Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nagyon fps re megyek akkor u.e. a konfig 1024x7680 minden low on 125-300 fps 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ati kártyákkal kevesebb a köd is pl...
szal sokmindenen múlik.
Ezért kel Counter-strike ozni
uuuuh lehet kövezni 😊
Elõször felrakod a patchet belépsz multiban az optionsba, bekapcsolod a punkbustert, kilépsz, majd a letöltött file-t másold be a játék "\pb" könyvtárába és indítsd el.
Amúgy én is tegnap nyomtam életem elsõ pár óra netes multiját, és nagyon bejött 😊 Csak néha olyan érzésem van, hogy valami nem tiszta, mert úgy kiszednek, hogy látni sem látom az ellenfelet (mikor visszajátssza a gyilkosom utolsó pár pillanatát, akkor sem látom magam). Vagy lehet hogy azért nem látom az ellent nagy távolságban, mert minden grafikai és performance (nemtom értelmesen lefordítani) beállításom low-on van (a felbontás 1024x768)?
2. Ase ban állítsd be a magyar szervereket=> modifiers, country=>east eu=> hungary
nyomj 1 refresh-t.
Gondolom nem eredeti game el tolod ugyhogy csak a magyar szervereket próbáld.
3. Nézd meg a multiplayer optionsban hogy a punk buster be legyen kapcsolva, és a neted is állítsd be( adsl cable stb..)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Zsírúj, orig, kis sem bontott stuff: 8.000,-
Ha érdekel, dobj egy mailt: [email protected]"
😊
Lehet a "z" itt a német szemszögbõl látott napként kezeli 😄

Tegnap Discovery csenelen volt egy film amelynek a témája a következõ volt: második világháborúban (partraszáláskor) alkalmazott hadi eszközök, gépek.
A film feliratos volt. Az érdekesség az egészben két dolog:
1.) A D napot egész végig Z napnak írták ki.
2.) Megpróbálták a partaszálló jármûvek angol betûnevét magyarra áttenni ami szánalmasan sikerült.
Gratula a fordítónak innen is.
Ha érdekel, dobj egy mailt: [email protected]
Szerencsére az ASE megoldja a gondot helyettem is. 😊
"Call of duty 1.2 patch"
Elkéne már egy frissítés is, nem?
CoD MAPPEREK FIGYELEM!
Ötletes, kidolgozott CoD multiplayer (fõleg S&D és TDM) pályatervemet ingyenesen átadom annak, aki vállalja, hogy megépíti. Sajnos nekem nem áll módomban megcsinálni, mert nincs XP-m, a W98-as editor meg nem mûködik.
Válaszokat e-mailben kérem:
[email protected]
Ötletes, kidolgozott CoD multiplayer (fõleg S&D és TDM) pályatervemet ingyenesen átadom annak, aki vállalja, hogy megépíti. Sajnos nekem nem áll módomban megcsinálni, mert nincs XP-m, a W98-as editor meg nem mûködik.
Válaszokat e-mailben kérem:
[email protected]
server elköltözött másik IP-re lehet jönni oda
is.
.Clan>>Code Hun Public SD 1.4
PB 62.112.194.7:28960
.Clan>>Code Hun WAR server 1.4
PB 62.112.194.7:28961
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
1.0 crack = 1.4 crack...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://www.zoobies.net
TheGarrett néven.
Tehát ami nem szóközzel van, az nem én vagyok.
http://memory.loc.gov/cgi-bin/query/D?fsaall:8:./temp/~ammem_Owci::

régi upc-os idõk jutnak eszembe