elcsesztem a színkódot. LoL

Herold
CoD MAPPEREK FIGYELEM!

Ötletes, kidolgozott CoD multiplayer (fõleg S&D és TDM) pályatervemet ingyenesen átadom annak, aki vállalja, hogy megépíti. Sajnos nekem nem áll módomban megcsinálni, mert nincs XP-m, a W98-as editor meg nem mûködik.

Válaszokat e-mailben kérem:
[email protected]

The Garrett
van 1 olyan szerver is. Ez meg a code szerver.

Dichter
direction=left-tel, még olvasható is lenne 😄 Mind1, jó ez is. És akkor ezzel az új magyar&reális szerverrel mi van?

Timber
Code public és war
server elköltözött másik IP-re lehet jönni oda
is.

.Clan>>Code Hun Public SD 1.4
PB 62.112.194.7:28960
.Clan>>Code Hun WAR server 1.4
PB 62.112.194.7:28961

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

próbáltam de valami script hibát irt ki, akkor az lehet, hogy a realism mod miatt volt, mindenesetre köszi

Dichter
Eisenhower
rakd fel a cd-n levõ cracket ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

gváááááá

1.0 crack = 1.4 crack...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nem tud valaki cracket az 1.4-es verzióhoz? Single Playert szeretném újra végignyomni, de valami realism moddal)

ReTeK
régi upc-os idõk jutnak eszembe

tenshin

http://www.zoobies.net

ricsi1
nyugi rákerestem..

The Garrett
www.google.co.hu

ricsi1
ezt honnan tudnám letölteni?
rev_dristich_night

ricsi1
szép egy pali lehet,e inkább nem lszólok róla,

ricsi1
Temporary file not found. Display failed.

The Garrett
Csak szólok, pityuka megint beregisztrálta magát sg-re
TheGarrett néven.
Tehát ami nem szóközzel van, az nem én vagyok.

The Garrett
ezt énis beláttam már.

Herold
Többek között itt is vannak színes fotók:

http://memory.loc.gov/cgi-bin/query/D?fsaall:8:./temp/~ammem_Owci::

Herold
Nagyon tévedsz!

A hivatalos filmhíradós felvételek legtöbbje valóban fekete-fehér, de magánkézben már voltak színes filmfelvevõk, és készültek is ilyen felvételek, többek között Hitlerrõl is. Ezek NEM utólag színezett filmek!